Bir insanın ilk çocukluk yıllarından itibaren baba evinde sahip olduğu anılardan daha değerli hiçbirşeyi yoktur. 😊Kimisi kötü anı biriktirir kimisi güzel.. Sonucunda kendini yetiştirmişse hayatı da güzel bir şekilde devam eder.

Bir insanın ilk çocukluk yıllarından itibaren baba evinde sahip olduğu anılardan daha değerli hiçbirşeyi yoktur. 😊Kimisi kötü anı biriktirir kimisi güzel.. Sonucunda kendini yetiştirmişse hayatı da güzel bir şekilde devam eder.
Anılarım genel de boş anılar olduğu için şu an günlük yaşadığım sorunlar daha çok ağır geliyor yani acılarım ağır geliyor diyebilirim. ama acılar da aslında beni güçlü yapan etkenlerden birisidir. çünkü acı olmadan mutluluğun değerini anlayamaz bence bir insan. bu yüzden de önce zoru görmeyi seviyorum.
Her zorlukta bir kolaylık vardır misali. Ne zaman anlatmak istersen her zaman buradayız 😊
Teşekkür ederim abla sende aynı şekilde dinlerim her zaman :)
Rica ederim kardeşim 😊😊
Anılarımızın kimisi acı dolu kimisi çok tatlı.. Neyi unuttuğumuz ve neyi hatırlamak istediğimizle alakalı.
Çocukluğum ve ilk gençliğim hep güzel acılar, mutlu anlar, korku dolu saatlerle içiçe geçti :)) hepsi çocuk bile olsam bana ait benim şahsi alanım. İyiki yaşamışım
Çok teşekkürler 🌺
Rica ederim 😊
acılarım
Umarım en kısa sürede o acılarınız geçer
20 senedir birlikteyiz acılarımla geçmiyor alıştım gibi :)
Ne zaman anlatmak isterseniz her zaman dinleriz 😊
herkesin içinde paylaşmam saçma olur teşekkür ederim düşünceniz için :)
Anlatacak kimsem yok yalnızım zaten
Rica ederim. Kast ettiğim herkesin içinde değildi. Dinlemeyi sevdiğim için 😊
teşekkür ederim sohbet etmek isterseniz bende beklerim o halde :)
Rica ederim 😊
Cevap
7Cevap
Alıştım artık hiç zorluğu yok geçmiş geçiyor zaten anılar olduğu gibi duruyor daha ne istiyeyim 😬
Anıları hatırlayıp yad etmek güzeldir 😊Lakin dilerim hayatınızda acı yüzü görmeyin
Aminn sağol.. bizede bol bol hatırlamak düşer
Ne demek.
Son 20 yılın anılarını, içinde çocuklarımın olduğu kareler hariç sildim. Anıları hafiflettim. Acılar duruyor...
Umarım acılarınız da en kısa sürede geçer inşallah
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Ağır acıların olduğu anılarım ama çocukluk herşeye rağmen güzel
Herşeye rağmen çocuk ruhunu kaybetmeyenlerde
Evet insanı yaşatan en önemli unsurlardan biri de içinde sakladığı çocuktur diye düşünüyorum
Kocaman kız oldum ama hala ağlayarak uyanırım uykumdan oradan anla işte
Ağlamak da bir duygu belirtisi umarım en kısa sürede içinde bulunduğun durumdan feraha erersin 😊
Sustuklarım daha ağır sanki
Anılar acıları beslemiyor mu zaten. Anılar diyorum
İkisi de ağır.
Acılarım
Acı anılarım
Sanırım anılar
Acılarım abla
Anılarım ağır.
Anılarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?