Alacak verecek bittiyse çıkarıyorum. Böyle de menfaat gibi düşünülmesin, ben de öğrenciyim hayatımdaki insan da öğrenci. Asıl anlatmak istediğim şey şu. Birbirimizden öğreneceklerimiz bittiyse ilahi sistem de onayı verdiyse. Bir şey kalmadığının farkına varınca ben de o kişiyle ayrılıyorum
İğrenc bir karakteri olduğuna şahit oldugumda veya bana yönelik ağır ithamlarda bulunulduğunda ilişigimi keserim. Sıkıntılı insanları hayatımdan çıkartmak verdiğim en iyi kararlardan. 10 kişilik arkadaş grubumdan sadece üç tanesiyle görüşüyorum. Birisiyle samimiyim. Bunun gibi işte. Zamanla kanınızı emen insanlardan uzak durmak şart, yoksa psikoloji falan kalmıyor.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Yanlış yapmanın da bir ayarı olmalı mesela.. Karşı taraf sürekli hale getirmişse bazı davranışları ve değer hissetmiyorsam ya da şiddetli geçimsizlik varsa o zaman saygı çerçevesinde Baybay demek daha makul.. Keyifli günler..
İnsanlara bana ağırlık yaptıklarını anladığım an mesafe koyarım.. ağırlık yapıyorsa fazlalık demektir fazlalıklardan kurtulmazsan hafifleyemezsin... rahatlayamazsın...
Tek bir hata ile hayatımdan çıkarttiklarim oldu. Bazen değer verip sabrettiğim de oldu fakat hatalar devamlılık arz ettiğinde sabrim tükeniyor ümidim bitiyor ve hayatimdan çıkartıyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Eğer bana kötülük yaparsa yalan söylerse ya da arkamdan iş çevirirse çıkartırım. yani aslında güvenmediğim kimseyi hayatımda tutmazdım zaten. bu tür kişiler insanın mutsuz olmasından başka bir şey istemezler çünkü. ben de senin gibiyim
Finalini anlayabilen var mı? Aklıma 2-3 ihtimal gelmişti. İnsanlara sorduğumda onlarda da 2-3 ihtimal fikrine rastladım. Nereye çekersen oraya gidiyor 🙂 Can karakterinin kafasında kurduğu ve aslında olmayan bir hikaye miydi? Yoksa finalde Can yıllarca hapis yatmıs ve cıktıktan sonra Duru’yu mu görmüs oluyor? Cünkü Duru gencken, Can yaslanmisti. Eger gercekten hapis yattiysa ve yillar sonra karsilastilarsa Duru neden gencti? Can halisunasyon mu goruyordu? İzlerken anlamlandiramadigim bir sahneydi
Bi 3 yıl önce falan izledim ben bunu senin kadar detay hatırlamıyorum tek hatırladığım serenayın bazı sahnelerde durduk yere ayaklanıp küfür edip bi git demesi😂
Açıkçası ben hayatımdan kolay kolay insan çıkarmayı sevmem ama böyle kendini beğenmiş kendini çıkarlar üzerine kaprisli narsiz kişiliklerden uzak durmayı tercih ederim