Atıyorum, kaybetmekten korkmayan izlenim veriyorlar. Olmadıkları gibi görünme çabaları vs vs.

Atıyorum, kaybetmekten korkmayan izlenim veriyorlar. Olmadıkları gibi görünme çabaları vs vs.
Kendini kandırmaktan başka bir şey değil hem kendisine hem karşısındakine zarardan başka bir şey vermez seven adamda\kadında kaybetme korkusu olur çok sevdiği için kaybetmek istemez o korku illaki oluşur ve bunu belli edecek etmesi lazım ki karşı tarafda kendisinin nekadar çok sevildiğini bilsin ve ikiside birbirlerine kenetlensin ki birbirlerini kaybetmesinler taraflardan biri bu izlenimi vermezse karşı taraf bi çaba sarf etmez beni istemeyeni beni gerçekten sevmeyene kendimi zorla sevdiremem der bir gelecek hayal edemez o kişiyle burada gurur olmaz sevgide gurur olmaz korkuyorsan kaybetmekten belli edeceksin ben sevdiğimi kaybetmekten korkarım onu sevdiğimi yaptığım ve yapacağım her şeyde belli ederim ki oda bana aynı şekilde yaklaşsınki aramızda bir zaman sonra bi soğukluk olmasın... yanisi yanlış yapıyorlar bu onlara bir şeyler katmaz eksiltir kaybederler kaybedilmezler.
Açıklama üzerine örnek vermem gerekirse zira bana da çevremde bu konuyla ilgili bazen çok minnetsiz ya da rahat yakıştırması yapılsa da ben de sevdiğim insanlara karşı herhangi kaybetme korkusu içimde tutmuyorum. Kaybetme korkusu yaşayan insanlar zaten psikolojik açıdan bakıldığında kaygılı bağlanma türüne sahip olan insanlardır, burada da geçmiş travmalara bakmak gerekiyor. İkili ilişkilerde özellikle kaybetmekten korktuğun adam kadın zaten çoktan gitmiş demektir. Bir insan bana iyi gelmiyorsa, beni üzecekse ya da benim yanımda durmak istemiyorsa gitmek istiyorsa zaten gitsin neden korku yaşayayım. Bazen hayatımızdan çıkan insanlar bize birer hediyedir demek ki Allah kurtarıyor.
Çok yakışıklı erkekler genelde muhabbet olarak pek sarmaz. Çünkü adamın peşinde zaten milyonlarca kadın var bir tane kadını etkilemek onun peşinde koşmak dil dökmek yerine nasıl olsa zaten bana gelen geliyor der ve uğraşmaz. Çirkin erkeklerin zaten ağzının bu kadar iyi laf yapmasının sebebi tip olarak kendilerine güvenmedikleri için ya da çirkin erkeklerin güzel kadınlar uğruna deli paralar harcamasının sebebi de bu. Kendinde ne eksikse farklı bir özellikle onu kamufle etmeye çalışırsın. Ayrıca çirkin erkeklerin yakışıklı erkeklere göre daha egolu ya da çirkin kadınların güzel kadınlara göre çok daha kibirli olduklarını da unutmamak gerekiyor. :dd
Güzel tesbitler bak 🤌🏻
😎
Teşekkürrrr
Handikap sayılır mı bilmem ama etraftakilerden "senin konuştuğun birileri mutlaka vardır, sana çok erkek yazıyodur" gibi gibi söylemler almak ve yalnız olduğuna inanılmaması,
birini reddettiğinde "benim tipimi beğenmedin" gibi kafada kurmalara maruz kalmak,
iliski istemediğini söylediğinde seviyesiz hakaretler, elde edemediklerinde kusulan nefret.
Hele bir de mesafeli, kolay kolay gardını indirmeyen karakterin oldu mu egoist, narsist, nazlı algılanmama ihtimalin yok.
Handikapları yoktur. varsa da deve de kulak kalır. yani dikkat çekmek desek bu güzel bir şey insan yalnız kalında dikkat çekmenin bile iyi hissettirdiğini anlıyor. istedikleri herkesi elde edebilirler o olmazsa diğeri nasıl olsa isteyen çok olur tek yapmaları seçim yapmak. güzel oldukları için herkes iyi davranır kimse şüphe duymaz
Cevap
7Cevap
Sen detayda yazmışsın benim yerime bide ben yazmayıım dedim 😬😬
Bende senin birçok sorunda böyle oluyorum. Sen gerçi bi detay yazıyorsun, herkesin yerine cevaplıyorsun sorunu. 😬 Bizlerde üç beş bir şeyler karalamaya çalışıyoruz ✒️
Karayım zaten görünmez senin imzan 😎
Bence dikkat çekmeden başka handikapı yok. Yakışıklı veya güzel olmak iyi bir şeydir ama bunu kibir haline getirmemek lazım.
Katılıyorum
Yakışıklı erkeklerin muhabbetlerinin sıkıcı olması şaka mı?
Gerçek gerçek 😶 çoğunluk sıkıcı. Yine de hepsi değildir hee
Hani nirdee
Söyleyeyim de onları da bitir dimii
Haydaa tatlı mı bunlar dkdkdj
İlk aklına tatlı örneği gelmesi fkdks
Çayın yanına fena gitmezdi 😂 @canerozkum bana soru bulaat mısınnn
Karşim üyeye işini yaptıramazsın. Sen beni anlirsen?
O kadar çok konuşcak insanları var ki sana muhabbet sohbet açmak için vakti olmuyor
Bu da olabilir, doğru 🧐
Bu tür insanlar doğal değiller.. hep başkaları için yaşarlar kısaca hayatları koca bi yalan tiyatro
Narsist olabiliyor ve kızlar guzelligimizle her şeyi elde ederiz derken erkeklerde ayni şekilde düşünüyor.
Yakışıklığı/güzelliği de karakteriyle taşımak gerekiyor
Her zaman en üstün kendilerinin olduğunu zannediyorlar ve öyle bir vibe veriyorlar
Detaya katılıyorum, kaybetmekten korkmuyorlar ve bazen gereksiz ego yapıyorlar, narsist oluyorlar.
Sevdiğimize iyi gözükmekten başka niyetimiz yok, gayet neşeli sohbeti sağlam insanlarız 😂
Olmadığın gibi görünme çabası veya Kibir
Ne olursan ol insanı bitirir
Ne kadar kötü davransa da sevilirler. İnkar edilen doğrulardan biridir.
Benlik durum değil , anlamam ben 😂
😂😂 Benlik bir durum da değil, öyle bi sorayım dedim belki anlarız
Yakısıklılık , karizma , zengınlık bunlardan zerre anlamam be yengeç 😂
Yedim bende 😃 pek anlayışsız birine benzemiyorsun ama
Olmayan şeyi nasıl anlayayım 😂
😂😂 vardır vardır
Olsa dükkan senin be yengeç 😔
Yakışıklılık, karizma var daha ne olsun
Gülmeyi unuttum. 😂😂
Sen birine benzettin kesin. Baksana gülmeyi unutmuşsun 😂
😂😂 Yüzün dumanlı net göremiyorum
Görüp korkmayın diye dumanlı yaptım 😂
Gördüğümüz kadar ile iyi 😂
Değiştireyim o zaman 😂
😂😂😂
Sansin olmadigini düsündürmeleri olabilir..
Yakışıklı ve güzel insanlara sormak lazım.
Kesin manitası vardır. Kesin egoludur.
Her istediğimi elde ederim havalarında olmaları.
Ulaşılamaz gibi duruyorlar
Bı ara tipim iyidi kizlar hemen düşüyordu
istediklerimi yaptirtabilmeleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?