İslamiyet bu sitede neden yanlış biliniyor?

Bir davranış var beyefendi altın kolye takmış mesela insanlar hemen İslam'da bu yasak. Eğer bunu takmak istiyorsan İslam'dan çıkmalısın. Değilse takmamalısın diyor. İslamiyet'te öyle dinden çıkma o kadar kolay da değil zor da değil. Ancak Allah'a ortak koşarsanız yani haşa onunla birlikte başka şeylere de tapar onu eşit görürseniz başka bir şeyle. Ya da dine, kitaba, Allah'a, peygambere küfrederseniz ya da ayetleri yok diye yalanlarsanız o şekilde dinden çıkarsınız. Bazıları da diyor mesela din tüccarları var, fetöcüler var dinden çıktım ben diyor. Başkası böyle yaptı diye binlerce yıllık İslamiyet karalanır mı? Sen ben en dindarım diyene değil İslamiyetin kendisine bakacaksın. Bir zengin çok büyük bir hata günah işlese zenginler böyle yapıyormuş ben paradan nefret ettim kullanmayacağım diyebiliyor musun? Yok, zenginliği ne olursa olsun herkes seviyor. Abd'de ikiz kuleler Müslüman olduğunu iddia eden birileri tarafından yıkıldı. Bir Hristiyan acaba İslam'da böyle bir şey var mı terörizm var mı diye araştıra araştıra Müslüman olmuş o yıllarda. Bizde araştırma duygusu çok zayıf maalesef.
İslamiyet bu sitede neden yanlış biliniyor?