Arada kendine vakit ayırıp iki çift laf ediyor musun?
Kafada sürekli düşünmekten bahsetmiyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arada kendine vakit ayırıp iki çift laf ediyor musun?
Kafada sürekli düşünmekten bahsetmiyorum
Kendimi dinliyorum ben her zaman için. çok düşündüğüm için aslında kolay olmuyor. çünkü sürekli bir şeyler düşünüyorum buda bana her zaman kendimi sorgulamama neden oluyor. ama iyi ki düşünüyorum diyorum çünkü bence düşünmek büyük bir yetenek önemli olan çok düşünüp kendimizi üzmemek ya da gereksiz yere stresli olmamak. bende yalnız kaldıkça özellikle düşünürüm kendimi sorgularım neden onu öyle yaptım ya da neyi daha farklı yapabilirdim gibi düşünüyorum sürekli. bazen çıkış yolu buluyorum bazen de daha çok aklım karışıyor. ama yine de kendimle mutluyum ben her zaman
Dinliyorum tabi hatta Mahmut abimle her gün laflarım gerçi oda onun karısı kendisini terk etmesiyle geldi öyle söylüyor en azından bana tanışmamıza kafamda gezinirken onunla aynı bankta aynı yerde oturmasına oldu bana anlatmaya başladı karısını dinlerken dost olduk onunla sonra hep ben anlattım o dinledi abi diyorum bazen napiyim diyorum susuyo cevap versene diyorum yine susuyo herhalde diyorum öldü çünkü 85 yaşının bankosu var sonra bi anda kalkıp ne ölmesi karşim icimiz geçmiş deyip zıplıyo ayağa öylede manyak birisi işte hehehe
Evet tabi ki kafamın içinde hatta parkta otururken yan tarafımızdan içeceğimiz yer bile var diyo ki olm deniz fazla içme içirme yaşlıyım diyo. Diyorum abi azdan az çoktan çok gider sarhoş oluyo tabi sonra kalkıp az yürüyoruz kafamın içindeki sokaklarda. Sokaklardaki duvarlara karisinin adını yazdık boyadık polisler geldi yasak dediler yasaklar çiğnenmek içindir dedik kaçtık düşün 85 yaşındaki adam benden hızlı çıktı hehehe
Maalesef kafamdaki sesleri kolay kolay susturamıyorum sürekli kendimle bir tartışma ya da kavga halindeyim. Gerçek anlamda susturmak istiyor muyum bundan bile emin değilim. Çünkü beni yine en iyi ben dinliyorum.
Cevap
9Cevap
Birbirimizin sorularına git gel yapıyoruz aghha
Kendimi dinleyince başım ağrıyor
Severiz ahahha
Yalnız değilim, eminim 😅
Hıhı
Kafamı kaldırıp bulutlara bakarak derin düşüncelere daldığım olmuştur arada yolun giderken kendi kendime bir şeyler umarım daldığında olmuştur
Kanka her içtiğimde kendimle sohbet muhabbet baya koyu oluyor ya
en sevdiğimdir yalnız kalmak
Her gün, ayna karşısına denk geldiğim her an😀
İkimci dediğini yapıyorum
Yok maalesef
Yalnız kalamıyorum çünkü özledim yalnızlığımı özledim kendimi ama görüşemiyoruz maalesef 😂
Thanks bro 👍
Her gün dinliyorum
Yok hiç sevmiyorum
Dinliyorum düşünüyorum 💭 aynen
Dinlerim iyi gelir
Her zaman
Bazen dinlerim
Dinliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?