Dışarıda yağmur yağıyor, manzaram ise yemyeşil... Tek bir şey eksik sadece. O da olsa huzurun başkenti olacak olduğum yer... 🌱
En son ne zaman, hangi sebepten huzurlu hissettiniz kendinizi? 🍃

Dışarıda yağmur yağıyor, manzaram ise yemyeşil... Tek bir şey eksik sadece. O da olsa huzurun başkenti olacak olduğum yer... 🌱
En son ne zaman, hangi sebepten huzurlu hissettiniz kendinizi? 🍃

Bana en son huzur veren şey şarkı dinlemekti ve sigar içmekti bu ikisi dışında artık huzurum kalmadı hiç bir şekilde. bir da hayvanları sevdiğim zaman kendimi huzurlu hissediyorum o kadar başka huzur veren şey kalmadı. çünkü baktığım zaman geride beni sevindiren bir şey yok ya da beklentim hayalim pek yok. bazen doğa yürüyüşleri yapınca yağmurlu hava da o zaman da kendimi huzurlu hissederim
O bana bugün bana bizim evimiz senin girdiğin an daha da güzelleşir dedi 😂ondan beri havalarda uçuyorum 😂😂😂
Yaaa çok mutlu oldum adınıza, Allah nice havaya uçmalar nasip etsin 💖
Ben sürünmlere alışığım😂😂uçmak bunyeye fazla geldi 🤣🤣
Uçma durumlarına daha fazla alış, acı çekip sürünme durumlarına hiç girme, girmeyin. Allahım daim etsin ya vallahi çok mutlu oldum, çok çok mutlu ol inşallah 💕
Sende çok mutlu ol💕 sanki sende bu aralar uçuyorsun
Çocukluk fotolarıma baktım az önce iyi geldi
Offf çok iyi oluyor ya...
Cevap
5Cevap
İlaç. İçtim bayıldım, huzurlu bir şekilde.
Hasta mısın? Geçmiş olsun...🌸
İyiyim şimdi 😬 teşekkür ederim canım 🌸
O kadar uzun süre oldu ki hatırlamıyorum... Dün gece okuduğum Kur'an ve seninle yaptığım sohbet olabilir bak..😻
Yaaa...🤭🌸
Babam eve gelirken bomba almış aşkla yedim 😅 çayımızı da içip sohbet ettik. O huzur verdi. Ama tabii, bir eksik var :')
Diziler, filmler ve şarkılar.. Özellikle iyi değilken baya iyi geliyor
Meleklerimin olması bugün bir yaş daha büyüdüler.. Ondan güzel huzur mu olur.. 🥰🥰
Akşam uyumadan önce 5 10 dakika kadar huzurluydum😂
bağda neşet ertaş dinlemek çiçekleri sularken
Sarılmak huzur vermişti
Denizi seyretmek huzur vermişti...
Yediğim yemekti yok böyle bişey🤤
Sevdiğim kadındı
Bir bardak çay...
Uyumak ya da baygınlık
O idi
oyun oynamak
İftar yemeği
onun yanında