Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
Ben kişiye göre değişirim. yani karşımda ki nasılsa öyle olurum karşımda insan soğuk ise ona karşı soğuk olurum eğer bana karşı sıcak ise bende sıcak olurdum. samimi olmam herkes ile zaten kafa dengi olduğum kendime yakın gördüklerim ile sadece samimi olur konuşurum. dışarıdan bakanlar genelde depresif görür ama içim öyle değildir konuştukça açılırım
Bilmiyorum soğuk muyum sıcak mıyım, ama gerçek anlamda samimi olduğum tek tük insan vardır. Diğerlerine soğuk nevale olduğumu düşünüyorum, tabii onlar ne düşünüyor bilemem.
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Dışarıdan çok fazla soğuk biriyim. İstemsiz şekilde böyle duruyorum. Birilerine ısındığım zaman da çok sıcak oluyorum. İnsanlar edindikleri önyargıyı istemsiz olarak paylaşıyorlar benimle. "Sen çok havalı ve soğuk duyuyordun ben böyle olduğunu bilmiyordum" hayatımda en çok duyduğum cümle bu.
Bir arkadaşım uzaktan soğuk ve egoist gözüktüğümü ama tanıyınca çok farklı çıktığımı söylemişti. Onun dışında herkes çok canayakın bulurdu. Zaten beni sevdiğini de pek düsünmüyordum sinirlendirmek için bile söylemiş olabilir. Gayet sıcak biriyimdir. Bir yere girdigimde ilk ben güler yüzle selam veririm daha ne olsun😄
Bugüne kadar hep çocuk gibiydim, sıcakkanlıydım, ama son günlerde hiç istemediğim şeyler yaşıyorum ve değiştiğimi hissediyorum... Umarım çekilmez bir insan olmuyorumdur...
İnanılmaz komik biriyimdir sıcak kanlıyım yakınsak yanımda gülmekten ağlarsın ama seni sevmiyorsam ısınmamışsam tanışmamışsak ki genelde insanlara kolay ısınmam işte buyum: 🥶🥶🥶🗿🗿
Dışardan bakanların ilk izlenimi soğuk hatta ukala olduğum. Ama sohbet etme şansı olunca çoğu itiraf etmiştir hiç öyle değil gayet sıcak ve samimisin diye.
Soguk bulurlar beni uzak dururum sert bilirler hatta tanımayan ilk başta gıcık olur , cesaret edebilen çok yakın arkadaş dost sırdaş bu yönümü gören herkes çok şaşırır