Ben ömrümde sadece, bir kadına inandım öyle laf olsun diye söylemiyorum Gerçekten inandım canımı bile verebilecek kadar inandım. Sağolsun dersimi verdi.
Keşke bu mümkün olsa içimde öyle bir fırtına var ki çevremdekileri süpürmesinden bile korkuyorum İyi bir şeye ihtiyacım var ama ne olduğunu ben bile bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Yalacısınızdır nankörsünüzdür yarı yolda bırakırsınız vefasızsınızdır...
Aaaa nereden tanıyorsunuz beni
Tüm kadınlar öyledir.
Al beni
tamam alayım da nasıl inanacağım peki
İnanırsın canım
Ben ömrümde sadece, bir kadına inandım öyle laf olsun diye söylemiyorum Gerçekten inandım canımı bile verebilecek kadar inandım. Sağolsun dersimi verdi.
Canım abartıyorsun
Allah biliyor abartmıyorum çok inandım hayaller kurdum gelecek için planlar yaptım ben hiç kimseye güvenmiyorken ona güvendim
Yaaaaaaaaa ağlama
Bugün ağlamıyorum.
Hak edeceğinizi inansam sizi alırım cebimden mi gidecek sonuçta en fazla, canımdan gider.
Canım gel senin moralini yerine getirim
Keşke bu mümkün olsa içimde öyle bir fırtına var ki çevremdekileri süpürmesinden bile korkuyorum
İyi bir şeye ihtiyacım var ama ne olduğunu ben bile bilmiyorum
Yavrum gel seni rahatlatim
Dedim ya bu mümkün değil. Belki güzel sohbetiniz biraz rahatlattı teşekkürler.
Bu kadar işin gücün arasında birde senmi çıkacaksın başımıza. Evde kalmaya devam et. Karar verdik seni almıyacağız :)
Eve mutfak robotu arayan bulunur bence. Asgari ücretle kıt kanaat geçinmeye çalışırsınız
Bizim damda gezen var istersen soylim ona canim😊😊
Hazır sıfırdan başlıyorken gel alam seni
Alll
ramazandayız. hatırlatırım.
Bi konulslım istersen 🤔
Abartıyor bu
Al beni dersin kacarsin aynisiz hepiniz
Yaşın kaç ki evde kalıyosun
At yemi bekle knk
Kaç yaşındasın ki ev kaldın?
Belli belli, gel bana ateşli kadın
Bunlar yetmiyor hocam
Nerdensin dişi karı
Ist
Iyimiş, yaş boy kilo nedir
Profil ismini yaz bakim cabuk
Ne vereceksin
Vazgeçtim çıkma seni hemcinsim gibi hissediyorum
Kaç cm
Lezbiyen misin
Boy kilo kac dedim sana
Soz dinlemeyenle işim olmaz. Erkek adama bisey uc defa soyletilmrz siqerler, yuru git isine.
Anladım erkeklere özenen bir kızsın hoscakal
Ortalık yere hicbirseyimi yazmam erkek olsaydın bu kadar korkak olmayıp gizliden çıkardın yallah
Pipimi mi gostereyim, ne istiyorsun.
Sana saat once boy kilo yaş sordum binbir zirva salliyorsun. Biyle kariya belediye bakar ancak
tamam
Yaşın kaç?
25 yasimdayim bebeğim
25 yaşındasın 30 larına kadar hayatını ve kadınlığını doya doya yaşamak yerine neden evlenip hayatını mahvetmek istiyorsun ki.
Kocam ol istiyorum çünkü
Ha ha ha ha brni takip eden sen misin?
Deşifre oldum 1😅😅😅😅
Belediye alsın seni
Sen al tontişim
😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️
Gel ben alayım 🤣
Evde kalan kız olmaz
Kocasızlık başa beladır yangınlığını çözerim canım benimle evlen işte bana sen lazımsın kadınım
Yaş kaç ki
Neden evde kaldın
Sakin olun hanımefendi napıyosunuz
Alalım da diğer konularda nasilsin
Aldım gitti
ben burdayım
Yaş kaç