Hayatta en şanslı olduğunuz konu nedir?
Benim Annem ❤️
Vereceğiniz cevap her şey olabilir
Hayatınızdaki bir kişi, yüz güzelliğiniz, sıhhatiniz, maddî durumunuz, evcil hayvanınız vs vs her şey olabilir
Hayatta en şanslı olduğunuz konu nedir?
Benim Annem ❤️
Vereceğiniz cevap her şey olabilir
Hayatınızdaki bir kişi, yüz güzelliğiniz, sıhhatiniz, maddî durumunuz, evcil hayvanınız vs vs her şey olabilir
En büyük şansım yok maalesef. hiç şanslı olmadım şimdiye kadar ve şanslı olacağımı da sanmıyorum. çünkü bunun için hayatımda her şeyin değişmesi lazım ama bu da bir den olmaz tabi ki de bu yüzden de kendimi şanslı görmüyorum hiç bir şekilde. ama yine de umudumu kaybetmiyorum çünkü bugün olmasa bile bence bir gün bu şeyler düzelebilir yani bir gün geçebilirler. bu yüzden de sabrediyorum sadece sabredersem mutlu olurum.
Hayatında neyin düzelmesi gerekiyor?
Acılarım, dertlerim, hüzün ve hayalkırıklıklarım onlar olmasaydı şu an olduğum adam olamazdım hani bir söz vardır.
Tanrı’dan güç istedim, beni güçlü kılması için acılar verdi, cesaret istedim, yenebilmem için tehlikeler verdi, bilgelik istedim, çözebilmem için daha çok sorunla karşılaştım.
En büyük şansım ben istemeden aldım.
Ailem olabilir
Cevap
8Cevap
En büyük şansımı yitirdim ben şansa inanmıyorum. Nasip ve kader var onu da insanların seçimleri belirler
Hiç bi konuda şanslı değilim belki de zamanı gelmemiştir
İyi ki dediğim insanlar
ailem ❤️
Çok sevindim hanımefendi sizin adınıza
işlerımın rast gıtmesı
Ailee tabikij
Kirada oturmamak
zaman
Seninle tanışmak
Öyle birsey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?