merhaba arkadaşlar
bir süredir bazı problemler yaşıyorum bu problemleri başlıklar içinde belirteceğim ama öncesinde bu problemler için psikolojik tedavi görüyorum yaşadığım problemler aşağıda sırasıyla yer almaktadır.
1) yalnız hissetmek (bununla beraber gerçek bir yalnızlık çekiyorum)
arkadaşımın olmaması sevgilimin olmaması geçmişi unutamayışım vs
2) okumuş biri değilim, tipim yerinde değil ve hayata geç kaldığımı düşünüyorum
okumak istedim ama olmadı tekrar deniyeceğim ama 2024 yılında tip olarak kendimi seviyorum ama bazen de korkuyorum çünkü tipimle alakalı ağır sözler işittim zamanında insanlardan hayat kısmında ise en başta ehliyetim yok okumadığım için iki sevgilim bahanelerle terk etti beni bir dönem psikolojik olarak iyi hissettiğimde bir dostum da sorunları atlatmadın deyip beni terk etti şimdi kimsem yok
3 ) psikolojik hastalık dışında birtakım bazı hastalıklarım var ve buda benim hayat içindeki günlük yaşamımı etkiliyor
tedavisi olmayan bir hastalık ben alıştım ama kimse bilmiyor ve bilmedikleri içinde çok rahat eleştiride bulunabiliyorlar.
durum bunlardan ibaret arkadaşlar ve kafam karışık olduğu için toparlanamıyorum yapamıyorum ne yapacağımı da bilmiyorum sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1- Yalnızlığın aslında doğal olduğunu ve kimsenin asla seni tam anlamıyla anlayamayacağını kabullen. Elbette partnere, sevgiliye veya bir eşe ihtiyacın olacaktır ama sen çoğu konuda tek başınasın hep.
2-Açıktan okuyabilirsin okumak konusunda istekliysen, tip konusunda giyimini geliştirirsen üstünü örtebilirsin biraz bu eksikliğin, yaşın kaç bilmiyorum ama herkeste azda olsa bu his vardır canını sıkma. Sevgili konusunda ise kadınların doğasını anlamak istiyorum diyorsan yardımcı olabilirim.
3-Hastalık konusunda bir şey diyemem ama unutma çoğu kişi az ve çok hasta zaten. Yolda yürürken yanından geçen 10 kişiden 5 tanesi senin gibi
bir sorun olduğunda sevgiye ihtiyaç duyulduğunda vs arkadaşın sevgilinin dostun olması gerekir
açıktan okumak için devam edicem tip olarak iyi giyindiğimi düşünüyorum ama bilmiyorum
hastalık konusunda insanların çoğu hasta değil
Tabi olmasın demiyorum ama o hani biri olsunda beni tamamlasın arayışını kastediyorum. Bunu bilemezsin mesela burada anket yap. Bildiğiniz fiziksel veya ruhsal bir hastalığınız var mı diye sor kendin gör
iyi düşün iyi olsun pskoloji bana göre hastalık değil dertlerin silsilesinde insanın yorulma durumu ve yoruldugunda ya ayaga kalkarsın ya dınlenırsın. şimdi sen dinleniyorsun ve hazırsan ayaga kalk ve işe koyul kendını kotulumeme hıc bısey ıcın gec degıl. yarınımız bellı mı guzel kardesım? tabı kı değil bunun ıcınde yarın dan basla hayatını güncelmeye tabı olana kadar. çaba sabır... vebıraz da tavsıyrm kuran oku arasyır hobı edın bak hayata bakısın degısıcek kendını bulucaksın. unutma kımse mukemmel degıl. sadece mukemnel oldugunu sanıyorlar. bu dunya ya bız sınava geldık gulmeue eglenmeye degıl. oyuzden madem sınavdayız. elınden gelenın en ıyısını yap mutlu ol guzel yasa cevre edın guzel dusun ıyi dua et. sana ne ıyı gelıyorsa onunla ol sevdıklerıne vakıt ayırhrpsı gecıcek. beyınle basladı kavgan beynı de bıtırıceksın. guclu ol sabret çaba göster
teşekkür ederim allah razı olsun
allah sendende razı olsun. her şey bizler için kardeşim her şey iyisi kötüsü hayatın döngüsü bu. allah beterinden saklasın şükür et iyisi için çabala. en önemli şey hep poliana gibi iyi düşünmek işin sırrı.
teşekkürler
sağlıcakla güzellikle kal..
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!