Gizli Üye(25-29)+1 yılİşim gücüm var gelemem oraya şimdi o saatte, kadının dokunduğu her şey mahvoluyor illaki, biz kolayca unutur sileriz, hayatıma alacağım kız ağırbaşlı oturaklı temiz olsun yeter, ben sadece İslamiyet ne der ona bakarım, ben feministim, benim ne suçum var ben evde televizyon izliyorum, arkadaşlarla takılıyoruz işte napalım, makyaj boya badana efekt güzelisin sadece, kadınlar sadece paraya bakıyor, annemle ilişkimiz çok iyi arkadaş gibiyiz, şöyle maaşlı işim var aylık en az şu kadar bin gelir geliyor şunlara şunlara yatırdım, sen benim için çok değerlisin ama.., sevgi karın doyurmuyor o yüzden yaptım, senden çocuğum olsun istiyorum, bu zamanda senin gibisini bulmak zor vs vs dahası aklıma gelince buraya tekrar yazarım 😘
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSeni sevdiğim kadar kimseyi sevmedim. Senden önce herkese belki aynı yalanı söylüyordum ama sen çok farklısın. Ben hayatımda ilk defa böyle aşk ile bakıyorum, bu kadar yılların boşa geçtiğini, gözlerinden ne kadar mahrum kaldığımı farkediyorum. Ne aptalmışım, nasıl sensiz kalabildim! diye gider böyle
10 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yalan söylerim elbet çok özelime dalan bir kişiye
uzaklaştırmak için… ama sevdiğim birine söylemem. Veya bir söz verdiysem ona karşın söylemem
Erkekler ne söyler bilmiyorum.
bir kişiyi sevdim ona seni seviyorum dedim güzelsin dedim yalan değildi.
zaten başka kimseye söylemedim
11 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sana krall🌹
Yalan ucuzluktur. Eskiden ben de ucuz bir insandım maalesef. Ama yalanla hiçbir şekilde mutlu olamazsın bu hayatta. Çoğu katil bile gidip suçunu itiraf etmiştir.
Dürüstlükten korkan kişiler aslında üzülmekten korkan kişiler. Halbuki yalan söylemek daha büyük üzüntü yaratır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 210,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSeni seviyorum yalanı
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Sen benim ilkimsin. Bu cümle her konuyla ilişkilendirilebilir. 🤣🤣 geniş yelpazesi sayesinde, bir iki romantik olayın arkasından söylenir ve son dakika golü gibidir. Bu söze inanilmama olayı çok düşüktür. 🤣 ancak gerçek olan şudur ki, erkeklerin ilkleri asla bitmez. 🤣 vatoz balığı gibi bir cok kızla öpüşür. Ama, sonraki laf, ilk defa böyle hissettim. İlk defa birisini öpünce içimde tuhaf duygular belirdi. Tabi bunun arkasındanda ilk defa birisinden böyle birsey istiyorum diyerek cinsel muhabbetin sonunda nede istemelerdir vs. V. s. kısacası erkeklerin ilkleri bitmez. Kızlarda, bu ilklere inanıp durur. Kervanı böyle yürütürler yani 🤣😅
33 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle zekana hayranım gerçekten 🤣
- +1 yıl
Tecrübeli insana saygı duymak gerek gerek 😂
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. Müthiş cevap😁 bunu görünce başka cevap yazasım gelmedi
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılCok fazla var yazılmıs coguda zaten sjsjsj benım favorım gercekten boyle bırımıyım ben sorusu sjsjs evet tam olarak o yanlıs anlasıldıgını dusunduklerını ıma ederken tam da oyle olduklarını ınkar etme sozudur bu sjsj bırı sıze sık sık ben oyle bırı degılım dıyosakesınlıkle oyle bırıdır sjsj
10 Yorumla 2 dakikaya oradayım , senin üzerine gül koklamam. Sevgilisi gece görüntülü arar ya da resim isterse = Evdeyim ya geçen bı sıkıntı yaşamıştık tartışıyoruz diyip , artık neredeyse uçarak eve gidip görüntülü aramalar ws çok arkadaşıma şahit oldum 😂😂🤣 şekilden şekile giriyorlar , aslında doğruyu net söyleseler herkesin kafası rahat olacak ama sünepe heryerde sünepe 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn başta tabi ki seni seviyorum sonra seninle tüm yollara hazirim bi şekilde hallederiz kısacası erkekler sevmez beyefendi benimle buluşma görüşme planları yaparken arada eski sevgilisi ile görüşüp barışma ihtimallerini konuşmuşlar:) erkekler düzenbaz ve yalancılar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşkım valla yalan söylemiyorum
Sen varken başka kadınları gözüm görmez
Evleneceğiz zaten bir kereden bir şey olmaz
Ciddi düşünüyorum seninle
Aşkım agalarla beraberiz
Sadece seninle konuşuyorum
O kız benim kardeşim gibi
18 Yorumla- +1 yıl
Oğlim nasil erkeklere denk gelmişsiniz len
Cevap sahibi+1 yıl@Bordo_Bereli0001 Denk gelmeye gerek yok ki. Hepsi erkeklerin ortak yalanı
- +1 yıl
Ben öyle değilim genelleme yapman doğru değil
- +1 yıl
Nedense kadınlar aldatacak kendisini üzecek erkekleri daha çok seviyor
Cevap sahibi+1 yıl@Bordo_Bereli0001 Yüzünüze bakınca nasıl bir karakterde olduğunuzu anlamıyoruz maalesef
- +1 yıl
Yinede genelleyip önyargılı yaklaşmamak gerek ummadığın kişi karşına çıkan doğru kişi olabilir , senin o an boşluguna gelir yok buda aynı dersin ama yanılmışsındır. Aslında o aradığın kişidir reddedersin sonrasında iş işten geçmiş olur sen başka yerde o başka yerde.
Cevap sahibi+1 yıl@Bordo_Bereli0001 Eğer o kişi kaderimde varsa nerede olursa olsun sonunda hayatımda olur
- +1 yıl
Tam kesin bir şey yok evlilik genel olarak çabamıza bağlı olan kaderdir hatalarımız seçimimiz sayesinde evleneceğimiz kişi şekillenir.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin şu hareketini anneme benzetiyorum annem gibi gulyosun seni bu gün ablama anlattım ya da annem o sürekli konuşurken güldüğün kim aaaa bak ne dicem seni rüyamda gördüm bana huzur veryosun beni mutlu edyosun ilk defa bunu yasyorum sanki seni yıllardır tanyo gibi hissedyorum vs vd vs fkfkffk
00 Yorumla
+1 yıl"Seni seviyorum" lafına çoğu kişi yalan demiş. Ama ben katılmıyorum buna. İnsan severse zaten bu cümleyi kurar. 🙄
01 Yorumla- +1 yıl
Evtt yalan söyleyen çok var böyle
+1 yılÇok güzelsin harikaydı yemek yersin harikaydı Eline sağlık annemin yemeklerinden bile güzeldi yalan külliye yalan seks yaparsın süperdin aşkım 38 kadına daha demiştim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılsana ne söylesem inanmayacaksın, biliyorum artık her şeyin sonuna geldik, asla bir şans daha ver demiyorum zaten ben olsaydım asla kendime bile şans vermezdim (yersen)
00 Yorumla
+1 yılGözüm senden başkasını görmüyor. Benim için dünya güzeli sensin. O kız benim çok iyi arkadaşım. Kimseyi senin kadar sevmedim. Sen başkasın. Vs. Vs uzar gider. Yalan söylemek hoş değil ama mutlu olmak için de bazen yalan söylemek gerekiyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Yalanla mutluluk kurabileceğini ve bir şeyleri bu şekilde idame ettirebileceğini düşünen birine sadece acı bir şekilde tebessüm ederim sanırım. Komik.
- +1 yıl
@hepimizbirvedia xper seviyesi 1miş. Zamanla bunları görmeye alışırsın. Tabi inşallah alışmadan bırakırsın
- +1 yıl
Amin, ondan.
- +1 yıl
@hepimizbirvedia sebebi neydi ki
İlk defa böyle hissettim bahahajssjskxkdkskd
30 YorumlaSeninle konuştuğum kadar kimseyle konuşmadım.
06 Yorumla- +1 yıl
Büyük yalan 🤣
- +1 yıl
Herkes coştu bu ne kadar yorum hiç bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.😲
- +1 yıl
Hiç bu kadar olacağını düşünmedim ama 🙈
+1 yılErkekler genelde maddiyat konusunda yalan söylerler her zaman paraları çoktur iyi kazanır meslek ile alakalı yalan söylerler vs
00 YorumlaYalanı sevmiyorum ama geçmişimde önemli konularda söylediğim yalanlar olduğunu itiraf etmeliyim. Bir kadına karşı yalan söylemek de iğrençtir.
00 YorumlaOtobüste hoşlandığı birini görünce telefonu kulağına dayayıp paradan puldan kendince konuşanlar var nzsvskdhnsgsvxhs
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kızım serseriyim diyorum üzerim seni niye anlamıyorsun bir kaç ay geçince karsi taraf kedi gibi miyavlatiyor 🤦🏻♂️😂
00 Yorumla
+1 yılGerçekten bilmiyorum bi kıza yalan söyleme gereği duymadım neysem o yalan söylesem eninde sonunda ortaya cıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılseni öyle bir sssskerim ki'dir ve yatakta hiçbir bok yiyemez
520 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılndjendjendje
Cevap sahibi+1 yılüç cmlik çükleriyle xbwjdmkwdbbe
- +1 yıl
Bak sen
Cevap sahibi+1 yıldayı git sakın yavşama bir de senle uğraşmaualım johny fotosu koymuş allah belani versin skwmkxmwjxmwjsmw
- +1 yıl
ha ha ha bu kız bir şey mi dedim de üstüne alındı hemen
- +1 yıl
Yavsamam kızım sana üstüne alınma
- +1 yıl
@nurdiye1i kimee
Cevap sahibi+1 yıldayı sus göz zevkimi bozdun
- +1 yıl
Niye gözün mu kamasti dayı deme kızım
Cevap sahibi+1 yılallah cezanı versin altıma işiycem gülmekten ssus
- +1 yıl
İse kız senin belan o benim belam yok neyse iyi gecele kusura bakma özür dilerim yorum yaptım için soruna
Cevap sahibi+1 yılbye joe
- +1 yıl
By deli kız
- +1 yıl
Gömdü çıkardı tekrar gömdü 😃😌😃
- +1 yıl
İlkin kim
- +1 yıl
🤦🤣 Bu kadar da gömülmez ki yhaa😅
Verdim şukunu +1😃
sen diğer kızlar gibi değilsin yalanı. nerden biliyosun diye sormayın…
01 Yorumla- +1 yıl
Evtt kesinlikle bide unutamam sensiz yapamam diyorlar ayrılıncada hemen başkasıyla çıkıp bizi unutuyorlar bide 🥺🍷🚬
+1 yılArkadaşlarla siyaset konuşuyoruz, senin canın sıkılır
04 Yorumla- +1 yıl
Ne konuşuyolar yaa
- +1 yıl
Felsefe ve tarih
- +1 yıl
Yalan
- +1 yıl
Sen sıkılırsın yoksa gel yani
+1 yılSeni herkesten çok seviyorum kelimesi %100 yalan bir kelime
00 Yorumla
+1 yılSitedeki sorulardan yola çıkarak "evlenecez ne de olsa"
00 Yorumla
+1 yılKaplan gibiyim, her gece 30 ar dakikadan 3 kez atarimmm.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılAskerde helikopter den helikoptere atlarken şarjör değiştirmek 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılDelikanlı adam yalan söylemez ucunda ölüm olsa bile dürüstlük tek yol.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızım sen başkasın seni kimseyi sevmedim kadar seviyorum. Evlenince her şey senin istediğin gibi olacak. Yeter ki yanımda ol elimi bile sürmem. Varlığın yeter!
01 Yorumla- +1 yıl
Sonuç; evlenmedi
Ne kadar güzel gülümsemeniz var, gözleriniz hayal perdesi gibi aralanıyor.
00 Yorumla
+1 yılHızlı yaşayan erken ölür bizi bitirmiş ilişki.
00 Yorumla
+1 yılAşkım Normalde daha uzun olurdu da ilk defa böyle oluyor heyecan yaptım
00 Yorumla
+1 yıl'' Evdeyim hayatım '' dedikten sonra hayvan gibi rüzgar sesinin gelmesi peki? 😄
00 Yorumla
+1 yılSeni seviyorum
ilkim sensin... aslında cok varda00 YorumlaNe kadar çok yalan varmış oysa ki
Yazık kızlara... hep kandırılmışsınız00 YorumlaArkadaşlarla halı saha maçımız var canım ararsan ulaşamazsın haberşn olsun
08 Yorumla- +1 yıl
Napıyorsunuz peki onun yerine
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Hee bizim sizi aldattığımız gibi
- +1 yıl
Olsun be tek erkek doyurmuyor zaten devamke
+1 yılYalan sayılan bir çok şeyi söylemiştim komik olani ise bunların doğru olması
00 Yorumla
+1 yılTelefon sessizdeydi yalanının bokunu çıkardığım doğrudur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl"Senden baskasini gozum gormez"
Kesin yalandir bunu duydugunuzda yalanci biriyle oldugunuzu bilin00 Yorumla
+1 yılSen çok iyi bir kızsın ama benden çok daha iyilerine layıksın
10 YorumlaSenin hep yanında Olcam seni asla bırakmayacam sen benim herseyimsin herşeyi senle tecrübe ettim bana en iyi gelen kişi sensin kısaca çok net cümleler kuran erkekler genelde yalan söyler
00 Yorumla
+1 yılSeni çok seviyorum sensiz yapamam sana verdiğim değeri kimseye vermedim sadece senle konuşuyorum kimse yok falan ya erkeklerin 10 kelimesinden 9u yalan
01 Yorumla- +1 yıl
Herkes öyle değil ama kötülere denk gelmişsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni hiç birakmayacagim
Seni seviyorum😂
00 Yorumla
+1 yılFazla Açık vermeyin lan bak bunlar unutmazlar topluluğu döner dolaşır bizi bulur bak demedi demeyin.
00 YorumlaEvli olmadigi bir kizla iliskiye girip ‚sakin korkma ben seninle evlenicem‘.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlarla bulusacam oyun oynayacaz ya da maç var 😉
00 YorumlaEvlenince hanım hanımcık olurum bütün ev işlerini ben üstlenirim diyen erkek
00 Yorumla
+1 yılEn büyük mü bilmem ama, ben seni iki dakikaya arayacağım, hemen döneceğim, seni seviyorum
00 Yorumla
+1 yılBen herkes değilim
Yo herkessin krdeşim01 Yorumla- +1 yıl
Evtt öyle
senden başkası yok
02 Yorumla- +1 yıl
Bu çok doğru 🤭🥺
Kişilik & Karakter konusunda 328 cevap paylaştı. Bize gel sadece film izleriz
10 Yorumla
+1 yılher şey yalandan ibaret
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. Param yok bu aralar 😂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılCanım sen zayıfladın mı?
00 Yorumla
+1 yılSenden başkasını gözüm görmüyor.
00 Yorumla
+1 yılHastayım ölüyorum...
00 Yorumla
+1 yılBiz yalan söylemeyiz ki
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kanka 2 dakikaya iniyorum bunu çok yaparım.
00 Yorumla
+1 yıl“Çok pahalı alamam param yok”
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılBen diğerlerinden farklıyım ben onlar gibi değilim
00 Yorumla
+1 yılBana ne kızlar baktı ben senden başkasına bakmadm
00 Yorumlaİşim var arıycam sonra
00 Yorumla- Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler