Dediklerine katılıyorum zaten, ayriyeten çok konuşan insanlar, bilgi sahibi gibi fikri var her konuda ama aslında öyle değil falan o tipler. Benim huyum bu, karakterim bu diyerek dobra olmayı patavatsızlık ile karıştırıp olur olmadık konuşmalar, hakaret edici bile olabilir hâttâ. Böyle işte ya zaten milletimizin çok üstün olduğunu zannetmiyorum bu konuda, kendimi üstün görmekten değil yanlış anlaşılmasın.
zaten insanlar 90-100 IQ aralığında yani normal bir insanın 100 aralığında olması gerekiyor ama işte malum neyse kısaca zaten sizin etrafınızda çok zeki bir adam görmeniz çok ama çok zor her 100 kişiden 2 si 130 IQ ya sahip oda zaten üstün zekanın başlangıç IQ'su dahi görmeniz çok daha zor kısaca etrafra zeki dediğiniz veya zekiyim diye dolaşan insanlar zaten 90-100 IQ bandında ki insanlar istese izlemesin tiktok farketmez
Burç muhabbetlerini maksat makara muhabbet olsun diye takılırım inanmam yani, tiktok ve kısmetse olur nefret ederim. Particilik yapanları sevmem, bir de kendini teşhir etmek için çıplak giyinmeyi moda zanneden tipleri de sevmiyorum daha bir sürü var yazarım
Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Tiktok kullanmak, kısmetse olur gibi programları izlemek :D bu sitede ki abaza kesim. bunun gibi daha bir çok düşük zeka belirtileri vardır. genelde insanların zekası düşükse empatiden yoksun olurlar dinlemeden konuşurlar. fikirleri vardır ama akılları yoktur. bilgileri olmadan her konu hakkında yorum yaparlar, veya insanlar ile tartışmayı beceremezler sonunda hakaret ederler. birde okuduklarını anlamazlar, hata yaptıkları zaman ben hatalıyım demezler bunun yerine daha çok inkar ederler ya da kendilerini her durumda haklı bulurlar. neredeyse hiç araştırma yapmazlar önemli konuları ciddiye almazlar. ve hayatta kendilerini geliştirmezler.
* Zeki olduğunu düşünüp beyinsizlik örneği davranışlar sergilemek, sitede çok var.
* Yatırım aracı olarak sadece altın almak,
* Sokağa lama gibi tükürmek, elindekini veya arasındaki çöpü sokağa atmak,
* Aşırı derecede teşhir edici kıyafetler giymek,
* Kurallar çiğnenmek için vardır kafasında yaşamak,
* Sağ veya sol fraksiyonda aşırı politize olmak, parti taraftarlığı yapmak. Ulan sanki partiler seçimi kazanınca milletvekili maaşlarından millete para veriliyor zannediyor.
* Laf, söz bilmeden konuşmak, konuştuğu sözün nereye gittiğini bilmemek.
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
O sokağa tükürenler aşırı midemi bulandırıyor ya. Hatta çoğu zaman şeye denk geliyorum mesela evinde banyoda falan tükürmek yerine çıkıp balkondan sokağa tükürenler oluyor laf söylememek için zor tutuyorum kendimi ıyyh
İnsanların fikirlerine saygı duymamak İnsanların onun gibi düşünmemesinden son derece rahatsız olmak Sürekli insanları eleştirme alışkanlığı Hiçbir şeyden memnun olmamaya gayret etmek Herhangi bir başarı göstermekten aciz olup herkesi kıskanmak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Türkiye nin:
Kızları için starbucks ta kahve içip fotoğraf paylaşmayı havalı bulmaları halbuki starbucks avrupa nın en ucuz cafelerinden biridir.
Erkekleri için bir kız için şekilden şekile girmeleri ve şekil yapmaları gerçekten bizim Türk kızları böylelerinden nasıl hoşlanıyor anlamıyorum. Erkekler böyle hava atmak istiyorsanız gidin en iyi Kurtlar Vadisi filmini siz çekin.
:Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasında ilk etapta ilk soruda elenmek. Üstelik yarışma başlamadan önce yüksel tahsil belirtisi sinyali yapıp, ilk soru da yanlış sinyali yakıp yarışmaya veda etmekte çabası 😃
Konuşurken yüksek sesle konuşmak, ve karşındakini dinlememek, sürekli karşı tarafın lafını kesmek. bir şeyi körü körüne savunmak, ve aksini asla kabul etmemek.
Mantıklı ve akıl ile davranmak, konuşmak ve iş yapmak zekanın en örnek belirtisidir.. Biz suze zeka onu kullanmak için akıl verdik ilinin bilimin peşinden gidin aydınlansın diyor yaratan.
Böyle insanların genellikle algılama problemleri olur sorulan soru dışında her şeye cevap verirler ve bu onlar gibi düşük zekaya sahip olmayan insanlar için çoğu zaman sinir bozucudur.