Günooo herkese🥱
Ay sabah 6 buçukta uyandım resmen bünyem şok😳

Sabahları kaçta uyanıyorsunuz siz ya? Erken uyanmayı seven varsa hemen ülkeyi terki diyar eylesin. 11 den önce açılmamalı şehirler bence🤔
Günooo herkese🥱
Ay sabah 6 buçukta uyandım resmen bünyem şok😳

Sabahları kaçta uyanıyorsunuz siz ya? Erken uyanmayı seven varsa hemen ülkeyi terki diyar eylesin. 11 den önce açılmamalı şehirler bence🤔
Ben sabahları genel olarak 9 gibi kalkıyorum çünkü uyku düzenim zaten çok kötü bu yüzden de gece erken yatıp erken kalkmayı deniyorum her zaman için. ama ne yazık ki bunu pek başaramıyorum. ama sabah erken kalkmak benim için güzeldir. kahve içmek güne şarkılar ile başlamayı seviyorum çünkü
Çok rüya gören biri olduğum için bazen beynim "birkaç dakika mola ver kız" diyerek uyandırıyor beni. Sonra geri uyuyorum tabii orası ayrı. 7 gibi falan uyanmistim bugün. 9 gibi de. Sonra 10da tamamen kalktım. 😄
Cevap
56Cevap
Ülkeyi terki diyar eylemek istemiuorum. 🤣🤣 biyolojik saatim var her sabah 6:15 6:30 gibi uyanıyorum.
Çocukluktan alışkanlık babam bizi uyandırır di kahvalti için veya oynamak için 😄
🤣🤣🤣🤣 ama oynamak icin uyanmadın arada fark var🤣🤣
Ay bendeee 🙄🙄
07.30 - 08.00 arası genelde. Keyifli günler..
haha olsun ya imkanın varsa uyursun öğleden sonra 😅
Sabah namazında ayakta olurum gadası
Her müslümanın üzerine farz en kısa zamanda ödemek gerek yarına garantimiz yok çünkü
Sabahları uyanmayı pek sevmem sersem gibi oluyorum çünkü 😅 öğle uyanırım aslında gece erken uyusam belki sabah dinç olurum da
Kaçta uyursam uyuyayım farketmez kafamın içinde alarm var sanki, sabah 9 olunca gözlerim şöylenn 👀 açılıyor djjd
İşe gittiğim için 6:30'da uyanıyorum. Normalde geç kalkan biriyim, erkenden uyanmak beni üzüyor. 🥲
🥺💜
Sabah 8-9 gibi uyanıyorum. Erken uyanmayı seven birisi olarak terki diyar eyleyemem. Zira zaten yurt dışında yaşıyorum. 🙂
Zaten avantajım, doğma, büyüme ve yaşadığım yerin doğrudan yurt dışı olması. 😃
Benim de kısmetimde yurt dışında doğup büyümek varmış.
Genelde 6 civarı çok nadiren 6 dan önce. Çok nadiren 7...
Okul zamanı 7'de. Bugün alarmsız geç kalktım nasıl mutluyum. 😃
Sahur dolayısıyla 3 buçuk, geri uyutabilene aşk olsun 😒
Keşke şaka olsa 💀
Ramazan bitene kadar uyku düzeni yok bana 😅
her sabah aksatmadan 06.30 yoksa bahçemdeki evcillerim aç kalıyor beslenme saatleri 06.30
hepsini bebeklikten aldım ve günde bir öğüne alıştırdığım için artık geri dönüşü yok hem bahanem oluyor sabah yürüşüme çıkıyorum :)
biyolojik saate göre kalkıyorum ya gözüm ne zaman acılırsa o saatte kalkıyorum
Geç saatlere kadar uyuyamıyorum. Saat 6 gibi uyanıp etrafa bakıyorum
Eğer akşam uyursam sabah 5-6 gibi uyanıyorum ama bu aralar gece uyumuyorum sabah 7-8 gibi uyuyorum 🥴
Alkol aldığımda gece 3-4 net otomatik kalkış sonra vur kafayı 5, uyandığımda 7 dukyan ve iş 9-10 kapanış kafam nezaman eserse
İşe gitmek için 6:30 ilk alarm 7:20 yataktan çıkıyorum. Evde olduğum günler 8:30 -9:00 civarı kalkıyorum
Sabah kalkmiyorum genelde, sabah kalkmaktan da nefret ederim.
Askerden sonra düzenimi hiç bozmadım bozmayıda pek düşünmüyorum. 07.30-08.00 falana hep
7 00 ama 7 15 oluyor. 5 dk bile çok büyük önem arz ediyorken benim kendime kıyağım 15 dk.
Ne kadar geç kalkarsan günün o kadar verimsiz geçiyor onu farkettim gerekirse uykusuz kalın ama fazla uyumayın
Uyku her anlamda iyidir
Bu ara ne uyku var ne başka şey. Her şey kötü Allahım yardım etsin tüm zorda olanlara. Amin..
senin şok dediğin saatlerde kahvaltı hazırlardım.
Her sabah 6 buçukta kalkıyorum bünye alışmış pazar günü bile öyle 😀
11-12 gibii aşağısı kesmiyo beni 😂
Ne zaman uyanırsam o zaman kalkıyorum
Düzenli olarak 01:00 da yatarım 06:00 da kalkarım
Gayet yataktan dinç kalkıyorum
Genelde saat 4'te kalkarım
Kaçta istersem
Değişiyor bu sabah 10:15
Şimdi 😃 (09:38)
3 aydır hergün 5te kalkıyorum
Askerdeyim
Te Şu an kalkiom 8.35 de
Günü yakalamak gerek 0640 iyi
Kaçıyor haberin olsun
O seni bulur, 😂
0530 gibi kalkmış olurum
mesaim erken başlıyor o yüzden
gunaydin... 6da kalkarim
yaoacak bisey yok mecburum ))
3.50 kalkış 1 saat koşu gece parkta Sonrasında duş ve işe gidiş….
6 da uyanıyorum ve 7 de evden cikiyorum beni düşün beniiii. Çünkü 7 de ders başlıyor
07.45'de bu aralar..
6:35 ‘ de uyanıyorum.
Sabahları uyuyorum dünyam ters benim
Ramazan dolayısıyla 10. 30 da
Sabah ezanından hemen sonra
öğlen 12:30 ile 13:00 arası uyanıyorum. :)
05 30 her gün kalkıyorum !!
Her sabah 06:00'da kalkarım
06:20'de güne başlıyorum işe gitmek için.
8-9 gibi
Değişiyor genelde saat 10-11 gibi
6 buçukta uyanıyorum 8 buçukta geri uyuyorum
Geç uyurum erken kalkarım🤦🏻♀️😄
6.30
06.30..
Sabahları uyuyorum genelde
Değişiyor bazen erken bazen de geç
7 :40 ta
12 de
5 te
Sahur ama o saatte oluyor hatta artık daha erken uyanmam lazım saat gece dört gibi yoksa aç kalıyorum😐
Hayır çünkü ondan sonra uyuyunca geri uyanamıyorum
Ben ikindin kalkıyorum 😂
Şimdi
8 felan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?