Seni kıran, hayata ve onlara karşı küstüren insanlara ne dersin?

Ben kırlangıç derim sanırım. Kırıp durdukları için kır lan gıç gibi cgvcggf neden aklıma böyle saçma şeyler geliyor yahu
Seni kıran, hayata ve onlara karşı küstüren insanlara ne dersin?

Ben kırlangıç derim sanırım. Kırıp durdukları için kır lan gıç gibi cgvcggf neden aklıma böyle saçma şeyler geliyor yahu
Kırdığın yerden muhakkak kırılırsın tecrübeyle sabit. Kırılırım çok çabucak ama sonrasında konu neylerse olsun kişiyi affederim. Bazı şeyler affedemiyorum şansım da zamanla kızgınlığım geçiyor. Sadece kırgınlık kalıyor seninle. O da kişinin çabasıyla unutulabilir. Unutmasam da hafifletilebilir.
Huyunu sevdiğim 🥺🤍
Yaaaağ bebeğim yerimm😘😘😘
Anında söylerim, bak şöyle şöyle yapıyorsun ben şöyle şöyle üzülüyorum yapma etme eyleme, devam edersen ben de seni üzerim, bunu mu istiyorsun ha?
Laftan anlamazsa?
O zaman hakaettiği dilde konuşur, uğurlarım. Kırılmam. Biri bir şey yapıyor diye niye kırılalım?
Allaha havale ediyorum. Bu dünyada yaşasınlar gönüllerince toprağın üstü kadar altı da var 😒
Beni kıranlar sevdiklerimse bende çok canlarını yaktım...
Cevap
14Cevap
Beni kimse kıramaz. çünkü kimseyi umursamıyorum özellikle kötü insanları umursamam. bu yüzden de beni kırmış olan kişileri diyeceğim tek şey umurumda değilsiniz olurdu. zaten bu tür insanlarda hiç bir şeyi hak etmezler, yani siz kötü bir şey söyleseniz bile anlamazlar ya da kendi bildiklerini okurlar her zaman için. şu an anlık olarak kötülük yapan olursa da onun seviyesine düşmezdim ben. çünkü o zaman ondan farkım kalmazdı benim.
İftardan sonra gelin derdim😁
Kanımda hiçbir şey kalmadı ne tuz nede şeker 15dk var daha iftara🤪
İftar tamam 😁
Sana bu kadar değer vermeseydim beni bu kadar kıramazdın. Umarım kırıkları toplarken kanattıklarını iyileştirebilirsin.
Niye kırdınız beni üleynnn derdim djdjdjd
Yok ya valla hiç bi şey demezdim. İşlerine öyle gelmiş demekki daha diyecek söze gerek yok. Allah 'a havale ederdim sadece
cgxgc neyse ki ahirette hesaplaşıcaz hepsiyle
Aynen öyle
Bülbül sandım, karga çıktın bilmedim
Klavuzum sen oldukça gülmedim
Bir gaflet anında sevgilim dedim
Sözüme barınma yıkıl karşımdan
O kadar yorgunum ki, bir şey demeye takatim bile yok.
Umursamayarak çalışıyorum bazen o noktada Allah bırakmak en iyisi
Hiçbir şey demem. Ama bana çok zarar vermişse zamanını beklerim.. ve onzaman benden çeker
Beni kimse kolay kolay kıramaz ki.. :))
Allah ne muradınız varsa versin diyorum , bana ilişmeyin de hayde
Buradan onlara diyecek kelimem yok, onlar kadar karaktersiz ve o*ospu çocuğu olamıyorum.
Bir gün siz de kırılacaksınız tam da kırdığınız yerden...
Valla hiç kötğ söz söylemiyorum ya canın sağolsun der geçerim
Beni kırdıysa buna ben müsaade etmişimdir.. Bir şey söyleyecek olursam, kendime söylerim..
Ahiret var, hesap var, kul hakkı var diyorum. Allah'a havale ediyorum hepsini
En güzeli
Yaklaşmayın yakarım diyorum
Adalet yerini bulucaktir. Düşmeyin elime kıyamam.
Tebrik ediyorum buradan
Allah onları bildiği gibi yapsın.
Ne haller varsa görsünler ya
Kırdıkları yerden kırılmaları ümidiyle..
Tek kelime. Aynısını yaşa derim.
Üç kelime oldu ama çaktırmayalım hadi
EyvAllah sizin de
Hiç bişey bir danla nefesimide onlara harcayamam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?