Piercing, helix, tragus, septum vb. özgürlüğün simgesi midir?

#büyükyorumcu
Piercing, helix, tragus, septum vb. özgürlüğün simgesi midir?

#büyükyorumcu
Bence özgür ruh ile alakası yok daha çok sevdikleri için yapıyorlar yani öyle beğendikleri için. ama bunu yapan kişiler daha öz güvenli veya rahat olabilir. bazıları çünkü çekindiği için yapamıyor ya da insanlar hoş karşılamaz diye. ama özgür ruhlu olmak daha çok giyiminiz ya da tarzınız ile ilgili değildir düşünceleriniz ile ilgilidir ya da hayata bakış açınız ile ilgilidir. ben mesela özgür ruhluyum ama rahatsız olduğum için asla piercing yatırmam çünkü vücudumda bir şey olmasını sevmiyorum bu yüzden de saat bile takmam ya da yüzük takmam veya kolye takmam sadece dövmelerim var ve dövme yaptırmayı seviyorum çok. bu da kişinin bence kendi özgür iradesi ile yaptırdığı bir hobidir. isteyen yapar istemeyen yapmaz kimse karışamaz.. bu yüzden de bunu göstermez diyebiliriz aslında...
Tragus, helix, forward helix, rook ve kıkırdaklarımda olmak üzere her iki kulağımda toplam 15 piercingim var, göbeğimde ve smile piercinglerimde var ama bunun özgür ruhluluk ya da farklı düşünce tarzlarına meyleden kişilerin yaptırdığını düşünmüyorum.
En azından kendi adıma konuşayım, tamamen sevmek ve beğenmekten kaynaklı. Kendimde görmeyi seviyorum ve helixler ve tragus harici hepsini kendim deldim kendime. Canı acıyan biri olsam evet bir yerden sonra belki eziyet olurdu ama acı eşiği fazla yüksek biriyim o yüzden hiçbir anlamda sorun yaşamadım senelerdir.
Bazı şeylere bu kadar büyük anlamlar yüklenmesini saçma buluyorum, baktığın zaman bir demir parçası sadece. Seven yaptırır, sevmeyen yaptırmaz ve bu herhangi bir şeyi belirlemez...
Kaşıma piercing burnumda septum var ailemden gizlice yaptığım için su an septum kullaniyorum ama gizlice xjxj göbeğimi de deldirmeyi düşünüyorum bakalım yani bana sorarsan özgürlüğüme çok düşkünüm katılıyorum sana
Cevap
13Cevap
Bundan daha 12-15 sene önce böyle şeyler hiçte moda değilken piercing helix hızmam falan vardı modanın öncülerinden sayılırım bence 😂 tragusum da delik artık. Özgür ruhlu muyum? Evet öyleyim. Bağdaştırmak doğru olur mu? Evet bence olur 💃
Aksesuar düşkünlüğü olan insanlar bunnar... Özgürlükle alakası yok... Ben göbekte ve burunda piercing beğeniyorum, ama asla yaptırmam... Kulağıma küpe taksam kızarıyor... Oralara taksam enfeksyon olur...🙂
Bunun özgür ruhla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bu artık o kadar yaygınlaştı ki kapalısından açığına, fakirinden zenginine, aile baskısı olup olmayan hemen hemen herkes yaptırıyor
tragusum delik sanırım heliximi de deldiricem, özgürlük? burcum yay özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım öyle söyliyim ama asi değilim ya da hoyrat başına buyruk
Özgürlük mü bilmiyorum ama kapalı bir arkadaşım sevgilisi için meme ucuna taktırmıştı çok seksi duruyordu
Tragus septum kaş ıvır zıvır kullanıyorum ama özgürlükle bağdaştıramadım
Sevdikleri ve hoşuna gittikleri için kullanıyorlardır. Özgürlükle bağdaştıramadım alakasız bence özgürlükle.
Kullanıyorum ve çok doğru kimse özgürlüğümü elimden alamaz geri kafalı ailemi ben adam ettim bizzat ve hala da etmeye devam ediyorum
Ben septum kullanıyorum ama hiç böyle bişey düşünmedim
Kişiliği etkiler mi 🤔 belli bir ölçüde belki olabilir
eskiden bende vardı piercing... :( ama tabi alakası yok diye düşünüyorum.
Sadece bir aksesuar. Kişilikle ilişkilendirmedim hiç.
Alakası yok bence çoğu sadece özendiği için yaptırdı
Tragus kullanıyorum, öylemiymişim? Zevkli olduğumu düşünürdüm 😎
özgürlük piercingle olacak bir şey değil kendime yakıstırdıgım icin kullanıyorum mesela ben
Özgürlük ve azgınlık diyebilirimm candır onlarr hele birde vajınaya taktırdıysa off eeriyommm
Alakası yokda ben insanlara yakıştırmıyorum. Kendi güzelliklerini bozuyolar.
Bir yerini deldirmek özgürlükse *tünü deldirenler en özgürdür o zaman.
Aykırı olmayı seven tipler ama hepsinin özgür bir ruha sahip olduğunu söyleyemeyiz. Birçoğu sadece özenerek takıyor.
O mükemmel kadın vücuduna böyle şeyler hiç yakışmıyor
Özgürlüğün simgesi diye ilk defa duyuyorum ama öyle bişey yok bence
Özgürlük değil de özentilik olduğunu düşünüyorum.
Tercih meselesi özgürlük değil
Evet genelde tanıdıklarım öyle
ahahhah özgürlükjle alaksı yok
Oturaklı kişilikli insanlarda bunlar görünmüyor
Bende de bar ama bilemiyorum hiç öyle düşünmedim
Ailesi izin veriyosa özgürdür ya
Yokya kişilik le ilgilidir
Farklı olduğumuz kesin
Benim için özgürlük değil, tercih.
Alakası yok bence
Alakası olduğunu düşünmüyorum
Sanmıyorum. Sadece zevk meselesi
Saçma sapan ne alaka 😂
Hayır alakası yok
Tercih meselesi özgürlük değil
Hayır alakalı olduğunu düşünmüyorum
Bunun özgürlükle bir alakası yok
Çok gereksiz şeyler insan doğal olmalı
Alakası yok kendini öyle güzel buluyor olabilir..
Alakası bile yok. Güzel durmuyor dahi bana göre.
Tamamen özentiler ve itici bence
Alakası yokk
Değillerdir
Ne alaka?
Sanmıyorum
Tarz meselesi.
Hayır alakası yok.
Hicte bile bana itici geliyorlar
Yok ya
Evet öyle
Alakası yok
Evet bencede öyle