Bazı insanlar vardır ki en ufak darbede canı çokça yanar, bazısı da vardır ki kurşun yer, bana mısın demez. 😄

Belki de şu videodaki gibi bir öpücük gerek insanın canı yandığında. 🥺😂
Bazı insanlar vardır ki en ufak darbede canı çokça yanar, bazısı da vardır ki kurşun yer, bana mısın demez. 😄

Belki de şu videodaki gibi bir öpücük gerek insanın canı yandığında. 🥺😂
Ben fiziksel acılara dayanıyorum ama çok büyük acıları da sezmem. ama zihinsel acılara çok fazla dayanırım hatta hiç bir konu beni etkilemez. zaten fiziksel acıya kimse dayanamaz pek. yani dişleri ağrıdığı zaman bile hemen ağrı kesici içen bir milletten söz ediyoruz :d ben zihinsel olarak daha sağlamım çünkü aslında psikoloji falan kalmadı bende yani şu an dünya yok olsa kimse için üzülmem ya da dünya için de üzülmezdim hatta tepki bile vermezdim ya da hiç bir şeye şaşırmam hayatım bir den değişse bile hemen uyum sağlarım çünkü umursamıyorum pek
Benim acı eşim fazlasıyla yüksektir. Hatta parmağıma operasyon yapılırken bile doktor normalde senin bağırman lazımdı neden bu kadar sessizsin demişti. Fakat acıyı fazlasıyla hissedebildiğim farklı yerlerim var vücudum da amaakat genel yapı itibariyle güçlü bir insanım.
Canım inanılmaz tatlıdır ama büyük olaylarda sesimi asla çıkartmam. Ufacık bir şey olsa olay yaratırım😂
Ameliyat olduğumda bir gün bile sesimi çıkartmadım mesela ama mutfakta elimi kessem ambulansı ararım😛
Vay arkadaş 😂
Aslında canım tatlıdır çok çabuk yanar acır hastalanır, ama şöyle bir şey var o ağırı beni öldürse dahi hiçbiri şey yokmuş gibi davranırım..
Ne demek 💖
Cevap
11Cevap
Canım kolay kolay acımaz benim.
Acı eşiğim yüksektir, kolay canim yanmaz.
Ağrı eşiğim çok düşük canım çok tatlı. Fakat acı eşiğim çok yüksek ayağım kırıldığında bile topuklu giyip saatlerce yürümüştüm.
nE 😳
Fiziksel olarak dayanırım uyusmadan diş dahi cektirmisligim var.. ama Duygusal olarak canım çok tatlı
Canım ekşidir benim. Bazen en ufak söz kırar, bazen buldozer geçse yaw he he der. Bazen tatlı, bazen tuzlu olduğundan ekşi diyeyim
Kelebek dokunsa canım yandı demek tabii 🤭 Ama her insan gibi benim de canım tatlıdır. Fakat çok fazla sızlanmam.
*canım yandı demem
Canım tatlıdır ama canımız yansa da erkekliğimize laf söyletmemek için yanmadı gibi yapıyoruz.. :))
Parmağimda küçük bir kesik olsa 3 gün acısını hissederim
Canım tatlıdır da yerine zamanına bağlı biraz da ya😂
Kurşun yiyip banamısın diyenlerdenim😀
Arkada "that's my girl" çalıyor! 😂
💃🏻😂😂
Tatlıdır, sert görünümüm altında yatar sfsds
Kolay kolay acımaz
Zehir gibi kolay kolay canım yanmaz
Ağrı eşiğim yüksektir..
Canım berktir. Çıtkırıldım ya da mızmız değilim.🌺
Benim canım çok tatlı 😄
Acımaz hatta zevk alıyoruö bazen