Hangi duygunu harcarken gözünü kırpmıyorsun? Keyifli geceler.. 🥂

''Bu şarkıya yakılır..'' 🚬

Hangi duygunu harcarken gözünü kırpmıyorsun? Keyifli geceler.. 🥂

''Bu şarkıya yakılır..'' 🚬
Sevgi ve nefret duygusunu harcarken çok bonkörüm :D yani ikisinde de hiç çekinmem. nefretim varsa bunu sonuna kadar çıkartırım o kişiden veya şeyden. aynı şekilde birini seversem de aşırı severim zaten ortam yoktur benim pek. duygularımı her zaman uçlarda yaşıyorum. ya hep ya hiç gibi. soruya da az kişi gelmiş etkileşim düşmüş biraz ama 20 dakika önce sorulmuş normal bence :D
doğarken öfke, mutluluk, korku, tiksinme, şaşkınlık ve üzüntü ileri yaşlarda kişiye özel eklemeler olabilir ama ben mutluluk duygumda oldukça bonkörüm
Harcama konusunda en bonkör olduğum duygum kesinlikle kıskançlığım ve sinirim. Bu ikisinde sonsuz bir el açıklığım var ve elbette yıpratıcı. Diğer duyguları dengelemeye çalışıyorum elimden geldiğince ama genel manada duygularını saklamak konusunda zorlanan biriyimdir
Cevap
16Cevap
@felaketce ile tatlı tatlı atışırken ayırdığım zaman için. Dimi canım
Selam gadası 🙃
Merhamet duygumu harcarken oldukça bonkör oluyorum. Keşke çok zengin olsamda herkese yardım etme şansım olsaydı.
Yani bilemedim
Ama sanırım dostlukla ilgili duygular olabilir.
Bazı kişilere karşı merhametsiz bazı kişilere karşı merhamet konusunda oldukça bonkörüm iyi günler
Duygu demeyeyim. Ramazanda oruçluyken zorşanıyorum.
Sevgi , şefkat, merhamet, sabır, bardak taşmış ise öfke
mutluluk ve insanları mutlu etme duygularımı harcarken maddi manevi yağdırıyorum :D ☔ 🥳 🙈
Merhamet duygum için bu durum söz konusu fazlaca
Zaten hepsinden yeterine az var birde bonkörce harcayamam..
Güzel duygular
Merhamet konusunda bir ayarın olmuyor.
duygularım konusunda ben biraz bonkörüm :)
Seviyorsam karşılıklı duygusal anlamda baglılık var ise gençliğimi harcarım hesabını tutmam.. 🦂
Güven ve sevgi.
Bütün duyguları diyebilirim
Merhamet, tabi hak edene..
Duyguların hepsinin canı cehenneme
Sevgi sanırım
Merhamet duygumu
Öfke, bayağı bonkörum bu konuda.
Ona olan sevgim konusunda bonkörüm
İyi niyetim de bonkör olduğum doğrudur
nefrette ck bonkorm herkese kin tutuorm super
Fedakarlık
cürretkarlık