Kişilik & Karakter Sizleri düşündüren şeyler nelerdir? Sırların_Efendisi_ Takip Et Xper 7 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kayayı gırcı duttuİlvanlım, ilvanlımİlvanlım, amman ammanDibini burcu duttu daAl fistanlım, gaytanlım.. Sizleri düşündüren şeyler nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Önümüzdeki seçimi düşünüyorum. 1 3 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Düşünmeme gerek yok gelecek iktidar belli Yorumla u OurangMedan +1 yıl İktidarı düşünmüyorum, olası senaryodan nasıl kazançlı çıkarım diye😅 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Kazançlı çıkarmısın bilmem amaBen yola devam edeceğimBelki yola devam etmem seni üzebilir Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayatın kendisi 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Bugün sana bir haller olmuş.. 1 1 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl İdare et az kaldı sabaha,tempolu çalışıyorum stres atıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Önümüzdeki seçimi düşünüyorum.
Düşünmeme gerek yok gelecek iktidar belli
İktidarı düşünmüyorum, olası senaryodan nasıl kazançlı çıkarım diye😅
Kazançlı çıkarmısın bilmem ama
Ben yola devam edeceğim
Belki yola devam etmem seni üzebilir
Hayatın kendisi
Bugün sana bir haller olmuş..
İdare et az kaldı sabaha,