Kendime bakasim gelmiyor çok üzülüyorum
Umursamiyorum kendimi sevemiyorum çünkü boyum 155 minyon olmak çok kötü
Ne olacak böyle?
Umursamiyorum kendimi sevemiyorum çünkü boyum 155 minyon olmak çok kötü
Ne olacak böyle?
Boy ölçüsü sadece bir fiziksel özelliktir ve kişinin değerini belirlemez. Kendini sevme ve kendine bakma konusunda motivasyon eksikliği yaşayan insanlar için bazı verebieceğim tavsiyrleri şöyle diyebilirim.
Kendine küçük ama gerçekçi hedefler belirle ve bunları gerçekleştir. Örneğin, her gün 5 dakikalık bir yürüyüş yapmak gibi.
Kendine zaman ayır ve kendinle ilgilen. Bunu yapmanın birçok yolu var, örneğin yoga yapmak, kitap okumak veya hoşlandığın bir hobiye zaman ayırmak.
Kendini yargılama ve eleştirmek yerine, kendine nazik ve anlayışlı olmaya çalış.
Kendine olumlu bir tutum geliştir. Kendine, becerilerine ve başarılarına odaklanarak kendine güvenini artırabilirsin.
Kendi benliğini keşfetmek için kendine zaman ayır. Kendi isteklerini, ilgi alanlarını ve değerlerini keşfetmek, seni kendinle daha uyumlu hale getirebilir.
Sonuç olarak, fiziksel görünümünün senin değerini belirlemediğini hatırlamalısın ve kendini sevme konusunda kendine zaman tanımalısın. Kendine nazik ve anlayışlı ol, kendinle ilgilen ve kendi benliğini keşfetmeye çalış.
Kendimi sevmiyorum minyon olmasaydım severdim
Kendini sevmemenin nedeni boyunun kısa olması değil, kendine yönelik olumsuz düşüncelerin olması olabilir. Öncelikle kendini sevmenin önemini anlamalısın. Kendini sevmek, kendine güvenmek, kendini kabul etmek ve kendi değerini bilmek demektir. Kendine karşı olumlu düşünceler geliştirmek asıl amacın olmalı.
Saçma bı düşünce lütfen bu algılardan çıkalım uzun olsam şöyle olsam böyle olsam demeyin ben benim deyin en güzel halim bu deyin aksi halde sizi uzun boyla yok üzerinizdeki kiyafet ile kimse sevmez gerçek anlamda sadece karakterinizi severler
Minyon olmadigin için ne çektiğimi bilmiyorsun ordan konuşmak güzel geliyor
Ama yaşayanın hali beter.
Kendimi sevmek zor
Evet 175 boyum var minyon değilim ama bı erkek için uzunda değilim ama seni anlarım çünkü arkadaşlarım var minyon samimi olduğum evet zor yani var ama gayette beğeniliyorsunuz üzme kendini
Bnde 23 yaşındayım 3 çocuğum var benimde boyum 1 53 yapabilecek bişey yok kendimi bende sevmiyorum bana da yakışmıyo kendimi sevmediğim için kendimi sürekli küçük ğördüğüm için 6 yıllık evliyim eşimde bana değer vemiyo beni küçümsuyo bence sorun boyumuzda değil beynimizde
Gerçekten kuruntu yapıyorsunuz haklısın ama madem sorunu buldun çöz o zaman kabullen artık mutlu olmak o kadar zor değil
Cevap
9Cevap
Ben 157yim her şeyde yakışıyor.
Sana da yakışıyordur kötü düşünme
Ne tarz giyiniyorsun bacakların kısa mi bana hiç yakışmıyor bacaklarım kısa
Çok kısa değil ideal
bende o boylardayım mutluyum kendimle barışığım ve boyumu seviyorum
1.60 altı kızlar çok seksi ya çok tatlı oluyor ve yaşlansa da genç gösteriyor.
Hiç seksi değiliz biliyormusun? Boyumuz iğrenç gec yaslanmak istemiyorum ben boyumun uzun olmasını istiyorum
Yemin ediyorum uzun boylu erkeklerin tercihiniz
Boş yere takıyorsun
Sende minyon olsaydın takardın
Kadın dediğin minyon olur balim
Niye koru? Ben minuonlari cok severim
Mesela
Ben kendimi sevemiyorum çok çirkinim boyum
Insanin gorunusumu yoksa huyu suyu mu onemli?
Gorunus daha önemli kendimi sevemiyorum olmuyor
Kisacasi kendinle barisik degilsin ve kendinden nefret ediyorsun. Bu gereksiz ve bir sekilde kendinle barisik olmaya calis. Bir yerden destek al esin dostundan.
Yani yalan yok 155 de çok kısa
Hicbirsey yakismazmi bana
Banada hersey kısa okuyor:/
Sizin boyunuz kaç
1.74
Ne güzel boyun var? Manken olarak kullansana boyunu
Ailem karşı çıktı ben istemiştim
Yavrum önemli olan işlev
yok 155 cok iyi kucakta fena
Minyon olmak çok kotu
ben ekmek arasi yapar yerim seni
Çok tatlıııııı6🤗