Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Keşke değiştirebilseydim dediğim bir özelliğim yok sadece inatçılık özelliğimi sevmiyorum pek bazen güzel aslında çünkü bunun sayesinde bir şey yaparken kendimi motive edebiliyorum mutlaka yapmalısın vaz geçmemelisin diyorum ama bazen de zamanımı gereksiz aldığı için de çok zaman kaybettiriyor bu yüzden de inatçılık gibi özellikleri yok etmek isterdim ya da azaltmak isterdim ama kendimi seviyorum her şekilde özelliklerimi de seviyorum insan kendisi ile barışık olmalıdır her zaman için bence.
Ben birisini çok sevdiğimde arkadaşım da olsa en çok benle ilgilensin en yakın arkadaşı ben olayım istiyorum ve böyle olmayınca çok kıskanıyorum çok saçma bir özellik ama değişse hayatım çok daha kolaylaşırdı 🥲
He ya, var. Olmaz mı? Trip atmak. Ama böyle normal trip değil bir soğuyunca bir uzaklaşıyorum bir uzaklaşıyorum, ortası yok bende. Ayarsızım biraz. Sınır koyayım derken Çin seddi örenlerdim. Allah affetsin. Suçluyum hakimim bey...
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Net olmam. Düşünce ve fikirlerimi dolandırmadan söyleyebiliyor olmam. Gizemli olmaya calismamam. Duymak istenilen şeyi biliyor olmama rağmen, gerçek hislerimi ortaya koymam.
Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı.
Bu kadar utangaç olmak istemezdim çünkü hayatımı her yönden olumsuz etkiliyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendimi çok eril enerjili hissediyorum ve çoğu zaman bir erkek için ben koşturuyorum ve elde edince de soğuyorum Fakat diğer şeylerde dişilliyim tavan yapar Birtek bu özelliğimi sevmem 😑