AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır ben inanmıyorum. ama takip ederim :D yengeç burcuyum ve burcumu da seviyorum
Bende inanmam ama burcumada bakmam
İnanmayın böyle şeylere. Allah çarpar yeminle.
Hahahah Allah senden razı olsun yemin ederim
Burçlar İslam’da var inanmayanlar bunu bir öğrenmeli artık.
Mesela Fal yok veya günlük saçma sapan burç yorumları yok
Bı dakika burçlar İslam'da var mı ne içtin sen
Konuşmayı bir öğren sonra araştırma yap çocuk
Bana Kuran'da ya da hadis de geçen bir delil göster madem varsa ulan dininizi yaşamadan araştırmadan bir iki burca bakiyonuz aaa çıktı diyonuz sonra İslam'da da var diyon
Çocuk bu nasıl üslup
Sen üslubu geç İslam da var diyosun ulan varda ben mi gormedim onu geçtim burçlar baştan aşağı saf sata bir uydurma batıl inanç gereksiz ve boş biri kalkar bir şey uydurur aklı olmuyan onun peşinden gider tıpkı bir koyunun kendini ucrumdan atması gibi geriye kalan suride ona bakarak kendi atması gibu
Madem önemli değil…Ne cahil saygısız bir yaratıksın sen Google bile mi kullanmaktan acizsin. Şimdi boş saygısız yaratık Sıkıntı senin burç denilen durumu yanlış anlaman çocuk. Ek olarak ilk yazdığımı hiç anlamamış olman. Çocuk fal veya günlük haftalık burç yorumları safsata bunlara inanma zaten. Diğer türlü bahsedilen burçlar insanların karakteristik bazı özelliklerini belli eder ve bunlar gerçek.
çocuk ek olarak BURUÇ süresi var.
Burçlar baştan asagi uydurma ve yalan kardeşim tamam mı ne karekter ne de başka bişeyi okey
Çocuk sus otur oturduğun yerde
İnarım 😀
İnanırım, kendim de yıldızname bakıyorum zaten.
Burçlari bana biras aciklarmisjn
Açıklarım detaya girmeden
Açıkla
Takip bile etmedin neyi açıklamamı bekliyorsun
Bu aralar çok inanıyorum ya da inanmak istiyorum
Cidden burçlar gerçek mj
Yani çok bilgim yok fakat inanmaya ihtiyacım var sanırım bu aralar aslan burcu için olumlu şeyler söylüyor
Olumlu şeyler çıktımı peki
burclar kuranda var diyo bi astrolog bu islamcı ama inanmıyo garip
Kuran da nerde var sadece süresi var o da ismi buruc süresi açıp okudun mu boş yorum yapiyon
la bi git kapan o zaman acıksın islamci kesildin daha yazmayı bilmiyon biras* diye bir kelimemi var altta yanlis yazmisin ailenle konusucam senin tedavi sart
İşine gelmeyince dönme su sorumdan açık macik sanane konu bumu sen aç kuranı buruc süresini oku bakım varmiymis
la cahil sana laf anlatamam burcun ne senin ciddi konusalim bi burcunu de
Anlatamazsin çünkü kendini savunucagin bir delilin yok tamam mı oğlak olması lazım eee buna göre bana yorum mu yapcan ulan şimdi burçlar insanı etkilemez insanları karekterleri burçlara göre olmaz doğduğun gün yok astroloji bilmem şu yikdiz diye olmaz bir kere öyle bir sey olsaydı 12 burç var bu 12 burç sadece aynı burckar birbirlerine benzerdi tamam mı karekter yönünden bak misal tanıdığım bir abi var o aslan burcu ama yemin ederim aslan burcunu zerre kadar tasimiyo pisirik içine kapanık eee diğer tanıdığım abi yemin ederim oda aslan burcu o özelliklerini gosteriuo inanmam ama neden kaynaklaniyo anlatirmisin yaa bı boş yaomayin Allah aşkına uydurmuşlar bir burç aklı olmuyan dusuyo onun peşine
oglaksan cahilsin hadi by cirkin kız
Teşekkür ederim 🙏🙏 iyi günler
Kuran'da mi var burclar
@Gamzectnturk he
Kim dedi?
@Gamzectnturk fake hesapla yazma kullandıgın fakenin boynunda haç var ben ne diyom sen ne diyon git bak kurandan
Yahu sanane istediğim resmi kullanırım biliyom buruc süresi var ama buruc adresinde burçlara ait tek şey yok sadece buruc seresi ismi olduğu için mi konusuyon
@Gamzectnturk canimm bırak Allah aşkına yaa boş konusuyolar işte yok Kuran'da var yok İslam'da var ulan din İslam bilmiyosunuz sadece buruc süresi var diye kalkıp burada laf yapiyonuz
la bana laf diyenlere bak acıklar hepsi namus desen yok konusmayın susun
Yahuu sanane namus benim degilmi başka diycek laf mı bulamadın da bunları diyon herkes kendi mezarına giricek ama senin yaptığın şeyde de İslam'a iftira atmak haberin olsun
benle konusmaya calisma by
Haydi anam yol al
sen yol al hadi byy
Falına değil ama karakteristiğine evet
Ben şahsen karektere etki ettiğini düşünmüyorum
Bana uyuyor 🙄
Uyuyosa kaderini ona göre belirle
Falına değil tabi ki
Ne falına ne karekterine bos
Tamam 🙄
⭐ yıldizim bu aralar çok tetikliyo acaba bı patlsmami geçiriyo anlamadım
Haydaaa o yıldızına de ki 😅💫
Ne diyim kendisine cansız bir şey
İroni yapmıştım 🥹
Ama ben buna diycen yaa off benide etkiliyo yıldız bişey olmaz dimi
Sana karakteri etkiliyor demiştim 😅
Aynen etkiliyomus ee benim yıldızım hangisu peki
Benim 😜 dermişim
Neyse bu kadar patavatsızlik yeter
İyi geceler efendim
İyi geceler
ben inanıyorumda. onlar bana inanmıyor. :)
Hahahaha buda iyiydi
Burçlara inanmayan kız olmamalı bence
Bence inanan hepsi canım
Ben fal da bakıyorum yıldızname de burçlar gerçek canım inanmayabilirsin
Burçlar gerçek değil kusura bakma beni bir yildiz mi etkiliyo yaa o yıldız patlasa diyelim ben olucem mi ya da felç mi kalıcam
Öyle düşünme sana şöyle anlatmaya çalışayım. Evrendeki her şeyi tek bir bütün gibi düşün. Enerjiden oluşuyoruz aslında. Bu yüzden her şey her şeyi etkileyebiliyor. Yıldızların ilmi eskiden de kullanılırdı. Bunu piramitlerde görebilirsin. Veya sirius yıldızına bakarak nil nehrinin taşıp taşmayacağı hakkında tahminler yürütülürdü. Bazen de kuraklıklar ve kıtlık tahminleri yapılırdı. Gibi gibi uzun konu canım dediğim gibi inanmak zorunda değilsin ama kendini bu düşünceye tamamen kapatmamanı dilerim
Yıldızlar bir kere asla insan üzerinde bir etkiue sahip değildir senin dediğin şeyler evet var misal yıldızdan yararlanilirak yön bulma hava durmu belirleme ama bir yildiz kalkıp da insan üzerinde etki kuramaz şimdi bak sen huyunu suyunu kimden aldiin ailenden dimi herşeyi ailenden öğrendin sonra arkadaş falan derken onlardan huy karekter kaptin dimi hani derlerya bana sevdiğini söyle sana kim olduğunu soylim ve birini tanımak istiyosan kiminle yatıp kalktığına bak iyilerle gezersen alırsın mertebe kötülerle gezersen dönersin merkebe. Gül bülbüle karga copuluge götürür insanı yani yıldizlae değil tamam mı bizi etkilyen senin bulunmus olduğun ortam maneviyatın ailen arkadaşındir şimdi sen zengin biriyle evlen zamanla kibrin çoğalır dimi yani bunu anliyamiycak kadar ne var onu anliyamiyorum şimdi nazar var biliyosun nazar değer insana nazar kimden değer yıldızdan mi değer sana hayır insanlardan az oturup mantıklı düşünmeye çalışsan emin ol burçlarin tamamen safsata bir batıl inanç olduğunu anlarsın ama biz kolaya kaciyoz burç var dediler baktım bı kaçı cikiyo tamam artkk burçlar var dedin dimi kendi kendinizi kabdiriyonuz
İnanmaya başladım, canım fark ediyorum.
Nasıl inandin
Canım yazmış sansür g3rizekalılaştığımı yazmıştım.😑 Bu aralar Twitter'da ki sayfaların paylaştıklarna göre burcumun beni yansıttığını görüyorum.
Sence mantıksız cümle kurmadin mi
Boş ver sansürün gazabına uğradım anlatmaya üşendim.
Allah senj
Genel özelliklerine evet
Nasıl genel özellikleri
Burç yok yalan.
👍👍
Hayır ama doğru olduğu taraflar var 😊
Evett
Neden
cıkss
🙄
Evet
Neyine inaniyon
Karakteristik özelliğinin olduğuna. Koç bay inatçıdır banada öyle derler
Aslan da inatçı ona ne demeli 🤔🤔
O fazlasıyla ben merkeziyetçi o nedenle o da inatçıdır. Ateş grubu
Yaa bırak Allah aşkına yaa daha cevap veremiyonuz her insanda hemen hemen aynı duygular ve karekterler vardır tamam mı
E vardır. Uzamanı değilim git uzmanıyla konuş. Çirkef bana ne çemkiriyon.
Uzmanı bı BKM bilmiyo puta insanlar gibi kendi yaptığı şeye tanrı diyen insanlar gibiler
😂 bunlar güzel vakit geçirttiren şeyler çok inanmıycan karşıda olmıycan he diyip geçicen
Sen neden inaniyon
Söylediği özellikler bana yatkın olduğundan.
Burçun ne ve ozellugi ne
Koç dedik ya başa sardın
Bende inatciyim ona bakarsan aslanfa inatçı burcum öğlak
Tamam gülüm. Şeninde kokoşluğundan belli zati aslan olduğun :)
Ne âlâ
Hayır inanmam
Bende inanmıyon
genelde evet
Nasıl oluyo peki
baya fazla var, araştırma yapabilirsin konu hakkında detaylı bilgin olur
Yaa hayır şimdi misal yıldızlar falan bizim karekterimiz uzerjnde etki ediyomu
Hayır inanmam
Bende inanmam
Allahım yorumlara bak ya koca koca adamlar biri islamda var diyor biri çok inanıyorum diyor. Şimdi ben yay burcuyum tüm yay burçları aynı kaderi mi yaşıyor burç yorumuna bakarsak 😁
Yaa işte insan İslam'dan uzaklastikca başka şeylere yönelir
İslamın ne demek olduğunu bilmeden kafalarına göre islamda var kitapta yazıyor diye diye insanları dinden soğutuyorlar
Aynen hee valla bak şimdi bir yildiz benim karekterimi etkiliyemez Allah sadece bunu insanların birbirlerin arasına koymuş şöyle düşün bunu iyilerle gezersen alırsın mertebe kötülerle gezersen dönersin merkebe yani Allah bunu senin maneviyatına koymus
Tabiki ve kader çizgini belirtmiş zeka vermiş kullan diye. Ama sen astrolojiye göre hareket edersen hiç bişeyin sahibi olamazsın
Aynen de öyle valla
Evet bir aslan olarak ☺️
Cidden cikiyomu
Evet yaa bence çok haklı olduğu yerler var bir çok insanda da gördüm bunu kendimde dahil 😄
Biraz açabilirmisin misal gezen yıldız falan bunlar etkiliyomu bizi burclar olarak
Evet etkiliyormuş ben çok tekniğini bilmem okur geçerim 😂😂😂
Nasıl etkiloyo peki cansız bir cisim benim karekterimi etkiliyo anlamadim
Evet
Nasıl oluyo burclar
İnanmam
Yani
Hayır inanmam boş
Belki
Pek aram yok.
Benimde aram yok
hayır inanmam..