Ben mesela başladı mı duramayan, kendini kontrol edemeyen, ciddi ortamlarda bile içten içe gülebilen birisiyim ama bunu çok fazla belli etmemeye elimden geldiğince kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. Bu durumda olan başka insanlarda var mı?

Ben mesela başladı mı duramayan, kendini kontrol edemeyen, ciddi ortamlarda bile içten içe gülebilen birisiyim ama bunu çok fazla belli etmemeye elimden geldiğince kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. Bu durumda olan başka insanlarda var mı?

Evet olabilir ama ben maalesef gülemiyorum hiç bir şeye zaten gülebileceğim bir konu da yok maalesef. hayatımda dönüp baktığım zaman geçmişte sevdiğim ya da istediğim her şey artık yok. sadece istemediğim şeyler gerçekleştiği için de gülmekten artık vaz geçtim diyebilirim sadece komedi filmleri izlediğim zaman gülebiliyorum bunun dışında gülemiyorum hayatımda hiç bir zaman
Bazen bir gülme krizi oluyo özellikle ablamlarla ve yeğenlerle bir araya gelince. Kendimi en mutlu , iyi hissettiğin anlar oluyor bu anlar. Arada gerekli kendini dizginleme sal gitsin tam terapi.
Cevap
10Cevap
Küçükken öyleydim, gülmeye başlayınca dozunu fazla kaçırırdım. Durduramazdım da 😆
Ben öyleyim ya. Bir gün hocamızın cenazesi varmış bize anlatıyordu aksilik bu ya bana bir gülme krizi geldi çok ayıp olmuştu ama aklıma kötü şeyler getirmeye çalışıyorum böyle zamanlarda
Ciddiyetimi bozmayi hiç sevmem
Hele ki toplanti gibi önemli ortamlarda
Fakat gülmek bir gelirse arkasi gelmez
Bu nadir olan bir gülmedir bende
Deli gibi uzun uzun gülerim.
hahahha desene sen yaslanmazsin. guzel bisey ya bende severim gulmeyi. ve beni gulduren seyleride severim ☘🌿
Benim de öyle gülme krizim gelirse kimseyi tanımam hiç de olmayacak yerlerde gelir mesela asansörde birisiyle yalnızsam geçmiş olsun 😅
Hepte sessiz yerlerde olur en çokta sınıfta olurdu
Yazmasını beklediğin ama yazmayan erkekleri düşün modun düşer
Güldüğümde kendimi tutarim sen her ortamda gülersen sıkıntı
Gülerken kendini kaybeden insanlar altına yapıyor genelde neden
Duygusal olarak makas değişimlerinde zorlanma varsa, kısa devre veya şase yapmış olabilirsin
Benimkide öyle ve bence gülmek güzel bir şey her ne kadar nefessiz bıraksa da djfjdkd
Bazen kriz geldiği doğrudur
Bende çok gülüyorum ya
Kanki bazen oluyor öyle yalan yok ama adabında
Ben durduramam kendimi illa su içmem gerekir
Çok kıskanıyorun böyle insanları ya 😅
Gülün be kardeşim
Benbenben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?