Neye sahip olursanız şanslı sayılırsınız?

Anne ve babadan telefon alabilmek ya da onlarla konuşabilmek.. dünyanın en güzel şansıdır bence. Gerçi şanstan ziyade kader de diyebiliriz
Neye sahip olursanız şanslı sayılırsınız?

Anne ve babadan telefon alabilmek ya da onlarla konuşabilmek.. dünyanın en güzel şansıdır bence. Gerçi şanstan ziyade kader de diyebiliriz
Günaydın, bir insanı şanslı yapan şeyler bence hayatını nasıl kontrol ettiği ve yönettiğidir. eğer doğru zamanda doğru kararlar alabiliyorsak o zaman şanslıyız demektir. ama doğru zamanda yanlış kararlar alırsak o zaman şanslı olmayız. aslında biz kendi şansımızı yaparız her zaman. bu yüzden de genel olarak. seçimlerimiz verdiğimiz kararlar bizi etkiler ve asıl olmamız gereken kişi olmamızı sağlarlar. birde bence insanın şansı daha çok doğduğu yer ailesi ya da bulunduğu veya küçükken yaşadığı etkenler gibi şeyler yüzünden değişebilir. çok şanslı doğanlar da var çok şanssız doğanlarda var çünkü.
insan kendi şansını bulmak istiyorsa her zaman gelece odaklanmalıdır çünkü geçmişe bakarak sadece kötü anıları düşünür. kendini motive etmek kitap okumak insanlar ile iyi iletişim kurmak da oldukça önemlidir insanı şanslı olmasında. birde zengin olması ya da güzel görünmesi gibi şeylerde önemlidir.
çünkü insan ne kadar iyi durumdaysa hayatında da o kadar şanslı oluyor. veya aşkı sevgiyi bulduysa da çok şanslı oluyor o insan. sevilmek insanı mutlu eder bende sevildiğim zaman kendime dünyanın en şanslı insanıyım demek isterdim.
İyi, kültürlü ve varlıklı bir aileden doğmak, sevdiğin insanın seni senin onu sevdiği kadar sevmesi ve güzel bir evlilik.
iyi bir aileye sahip olması.
İyi bir eşe , seven saygı duyan bir insana iyi bir dosta sahip olmak , onun her zaman yanımda olacağını bilmek beni şanslı hissettiriyor.. iyi var iyi ki var ;)
🪄
Cevap
6Cevap
Sevildiğini hissetmek, anlaşılmayı beklemeden anlaşılmak ve de her ne olursa olsun sevincini de üzüntünü de paylaşabileceğin birine sahip olmak...
Güzel mutlu, huzurlu bir aile. Ailesiyle mutlu olanlar bu hayata çok çok önde başlıyor bence her anlamda.
Anne babanızın hayır duasını almak, (hayattalarken), iyi arkadaşlara sahip olmak, iyi bir eş ve aileye sahip olmak.
Kafam rahatsa, ailemde huzurum yerindeyse benim için kafidir.
Zeki olmak ve sevgisinini belli eden bir babaya sahip olmak benim için ve para zenginlik...
Şansa inanmiyorum.
Varsa bile benm hqyatimda hiç olmadı.
Güzel bir şey olsa gerek.
Seni seven anne baba , iyi bir eş ve hayırlı evlada sahip olmak.
Dış görünüşün iyi olması
Allahın dediği olur diyip mücadeleye devam
Sans diye bir şey yoktur..
Doğduğun ev kaderindir.
Kişinin algısı.
Başka bir şey değil.
Mütevazi olmak bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?