Erkek kardeşim hâla "ne giyeceğim ben abla?" Diyerek dışarı çıkıyor. 😄 Bütün erkekler mi böyle yoksa benim kardeş mi bilemiyorum...😂
Ne giyeceğinize kendiniz karar verebiliyor musunuz? 👀

Erkek kardeşim hâla "ne giyeceğim ben abla?" Diyerek dışarı çıkıyor. 😄 Bütün erkekler mi böyle yoksa benim kardeş mi bilemiyorum...😂
Ne giyeceğinize kendiniz karar verebiliyor musunuz? 👀

Kendim karar veririm.
Erkek kardeşleri bilemem de abiler böyle. Özellikle küçük abiler🤭
Evlenene kadar bu olmuş mu? şunu mu giysem? ne giysem? sorularıyla yer bitirirdi beni. Yahu bir şey giy çık, tipten kurtarırsın zaten derdim😂
Çok şükür evlendi de gitti kaygım 🤪
Ahahaha gerçekten öyleler. Benimkinin daha evlenmesine çoook varr 😂
Ben her zaman kendim karar veriyorum bu konuda kimsenin fikrini almam hiç bir şekilde. çünkü benim zevklerim önemli zaten yani başkasına göre giyinirsem zaten ne özelliğim kalır. ha bazen iki kıyafet arasında kaldıysam evet sorabilirim ama kadınlara sorarım sadece :D çünkü kadınların erkek hakkında ki görüşleri benim için önemli. bir kadın bana kıyafetin güzel derse bitmiştir benim için. bu yüzden de bazen sorarım
Kendim ne giyeceğime genelde karar verebiliyorum. Özel bir davete gidiyorken annemden destek alırım sadece olsun o kadar da.
Kardeşimin kıyafetlerini ben seçmek çok isterdim ama hiç izin vermiyor 😔
Aman boş ver kendisi seçsin giyinsin 😂😂
Ben daha güzel şeyler buluyorum ona ama yaa😂
Kendi kararlarını alması iyidir 😂
Teşekkürler 🥰
Kendim karar veriyorum. Ama annem benim gibi değil. "Onu mu giysem, bu nasıl olur, yakışır mı sence" diye giyinme işlemi saatleri alıyor. Ben bir ferace bir örtü tamamdır işim :)
En güzeli sadelik yahu 😄 Mis gibi rahatlık ve kafa rahatlığı gerçekten...🌸
Kesinlikle 😊 Vakitten de tasarruf
Cevap
9Cevap
Kendim karar verdim her zaman hiçbir zaman giyim konusunda hiç kimsenin fikrini almadım. Vücudumu tanıyorum ve ona göre giyiniyorum. Moda ve birilerinin fikirlerini takmıyorum.
Kendim karar veririm genelde. Kararsız kalırsam sevgilime sorarım
İşime karışılmasını sevmem :D
Çok çok özel bir durum varsa benim için o zaman kardeşime sorabilirim
Kendim karar veririm. Kardeş cağzım arada sorar işte manitasına daha yakışıklı görünmek için ben de elimden geldiğince yardımcı olurum ama eğer sevdiğim bir sweati varsa sırf o giymesin ben giyeyim diye olmamış diyorum 🤭
Yaaa gıcık mısın, olmuş şeye olmamış diyor yahuu😂
Bahar geldi rahat bırak 😂
Nereye gittii..
Bilmiyordum yeniden açıldığını 😳
Yeni öğreniyorum 😄
Ne giyeceğime kendim karar veriyorum, içime sinmeyen şeyler giymem, isteyen istediği kadar şunu giy desin farketmez 🤓
Kendim karar veriyorum. Yurttayken konbin yapıp kızlara danışıyorum sonra yine kendi istediğimi giyiyorum😂
Kombin tercihlerin mük ❤️🔥
Teşekkür ederimmm❤
Rica ederim Sindyy 💖
Bütün erkekler aynı babam hala anneme sorar 😂
Ahahah aynılar yahuu 😂
Kendim karar veririm.. Erkek kardeşim bu konuda çok nadir fikir alışverişinde bulunur.. Ama eşim sık sık bu konuda öneri bekler..
Değişiyor çoğunlukla kendim karar veririm ama bazen tereddütler içinde kalıp kararsız kalınca başkasından yardım alabiliyorum.
Yok komşunun teyzesinin gelininin , kiz kardeşinin halası karar veriyor
Kendim karar veririm
Kendim karar veririm ama bazen bir göz daha olsa iyi olabilir
Hep kendim karar veririm. Başkasının önerdiği nedense keko gibi geliyor bana 😂
Eğer standardın dışına çıkmayacaksam kendim karar veririm..
Kendim karar veririm..
Kendim karar veriyorum 😃
Günlük stil danışmanım var.
Kendim veririm zevklerime güveniyorum
Kendim seçerim ama fikir de alırım hep
Keyfim karar verir Kahya hazırlar Ben giyerim.
her zaman, hep hep kendim karar veririm 😄
Kendim karar veririm ve çok uyumlu giyinirim
Kendim karar veririm
kendim karar veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?