Kişilik & Karakter Güneşli sıcak günleri mi, soğuk buz gibi günleri mi tercih ediyorsun? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben her mevsimi severim 🤭 Güncellemeler+1 yıl Kışın dondurma yer misin? Güncellemeler+1 yıl Iscak diyen var mı sıcağa? Güneşli sıcak günleri mi, soğuk buz gibi günleri mi tercih ediyorsun? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
PrensinMekanı Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Eskiden kışı severim derdim ama artık yazı seviyorum bu kış çok dondum 🥶 0 0 Yorumla
thesilenttt35 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Güneşli ve sıcak tabiki 0 21 Yorumla thesilenttt35 +1 yıl Dondurmanın mevsimi yok her mevsim yerim 😁 Yorumla Soran +1 yıl Bendensin🤍 Yorumla thesilenttt35 +1 yıl Senle aynı dondurma kasesine kaşık atmak vardı dödöxlxöx Yorumla Soran +1 yıl Yok be o kadarda değil… herkes kendi dondurmasını yesin bi zahmet😁 Yorumla thesilenttt35 +1 yıl Dldldşdşxşxş dışlandım şu an 😁 Yorumla Soran +1 yıl Aman sende… ağlama hemen.Bu arada dondurmalar senden Yorumla thesilenttt35 +1 yıl Olurrr sldldlxx Yorumla Soran +1 yıl Konum at iftardan sonra gelicem Yorumla thesilenttt35 +1 yıl İzmir bayraklı dldl Yorumla thesilenttt35 +1 yıl Yakın mısın Yorumla Soran +1 yıl Yok değilim tüh 😬 Yorumla thesilenttt35 +1 yıl Hangi şehir Yorumla Soran +1 yıl Kahramanmaraş Yorumla thesilenttt35 +1 yıl Oww sen ayrı trende ben ayrı gardaaa Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla thesilenttt35 +1 yıl Ağzıma takıldı şimdi o dlddldl Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım? Yorumla thesilenttt35 +1 yıl Sen ayrı trende ben ayrı garda diye şarkı vardı da o ağzıma takıldı sana yazdıktan sonra Yorumla Soran +1 yıl Heee 😁Ne güzel işte Yorumla thesilenttt35 +1 yıl Ya ya ne demezsim Yorumla Soran +1 yıl Neden güzel değil mi Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Buz gibi gunleri. Sıcak havada sinek oluyor 0 0 Yorumla
calpsize Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 482 cevap paylaştı. Güneşli günler favorim 0 0 Yorumla
enesayar Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı. Sıcak kavrulalim 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Soğuk buz 🥶 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Eskiden kışı severim derdim ama artık yazı seviyorum bu kış çok dondum 🥶
Sıcaktansa soğuk daha iyi..
Güneşli ve sıcak tabiki
Dondurmanın mevsimi yok her mevsim yerim 😁
Bendensin🤍
Senle aynı dondurma kasesine kaşık atmak vardı dödöxlxöx
Yok be o kadarda değil… herkes kendi dondurmasını yesin bi zahmet😁
Dldldşdşxşxş dışlandım şu an 😁
Aman sende… ağlama hemen.
Bu arada dondurmalar senden
Olurrr sldldlxx
Konum at iftardan sonra gelicem
İzmir bayraklı dldl
Yakın mısın
Yok değilim tüh 😬
Hangi şehir
Kahramanmaraş
Oww sen ayrı trende ben ayrı gardaaa
Aynen
Ağzıma takıldı şimdi o dlddldl
Anlamadım?
Sen ayrı trende ben ayrı garda diye şarkı vardı da o ağzıma takıldı sana yazdıktan sonra
Heee 😁
Ne güzel işte
Ya ya ne demezsim
Neden güzel değil mi
Buz gibi gunleri. Sıcak havada sinek oluyor
Güneşli günler favorim
Sıcak
Sıcak kavrulalim
Sicak kumlar ve plaj
Sıcak
Güneşli sıcak 🌞
Soğuk buz 🥶