Konuşan kedilerin, unicornların, evcil ejderhaların olduğu bir dünyaya gözlerimi açmak isterim.

Konuşan kedilerin, unicornların, evcil ejderhaların olduğu bir dünyaya gözlerimi açmak isterim.

Ben dinsiz olduğum için öldükten sonra ki hayata inanmıyorum. yani tanrı inancım da yok. bazıları çünkü tanrıya inanır ama dinlere inanmaz. ben ikisini de inanmıyorum. öldükten sonra da kısaca bilinç de öleceği için doğmadan önce nasılsa öyle olacak. yok olacağız. bizim için zaman diye bir kavram olmayacak. ve bir daha var olamayacağız
zor soru loki. sanırım sonsuz ve mutlu, huzurlu bir yaşam isterdim. tercihen o leydinin, önünde vahşi ejderhalar tarafından korunan şatosu yerine direkt yanımda olacağı bir dünya.
:]
Eziyetlerle öldürülen tecavüze uğrayan her türlü hayvanın haklarını aradığı ve kendilerine bunu yapan kişilere aynılarını yaptıkları bir dünya isterdim.
Insansız hava sahası.. doganin hüküm sürdüğü ama zaman algısı olmayan.. sonsuzluk gibi de degil ama o çok sıkıcı olurdu 😶
Cevap
9Cevap
Sonsuz huzurlu bir hayat.. Keyifli akşamlar..
Öyle bi' dünya bulursan beni de bul. Bi' hiçliğe gidicek gibi hissediyorum, hiç yoktan bu tür bi' dünya keyifli olabilir
Ben de hiçliğe gideceğimizi düşünüyorum, reenkarnasyon çok isterdim
Bu biraz kırık bi' sistem olmaz mıydı? Kötü bi' hayat geldiğinde, kendini hemen öldürüp bir sonrakine geçmek mesela. Tabii önceki hayatını hatırlamayıp şu anki gibi şüpheyle, "ya yoksa?" şeklinde yaklaşmak kaidesiyle olabilir. Ya da cennet cehennem gibi olmasa da, reenkarnasyon inançlarına benzer olarak, ölümden sonra bi' kişi/karakter değerlendirme testi gibi bişile de olabilir. Bunlar da bu inancın, günümüz inançlarından farksızlaşmasına sebep olmuş oluyo gerçi.
Bu sadece küçük bi' düşünce seansıydı :d
Ben reenkarnasyon sisteminin çok adil olduğuna inanıyorum
"Evcil" ejderha yalnız. Ne o evcil olmayanla takılmak yemedi mi?
Evet dnsjdndn
İstediğim anime dünyasında istediğim karakter olabilir miyim?
Of süper
İşte tanrısı olacağımız dünya!
Başı ben çekerdim
Öldükten sonra peygamber efendimize komşu olmak isterdim🤲
Öldükten sonra günahlarımın affedilip iman selameti ve cennete gitmeni isterim
Hiçbir şey istemem ölüp bir daha dirilmemek hiçlik en iyisi
hiç umurumda değil zaten beni yakmalarını vasiyet ettim :D
Hiçbir enerji yok olmadığına ve sadece dönüştüğüne göre... Sanırım rastgele gerçekleşecek bir dönüşümde işe yarar enerji şekline dönüşmek.
Bi an game of trohons da hissettim kendimi 😂
İnşallah diğer tarafta Türkiye yoktur.
Cennete girmek isterdim
cennete gitmek
Hayal dünyaya dalmak
Belki vardır
Cennete gitmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?