Kişilik & Karakter Zamanı durdurmak gibi bir gücünüz olsaydı ilk ne yapardınız? YaCeiN Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bir süper gücüm olsa ben bu gücü isterdim çok amaçlı ve eğlenceli bir güç bence Zamanı durdurmak gibi bir gücünüz olsaydı ilk ne yapardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 673 cevap paylaştı. Zamanı sadece bir kez durdura bileceksem durdurmak için en iyisini seçene dek ihtimaller arasında kaybolmamak için sevdiğim istediğim insanı yanıma alır hemen dondururdum. Mesela sen 😅 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben daha çok banka soyardım 1 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Düşmanlarımın karşısına geçip günlerini göstermek olurdimu zaarr.. 😂 1 0 Yorumla
soresra Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl 5 Mayıs 2016 gününü durdurmak isterdim 1 1 Yorumla YaCeiN +1 yıl Özel değilse nedenini öğrenebilir miyiz Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. çocukluğuma gider orada zamanı durdururdum 1 1 Yorumla YaCeiN +1 yıl Güzelmiş Yorumla
ssss59 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl bulamadınmı bırını 0 1 Yorumla YaCeiN +1 yıl Nasıl yani anlamadım Yorumla