- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılDünya bankasında dünya kadar kredi çekebilir miyiz?
Ağrı kesiciler neremizin ağrıdığını nereden biliyor?
Ben ekonomistim diyen vatandaşın diploması var mıdır?
Dünya uzaydaysa biz kendimizi niye uzaylı değil de dünyalı diye tanımlarız?
Akp uzaya 4 şeritli yol yapıyor mu?
27 Yorumla- +1 yıl
@Üşüyenbuz partimizin adı Devrimci Ülkücü Türkiye partisi. Kısa adı DÜT
Amblemim de aha bu
https://imgyukle.com/i/QqQmeS - +1 yıl
@SwordOfDemocles yaa reiss herzamanki gibi entelektüelliğin üstünde sabah sabah espirilerinle gömdün beni 😂 elbisen yırtiıla emiii 🤣
- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yıln= 2120513664800790253539677313137965097135330918669739874876522884425419822192953572604543957853144550543299308528152782351004280540006585446163977609483042476127757655581165623971024036878498518274613105037866315442871254527494237734606519519702337833399
n,253 basamaklı 2 treoktogintilyon, 120 dooktogintilyon sayısı olmak üzere (3 üssü n) 8 sayısı veriliyor. Bu sayıya "a" diyelim, yani a=(3 üssü n) 8 olsun,
b=55801173123655464364858943795512606247545285081165701401920499187099710397571
77 basamaklı 55 kattuorvigintilyon, 801 trevigintilyon sayısı veriliyor. b asal olmayan bir tamsayıdır. b'nin farklı tüm asal çarpanları göz önüne alınıyor. b'nin farklı asal çarpanları a'yı tam bölen var mı varsa hangisi ya da hangileri listeleyebilir misin?
00 Yorumla
+1 yılSu ana kadar sana sorulan ve cevap vermekte güçlük çektiğin soru ne oldu
110 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir soru olmadı açıkçası çünkü samimiyeti ve doğallığı seviyorum net ve dobra bir insanım kendime de her konuda güveniyorum ki burdayım sadece şöyle bir şey oluyor site için uygun olmayan bir soru olursa belki cevap vermek zor olabiliyor ama bunuda uygun kelimelerle cevaplamış oluyorum
- +1 yıl
Hmm ne güzel
- +1 yıl
Site için ne uygun ne değil çözmüş değilim de gerci
- +1 yıl
Takip isteği göndermek serbest mesela
- +1 yıl
Ama beni takip et demek yasak
- +1 yıl
Ya yasaktan ziyade bunu dile getirmek doğru olmuyor mesela benim sayfam açık isteyen takip eder isteyen etmez ben kimseye şuana kadat beni takip et demedim takip et diyeni de etmedim , site de bazı cinsel sorular ya da yorumlar çok müstehcen olursa kaldırılıyor oyuzden dedim
- +1 yıl
Zaten zaman icerisinde bunu öğreniyorsunuz kullandıkça
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Rica ederim güzel kadın
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılNasılsınız? 🙂
15 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim iyiyim sadece çok acıktım biran once eve gitmek istiyorum onun haricinde güzel ve yorucu bir gündü ,🤗 . peki sen nasılsın napiyorsun günün nasıl geçti? Genç adam
- +1 yıl
Ben de iyiyim teşekkür ederim 🥰
- +1 yıl
Ozaman keyfiniz huzurunuz daim olsun inşallah 🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim sizin de...💫
- +1 yıl
🙋🙋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEn sevdiğin kitap hangisi abla birde bu kadar hayat enerjisini nasıl buluyorsun bana da söyle ben yoruldum :D :) 🌺
12 Yorumla- +1 yıl
En son çok severek okuduğum Kitap Halit Ertuğrulun yazdığı " KENDİNİ ARAYAN KADİN " kitabiydi bir genç kızın güzelliğinin başına bela olması ve hayatın içinde ordan oraya savrulmasıyla alakalı bir kitaptır ...2_ Barışım bu benim pozitif halim benim kişiliğimle alakalı bir durum bunun için bir çaba sarfetmiyorum neşeli , pozitif , hiper aktif hayatla dalga geçmesini bilen muzip bir yaradılışa sahibim burdada bunu en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum , .. sana şöyle söyliyim eğer yerini beğenmiyorsan kendini değiştir ya da kendini bulunduğun yerde beğenmiyorsan ortamını çevreni değiştir gülüm bu sana hem çok iyi gelicek hem sana yeni bir çevre ve yeni bir yol gösterecektir...🙋
- +1 yıl
@Barış_LonelyForever yorumun için çok teşekkür ederim gülüm eline emeğine sağlık 🙏
+1 yılBu enerjinin kaynağı nereden geliyor? Maşallah daim olsun 🌸
13 Yorumla- +1 yıl
Senden ötürü 😂 bana ilham veriyorsun genç adam 😂 şaka bir yana gülüm bunun için özel bir çaba sarfetmiyorum ki kişiliğim bu neşeli , hiper aktif , olaylara pozitif bakan, kendisiyle ve hayatla dalga geçmesini bilen muzip bir kişiliğe sahibim yaradılışım bu şekilde birde eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi getek var mı negatif sorulara ya da olumsuz düşünce tarzına herkes buraya iki stres atmak gülmek için giriyor herkesin kendine göre yeterince derdi var zaten , bende mizahi bir zekaya sahibim ve bunu da burada en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum... yorumun için çok teşekkür ederim genç adam 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için çok mutlu oldum. Allah yolumuzu bir ve dir eylesin 🌸 sizler gibi güçlü asil kadınlar dünyanın bu negatiflikten arınmasında büyük bir rol oynuyorsunuz. İyi ki varsınız her biriniz 😊
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 amin cümlemizin insallah 🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAbla çok sıcak kanlı ve yaşama sevinci dolusun. Nasıl yapıyorsun bunu. Benim bu yaşta içim geçti
14 Yorumla- +1 yıl
yaa senin canını yerim güzellik Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 sen güzel baktığın için öyledir o 🌺benlik bir durum değil 🌺 soruna gelicek olursak canımın içi ben bunun için bir çaba sarfetmiyorum ki benim kişilik özelliğim bu neşeli , hiperaktif , olaylara pozitif bakan kendisiyle ve hayatla dalga geçmesini bilen muzip bir kişiliğe sahibim benim yaradılışım bu şekilde birde eğlenmek için burdayiz öyle degilmi insanlar iki stres atıp gülmek için giriyor buraya negatif sorular ya da olumsuz düşünce tarzına gerek yok herkesin kendine göre yeterince derdi var zaten , birde mizahi bir zekaya sahibim ve bunu da burada en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum ... yorumun ve samimiyetin için çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık güzellik 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
- +1 yıl
Cansın abla 🫶🫶🫶🫶🫶🫶
- +1 yıl
Teşekkür ederim bal surat 🙋 birde beni bir soruda etiket yapmışsın sana yorum yazmak istedim ama yorumlara kapalıydı oyuzden burdan teşekkür etmek istedim bu güzel etiket ve nazik davranışın için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Bu çiçekler senin 🌺🌿🌹🌺🌿🌹🌺🌿🌹🌺🌿🌹🌺🌿🌹🌺🌿🌹🌺🌿🌹🌺🌿🌹
+1 yılNasıl bu kadar sempatik ve renkli olabiliyorsun? Bu enerji, neşe nereden geliyor?
16 Yorumla- +1 yıl
Gülüm bunun için bir çaba sarfetmiyorum ki bu benim kişilik özelliğim neşeli olaylara pozitif bakan kendisiyle hayatla dalga geçmesini bilen muzip bir kişiliğe sahibim yaradılışınmbu şekilde
- +1 yıl
Önceden bu bana samimi gelmezdi ama sonradan biraz gözlemledim ve kişiliğinin bu olduğunu fark ettim. Biraz ön yargılıydım sana karşı. Özür dilerim, sayende ön yargılarım yıkıldı ve samimiyetini gördüm 🥺🤍☁️
- +1 yıl
Estafurullah gülüm ne kusuru olur mu öyle şey bu çok normal birbirimize karşı hep öyle değilmiyimiyiz zaten tanıdıkça konuştukça birbirimizi sevmeye başlıyoruz ben seni ilk yorumundan itibaren sevmeye başlamıştım çünkü çok saygılıydın ve o samimiyetini ta burdan hissetmiştim bu konuda da adil ben sana teşekkür ederim 🙏 birde bakış açısı çok önemli kime nasıl bakarsan öyle görürsün derler sen güzel bakmışsın güzel görmüşsün benlik bir durum değil o senin kalbinin güzelliğinden kaynaklanıyor... yorumun için ve samimiyetin için çok teşekkür ederim güzel bayan 🌺🌿🌺 ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Sana çokça kalp ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim anlayışın ve güzel bakışın için 🤍🤍☁️
- +1 yıl
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHocam yanıtını alabilirmiyim.
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂 peki oruç tutsam kalan yemekler bozulur mu?
- +1 yıl
Heee dolaba koy kzıım
- Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılHadi ilk soru benden olsun.
Niye bu kadar içten davranıyorsun. Bu çoğu zaman bela olmuyormu başına?
14 Yorumla- +1 yıl
Çünkü yapım bu sıcakkanlı konuşkan bir kişiliğe sahibim yıllarca çalıştığım içinde insanlarla iletişimi rahat kurabiliyorum 2_ özel hayatımda boyle bir sıkıntı hiç yaşamadım ama burada çoğu zaman yaşıyorum bu kadar samimi davranınca herkes kendine bir pay çıkartıyor ama zamanla bunu anlıyorlar zaten çünkü ben ona karşı değil herkese karşı böyleyim kimseyle duygusal ya da özel bir bağ kurmuyorum yorumlarda konuşuyorum ve orada bırakıyorum bunu ilk farkeden ve beni çok doğru tanıyıp ifade eden @aynadakiajan olmuştur burdan kendisine de sevgi saygilarimi gönderiyorum birde yapı gereği muzip ve neşeli bir karakterim bunuda burada en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum eğlenmek için burdayiz çünkü... kimse buraya dert dinlemeye ya da anatmaya girmiyor iki stres atıp gülmek için giriyor herkesin kendine göre yeterince derdi var zaten birde burada negatif şeyler paylaşmanın ya da olumsuz bir düşünce yapısına girmenin bir anlamı yok diye düşünüyorum... umarım sorunun cevabını verebilmişimdir... yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Ne demek efendim. Saygılar selamlar bizden. Teşekkür ediyorum... 🙏
- +1 yıl
Senin yapını ve karakterini kesinlikle takdir ile karşılıyorum. Zaten insan olmak hoşgörü ve anlayıştan ibaret olmalı. Sen böyle güzel gülmeye devam et. Biz memnunuz.
- +1 yıl
@Danışabilirsin çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
+1 yılBen sormak istiyom ama burada herkesin içinde değil ☺️☺️☺️
15 Yorumla- +1 yıl
Burdan soranilirsin Okan
- +1 yıl
Okan senin soru sorman için ayrı bir platform mu açalım 😂
- +1 yıl
Aaa bak olabilir mantıklı o kadar da ayrıcalıgım olsa ne olur dimi ama ya 😃😃
- +1 yıl
Heyecan yaptım şimdi bak sen unutmadın mı onu ya burdan yazdın yine 🙈🙈🙈🙈🙈🙈 sor diyon heyecan yaptırdın bana şimdi
- +1 yıl
Hı hııı 😂 benim vizyonum bu Okan girdiğim bahçeye çiçek açtırırım 🌺 baktığım gözlere ışık saçtırırım 😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeni öpersen pozitiflik bulaşır mı bulaşıyosa öp beni 😃
13 Yorumla- +1 yıl
Yaaa seni yerim çok tatlısın ozaman seni kocaman öpüyorum 😘😘😘😘herşey gönlünce olsun inşallah hep mutlu kal 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
- +1 yıl
Teşekkür ederim inş bulaşmıştır 🤩🤩🥰🥰🥰
- +1 yıl
❤️💚💜💙🤎💛💛🧡❤️💙💜💚💛💚🧡🖤💚💙🤎💛❤️
+1 yılNasıl bu kadar pozitif enerjik olabiliyorsun sndndnw
12 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle çok teşekkür ederim 🙏 güzel bayan ben pozitif olmak için bir çaba sarfetmiyorum ki kişilik özelliğim bu neşeli , hiperaktif , olaylara pozitif bakan , çözüm odaklı , hayatlave kendisiyle dalga geçmesini bilen muzip bir karekterim yaradılış özelliğim bu benim, birde ufak şeylerle mutlu olmasini biliyorum beklentilerimi yüksek tutmuyorum ... yadantima bakarsan aslında neler görmüş yaşamış bir insanım yuvam yıkılmış İstanbul gubi biryerde 2 çocukla hem calisiyorum hem hayat mücadelesi veriyorum ayakta durmaya çalışıyorum bunları yapmak kolaymi? Sanıyorsun öyle ahım şahım bir hayatım da yok ama herzaman sukretmesini biliyorum kanaat etmesini olanla yetinmesini biliyorum ve herşeye rağmen gülümsemeyi hiç unutmuyorum çünkü ben sağlıklı olucam mutlu olucamki çocuklarımın başında durabiliyiim herşeye üzülüp kafama taksaydim hayata tutunamazdım
- +1 yıl
Mesela sana şöyle bir örnek veriyim kızım okuldan geliyor diyorki anne arkadaşım bugün varya beni çok kıskandı diyor " niye nolduki diyorum ! Senin annen çok neşeli çok eğlenceli hep bizi güldürüyor sen annenle ne güzel videolar çekiyorsunuz egleniyorsunuz benim annem hiç yapmaz hatta kızar bana diyor , birde annen sana hiç kizmiyor sen zayıf aldım diyorsun tm kızım bir şey olmaz diyor sana hiç bagirmiyor , keşke benim annemde senin annen gibi olsa diyormuş " bunları duymak okadar güzel bir duygu ki sana anlatamam ... inşallah bir gün bu duyguyu sanada yaşamak nasip olur 🙏 her şey gönlünce olsun inşallah güzel bayan 🌺🌿🌺 güzel düşünmeyi ve gülümsemeyi sakin unutma çünkü üzerine çok yakışacak
Kişilik & Karakter konusunda 433 cevap paylaştı. yolda kulotlu corap short gıymıs erkek gorsen bundan rahatsız olur musun. sadece yanından gecıcek
15 Yorumla- +1 yıl
Hayır olnam ama ilgimide çeker şöyle bir bakarım ne giymiş ne etmiş diye 🤣🤣 çünkü vok iyi bir gozlemciyimdir
- +1 yıl
Tm peki yorumun için çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Çok.
Niye bu kadar tatlisin acaba canimcim 🥳
111 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim çok naziksin 🙏 sen güzel baktığın için öyledir o benlik bir durum değil kime nasıl bakarsan öyle görürsün çünkü sen guzel bakmışsın güzel görmüşsün tekrar teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
😂😂 olur öyle şeyler insanız sonuçta ben anladım sıkıntı yok 🤗
- +1 yıl
😂😂 bana ge. ri. ze. ka. lı. muamelesi yapma 😂😂 bunu anlayacak zekaya sahibim çok şükür bakar bskmaz anladım 😂 böylede zeki bir insanım işte
- +1 yıl
Gerisi kim laa 😂 birde bunun gerisi mi var
+1 yılnasıl bu kadar neerjik ve sempatik olabiliyorsun.)
116 Yorumla- +1 yıl
Ya aslında bunun için bir çaba sarf etmiyorum çünkü kişilik özelliğim bu neşeli , olaylara pozitif bakan hiper aktif , kendimle ve hayatla dalga geçmesini bilen bir karakterim birde çok muzip 😂😂 , Allah yaratmış karışamayız
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim genç adam eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
belli belli enerjin ve mükkemmel bakış açın her soruna her cevabına yansıyor biraz biraz birleştirdiğimizde ortaya sen çıkıyorusn :)
- +1 yıl
genç adam derken biraz tuhaf oldum yahu o kadar genç sayılmam ben :)
- +1 yıl
İnsan olduğu değil hissettiği yaştadir öyle degilmi küçük bey
- +1 yıl
anlıyorum evet öyle tabiki bedensel olarak genç olabilirim ama zihinsel olarak oldun ve zekiyim kendini geliştirmiş birisi olarak anılmak daha çok hoşuma gider
- +1 yıl
Kesinlikle öyle genç olup cahil olmak tecrübesiz olmak dahami iyi ne güzel işte belli bir ya da gelmis , hayat tecrübesi edinmişsin aslinda en güzel yaşındasın ama bunun farkında bile değilsin
- +1 yıl
evet sende en güzel yaşındasın aslında aynı yaştayız :)
- +1 yıl
Evet tam sevilecek yaştayım 😂
- +1 yıl
kesinlikle öyle :) tam sevilecek ve akıllı yaştasın ne istediğini bilen , yıllanmış bir şarabın artık açılması gerekn bir yaşı gibi :)
- +1 yıl
Sus farkindayımmmm 😂😂
- +1 yıl
İşte biz buna tecrübe diyoruz küçük bey 🤣
- +1 yıl
farkındayım, o kadar da küçük bir zihne sahip değilim böylesine değerli şarapların ne kadar mükemmel tatlara sahip olduğunu ne kadar harika kokuları olduğunu ve ne kadar renkli oldukalrını biliyorum.:)
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam
- +1 yıl
Rica ederim varlığına sağlık :)!
- +1 yıl
Selamlar olsun o vakit :)
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Seni hoş espirili güzel bir arkadaşım olarak sevdiğimi biliyormusun
13 Yorumla- +1 yıl
Herzaman biliyorum ve bunun farkındayım bu konuda da çok teşekkür ederim sana iyi ki burdasın ve iyi ki varsın
- +1 yıl
🙋🙋🙋🙋
+1 yılCinsel ilişki evliliğin temeli mi ! Kadinlar mi yoksa Erkekler mi önem veriyor?
13 Yorumla- +1 yıl
Evet Cinsellik evliliğin temelini oluşturur çünkü cinsellik olmayan bir evlilik yıkılmaya mahkumdur cinselliğe yaradılışı gereği erkekler daha düşkün olur kadınlar duygusal yaratıldıkları için olaylara yaklaşımı da duygusal ağırlıklı olur önce ruhunun sonra bedeninin oksanmasinı sever
- +1 yıl
Güzel yorum teşekkür ederim. Evlilik yapmış birisi ile bekar bir insanın cinsellik konusunda görüşleri cok daha açıcı 👏
- +1 yıl
Biz buna işte tecrübe diyoruz boynuz kulağa geçermiş 😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 365 cevap paylaştı. Neden seni tanamiyan kisilere soru sormak istiyomusunuz diye paylasim yaptin?
14 Yorumla- +1 yıl
Sen tanımıyor olabilirsin ama ben burada 9 aydır aktif bir kullanıcıyım güzel bir kitleye sahibim buradaki insanlarla özelden konusmadigim için beni daha yakından tanıma fırsatı sunuyorum insanlara buna benzer sorularda daha öncede sormuştum zaten
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Kişilik & Karakter konusunda 482 cevap paylaştı. Soru sormayacağım fakat senin sorularını okumak hoşuma gidiyor. Kendini kasmadan içtenlikle sorup cevapladığın için. Birde cinselliği tabu olarak görmediğin için.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim onur duyarım 🙏 sorularda yorumlarda kendimi kasmıyor olmam
bunun sebebi aslında kendim iyi tanımam ve kendimi rahat ifade edebilmemden kaynaklanıyor yorumun içinde teşekkür ederim eline emeğine sağlık genç adam 🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSana soracagim seviyeli ve ozel sorularım var ve merak ettiklerimmmm. Nasıl yapalım?
14 Yorumla- +1 yıl
Yolla gelsin
- +1 yıl
Buradan asla/) sadece anlayış beklemekteyim
- +1 yıl
Herkes burdan soruyor gülüm farkındaysan bende cevaplıyorum
- +1 yıl
Soramam diyorum soramam anlamıyor Musun, beni bedbaht etme eyleme
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmekten korkuyorum abla , evliysen bu korkuyu yaşadın mı hiç öncesinde ve nasıl aştın?
19 Yorumla- +1 yıl
Evlenirken korkmam guvensizligin çok normal çünkü bir meçhule imza atiyorsun neyle karşılacağın belli değil bu kurumda şiddet , geçimsizlik aldatma , ilgisizlik, aile ve çevre baskısı her şey ile karsilasabiliyorsun şimdi ben evliliğimi sana örnek olarak göstermek istemem ama benim evliliğim ksynanam yüzünden bitti mesela 10 yıllık bir evlilik geçmişim var hayatımda kendimi bukadar degersizkestirdigim bir surec olmadı ama sabrettim mücadele ettim bir kadın olarak bir anne olarak baktım ki hiç bir şey düzelmiyor arkamda da duran bir koca da goremiyince boşanmak en doğru karar oldu benim için hayatımda aldigim en zor ama en doğru karar buydu ama sen bunları yaşayacaksın diye bir kavram yok çok mutlu da olabilirsin. Sana tavsiyem korkma kendine güven ucunda ölüm yokki denersin tecrübe edersin sadece ebmvlilik sabır istiyor sorumluluğu ağırdır buna kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman evlen ve beklentilerini yüksekte tutma olanla yetinmeyi mutlu olmayı öğren evlilik türk filmlerindeki gibi olmuyor maalesef iki kişinin çabasıyla yol alıyor bunu basarabilirseniz evlilik sana cennet gibi görünecektir ... ama bencil ve hep ben fikirli olursan evliliği yurutenezsin herzaman ben haklıyım , ben yaoarim ben ederim dersen mutsuzluk kaçınılmaz olur yuvayı dişi kuş yapar bunu unutma... her şey gönlünce olsun inşallah 🙏 rabbim en güzelini değil en hayırlısını nasip etsin insallah 🙏
Cevap sahibi+1 yılAmin abla çok saol , aklımda bir ton soru var varya 😔
- +1 yıl
Bunları düşünme sen bir yola çık hele o yolda nelerle karşılaşırsan ona göre hareket edersin zaten karşına çıkan her engel seni sen yapicak ve biz işte buna tecrübe diyoruz güzel düşün güzel olsun her şey
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler ablacm , arada dertleşebilir miyim 😔 fikir alışverişi yapacağım konular elbette olacaktır 😔
- +1 yıl
Ne zaman istersen gülüm
Cevap sahibi+1 yılSaol abla t. attmm ama kapalı görünüyor yazrsın
Cevap sahibi+1 yılAyyy muhasebeci olduğunu güncellemenden gördüm abla meslektaşmışız birde 🤭😊😊
- +1 yıl
Evet gülüm muhasebeciyim hep stilist olmak istedim ama muhasebeci olduk
Cevap sahibi+1 yılKaç gündür anam ağladı yoğunluktan 😔 aşşırı yorgunum yine offf
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni ayrıldığın sevgilinine doğum günü mesajı atar mısın?
11 Yorumla- +1 yıl
Evet daha önce attım hatta video olarak çekip kutladım çünkü hiç bir iliskim
kavga dövüş şeklinde bitmedi ilişki sürer ya da sürmez ama karşımdaki insana saygım devam eder bütün ilişkilerimde karşılıklı olarak bu şekilde bitmiştir
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSana neler sormak istiyorum neler gun yetmez 😂
110 Yorumla- +1 yıl
Yolla gelsin
- +1 yıl
Ahaha tesekkurler gunlerini neler yaparak geciriyorsun
- +1 yıl
Hafta içi çalışıyorum zaten muhasebeciyim ben bir hafta sonu evde oluyorum vaktimi de genelde evi seven birisi olduğum için evde hayvanlarım ve iki tane dünyalar tatlısı var onlarla geciriyorum birde mutfak işlerini seviyorum kek börek vss yapmaktan keyif alırım sakinliği seviyorum fırsat buldukça da dışarı çıktığımda da nargile kafeye giderim ya arkadaşlarımla ya da yegenlerimle onun dışında fırsat buldukça buraya takılıyorum burayı genelde mizah amaçlı kullanıyorum makara yapmak için zaten iki stres atıyorum gülüyorum vakit geçiyor işte ama burası ruhuma çok iyi geliyor burada sizlerle birlikte olmaktan vakit geçirmekten çok keyif alıyorum oyuzdende burada olmaktan çok mutluyum 🤗 akrabalardan çevreden uzak özgürce kendimi ifade edebildiğim
davranabildigim ve hayatın gerçeklerinden uzak bir ortam herkesten herşeyden oyuzden burada olmak bana çok iyi geliyor diyebilirim ... - +1 yıl
Tesekkur ederim burada olmamdaki sebeplerin birisi sizsiniz guzel bayan verdiginiz enrji ve pozitiflik icin minnettarim nelerden hoslanirsiniz 😅
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 ağzından bal damlıyor gelde siliyimmmm 😂😂
- +1 yıl
Ahahah sen ilk damlatana bak ondan sonra silebilirsin tabi damlatana bakip kiyabilirsen 😂😂
- +1 yıl
Resim yapmayı çok severim orta okuldan beri abiye elbise modeli ciziyorum bunu profesyonellige dökmeyi çok istedim ama babam oyillarda izin vermedi şu an hobby olarak çiziyorum , içinde mizah olan komik dizi , film , makale , video tarzı şeyleri okumayı izlemeyi çok severim , müzik dinlemeyi çok severim , yürüyüş yapmayı severim sigara va çay vazgecilmezimdir özellikle geceyi çok severim gece vakit geçirmeyi gecenin sessizliğini dinlemeyi
çok severim evde beslediğim bir kedim ve köpeğim var onlarla uğraşmaktan keyif alıyorum zaten dediğim gibi fazlada bir şey yapmaya zamanında olmuyor enerjinde kalmıyor işten eve evden işe yemek bulasik çoluk çocuk vss derken zaten bende bitmiş oluyorum çünkü çoğu işimi gece yapmak zorunda kalıyorum gündüz evde olmadığım için oyuzden yatagi zor buluyorum desem yeridir 😂😂 şimdi hele bugünlerde Allah kabul ederse oruç tutuyorum bugün değilim ama iftarı yaptıktan sonra bir bardak çay ile sigara içiyorum küt gidiyorum koltukta uyuyup kalıyorum 😂 1 2 saat şekerleme yapıyorum 😂 - +1 yıl
Yaaa ne kadar cok ortak yonlerimiz varmis masallah geceyi geceye konusmayi gece sessizligine hastayim orucumu asla birakmam tesekkur ederim bana vakit ayirdigin icin guzel hatun su enerjine bayilcam az kaldi 😂
- +1 yıl
Rica ederim gülüm ne demek yorumun için samimiyetin için asıl ben teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Bilmukabele 😂
+1 yılKadınlar bi ilişkide evlilikte ne bekler abla
19 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar ne beklet biliyormusun anlaşilmak , dinlenilmesi , ve encokta sevkat beklerler bir kadın gibi çocuk gibi sevilmek ister
- +1 yıl
Teşekkür ederim ablacım 😊😊
- +1 yıl
Bi soru daha sorabilirmiyim iznin olursa
- +1 yıl
Tabikisiyle buyrun
- +1 yıl
Öncelikle sizi cok tanimiyorum sorularda yorumlarda görmüştüm bir kaç sorunuzada yorum yapmiştim enerjiniz çok güzel allah cocuklarinizla birlikte dahada mutlu saglikli güzel günler göstersin ınşallah 😊😊
- +1 yıl
burada o konuda dalga geçip farkli yorum yapan insanlar çok yanliş anlamayin lütfen samimi olarak neyse onu diyeceginizi bildigim icin sormak istedim yanitlamak istemezsenizde saygi duyarim kadinlar için p. ns... boyutu önemlimidir malum hep sorulan bir sorudur
- +1 yıl
Önemli çünkü penis boyu çünkü çok kısa olursa bazı pozizyonları denerken sikinti yaşarsınız Türkiye ortalaması zaten 13 ile 16 cm arasındadır... yorumun için çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Büyükten kasıt kaç mesela abla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsormak bana göre değil ben keşfederim çözerim
13 Yorumla- +1 yıl
Tm peki öyle olsun yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık genç adam 🙏
Cevap sahibi+1 yılrica ederim gülüm
- +1 yıl
🙋🙋
+1 yılT-Rex mi olmak isterdin ejderha mı?
13 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl soru laa 🤣 elbisen yırtila emii 😂
- +1 yıl
Bilmem aklıma bu geldi. Cevap nedir peki?
- +1 yıl
Ejderha diyim ozaman ağzından ateş 🔥 püskürtmesi filan ilgi çekici çünkü
+1 yılÖnce sen sor bakalım 🤨🙃
17 Yorumla- +1 yıl
Tm peki soruyorum: burayı kullanma amacınız nedir buradaki soru ve yorumlardan olumlu ya da olumsuz etkilendiğiniz oluyor mu sayın Murat bey
- +1 yıl
Eğlence amaçlı , ve insanları trolleyip sinirlerini bozmak hoşuma gidiyor 🙃
- +1 yıl
Cinsel sorulardan görüşlerden etkileniyorum , insanlar bütün pisliklerini patavatsızca açıklıyor
- +1 yıl
Tm peki teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Yaa murat sen dedin ya insanları trolleyip sinirini bozmak için diye. Yaaa merak etmisimdir neden böyle birşeye gerek duyuyorsunuz ki bu size ne katıyor ben kırk yıl düşünsem bunu yapmak aklıma gelmez mesela hadi yaptım diyelim ben bundan vicdan azabı duyarım ben daha öncede başka uygulama kullandım ordada ayni şekilde kendi halimde açık ve net bir şekilde kullanıyordum kimseyi trollemek aklıma bile gelmez hatta çok saçma ve ergence buluyorum
- +1 yıl
Vicdan azabı duyulacak bir şey yapmıyorum ki 🤷🏻♂️🙃
- +1 yıl
Tm peki sustummmm
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. kan guru bunuz nedir 😃
110 Yorumla- +1 yıl
O th pozitif
- +1 yıl
th hangi gurup 🙃
- +1 yıl
gizli Bi espirik vardı sorumda :-- guru bunuz? ayrı yazdım ? anladınız mı?
- +1 yıl
Bi soru daha o zaman :-- kalbiniz dolumu 🤔
- +1 yıl
😂😂 ben kan gurubumu sordunuz zannettim oyuzden yazayım dedim onuda yanlış yazdım zaten 🤣
- +1 yıl
İlahi sen çok sakacısın sabah sabah beni gömdün 😂 bu nasıl bir espiriydi böyle elbisen yırtila emiii 🤣🤣
- +1 yıl
2_kalbim boş hatta okadar boş ki öyle böyle değil 🤣 aşkı sevgi terimlerini tarih kitaplarında televizyon dizilerinde okuyup izliyorum 😂 gerisini sen düşün artık
- +1 yıl
Ben aşkı degil ilgiyi nezaketi özledim ve yontulmaya ihtiyacım var hatta partnerim beni evire çevire dövsün (annem zaten beni dövüyooo🙃)
canınız sıkılırsa kapımı çalabilirsiniz (zaten burdan baska kapımda yok) hani siz guru sunuz ya onun için ayrı yazdım, bir sevdadır yaşamak ve beklemek gelmeyecek olsada sıkıla patlaya beklemek , sizi sabah sabah güldürdügüme mutlu oldum, bende daha çok espirikler var hatta güldüre güldüre baklava kas yaptırdığım arkadaşlarım bile var
yaşam enerjim çok yüksektir ama eksiye bile Bi artı gerekir ki elektrik olsun , edebiyatıma güvenirim uyumayı çok severim ama yapacak Bi işim varsa da onu bitirmeden ölmem (ölmemeye özen gösteririm 😃) Azrail bile gelse :-g usta bu 5 dk ver azcık işim kaldı bile derim çok pis iknacıyımdır onu bile ikna ederim yeterki benle konuşsun sırf sus ulan tamam der 😃
hmm nerde kaldık :--hayat daha ne kadar beklicem?(bu mesaj hayataydi size diil )
ben uykuma dönim sayın gurum 😎 - +1 yıl
dilerim karşınıza size sevgiyi iliklerinize kadar yasatıcak biri çıkar ve damarlarından sevgi akar
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fotoğraftaki senmisin?
13 Yorumla- +1 yıl
Evet gülüm benim
- +1 yıl
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
+1 yılOlursa mutlaka soracağım
12 Yorumla- +1 yıl
Herzaman bekleriz efendim 😂
- +1 yıl
Rica ederim efendim
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSorayım o zaman nasılsınız iyi misiniz?
15 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim iyiyim seni gördüm daha iiyi oldum diyebilirim işyerindeyim çalışıyorum çok acıktım ve biranonce eve gitmek istiyorum sen nasılsın napiyorsun peki günün nasıl geciyor
- +1 yıl
bilmukabele efendim. Allah kolaylık versin inşallah.
Çok şükür eskisi gibi rahat yatamıyor olsakta iyiyim. Önceden pijama ile yatarken artık pantolonla işe gider gibi yatıyoruz o psikolojiyi atlatacağız ama zor olacak.
Teşekkür ederim sorduğunuz için. 🙏 - +1 yıl
İnşallah rabbim tekraririni yaşatmasın illaki atlatıcaksınız derdi veren rabbim detmaninida verir merak etmeyin sadece biraz zamana ihtiyacınız var öyle kolay değildi ki yaşanılan şeyler o piskolojiyi yaşamanız çok normal ama hepsi gecicek sen sıkma canını olur mu her şey bizim için
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Amin Allah yaşatmasın hiç bir ülkeye. Ben teşekkür ederim benim sorularda da sizi görmek dileğiyle. Niçkiniz gibi renk katarsınız. Saygılar sevgiler...
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır yok varsa soru ben alabilirim
19 Yorumla- +1 yıl
Olmaz önce ben sordum 😂
- +1 yıl
Ama ben cevabımı alamadım 😂
- +1 yıl
Ozaman senin alışında bir sorun var 😂
- +1 yıl
O zaman öyle bir şey yap ki girdiğin çıktığın belli olsun 😂 Onuda girebilirsen tabi 😂 bazen girmenle çıkman bir olur 😂
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evlimisin , bekarmısın?
18 Yorumla- +1 yıl
İkiside değil (dulum ) eşimden ayriyım 2 çocuk annesiyim çocuklarımla birlikte yaşıyorum
- +1 yıl
Yani öyle oldu biraz ama geldi geçti bundada vardır bir hayır bazen olmayınca olmuyor nasipten öte yol yok demişler 🤗
- +1 yıl
Amin gülüm insallah 🙏 çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBurcunuz nedir ve nerelisiniz
11 Yorumla- +1 yıl
Yengeç burcuyum🦀 memleketim Kastamonu İstanbul'da yaşıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılOruçsan iş çıkartmayalım şinndi ramazan ramazan 😁
12 Yorumla- +1 yıl
🙋🙋
Cevap sahibi+1 yıl😁😄😃🙋🏻♂️🙋🏻♂️👍🏻💪🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvde kaldığından şüphe ediyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılHiç evlenmemiş gibisin yaş 32 mi
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 çok naziksin ben dulum 10 yıllık bir evlilik geçmişim var eşimden ben ayriyım gülüm 2 çocuk annesiyim çocuklarımla birlikte yaşıyorum
+1 yılBu site niye böyle abla yazmayan kalmadı bana
25 Yorumla- +1 yıl
Bn yazmadim. Yildiz oldugun icin olabilir mi?
- +1 yıl
Sende onlara yaz altta kalma güzellik
- +1 yıl
Valla bende yazmadım lütfen genelleme yapmayalım 🤨🤨 asabım bozulmasın
- +1 yıl
Ya abla niye yazayım bunlar beni yerler
+1 yılİyi misin?
12 Yorumla- +1 yıl
offf hemde nasıl patlamaya hazır bomba gibiyim 😂 Çok teşekkür ederim gülüm iyiyim işyerindeyim çalışıyorum sen nasılsın napiyorsun günün nasıl geciyor
- +1 yıl
Kolay gelsin hayırlı işler. Ben de iyiyim evdeyim izin günümdeyim. Vaktim ölmesin diye değerlendirmeye çalışıyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yok
11 Yorumla- +1 yıl
Tm peki 🙋🙋
+1 yılBen bir düşüneyim 🤔
12 Yorumla- +1 yıl
Hadi bir düşün bakalım
- +1 yıl
Peki
+1 yılsoru cook var ya
12 Yorumla- +1 yıl
Yolla gelsin 😂
- +1 yıl
burdaan maz lutfen to
+1 yılYoktur
11 Yorumla- +1 yıl
🙋🙋🙋
rvlimisiniz
14 Yorumla- +1 yıl
Hayır ( dulum ) eşimden ayriyım ben gülüm 2 çocuk annesiyim çocuklarımla birlikte yaşıyorum
- +1 yıl
Amin gülüm insallah cümlemize 🙏 yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık genç adam 🙏
+1 yılkaç çocugun var
13 Yorumla- +1 yıl
2 çocuk annesiyim boncuk gözlü bir kızım ve bir oğlum var çocuklarımla birlikte yaşıyorum
- +1 yıl
maşallah
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
+1 yılVarrrrrr 🤣🤣🤣
18 Yorumla- +1 yıl
Yolla gelsin 😂
- +1 yıl
Cok beklersin 🤣🤣
- +1 yıl
Ben kimseyi beklemem bunu öğrenmiş olman lazımdı
- +1 yıl
Beklemesine beklemezsin onu ogrendikde, ogrendigim bisey daha var ama 🤣🤣
- +1 yıl
Yolla gelsin ben ne dedim her sorunuza açığım
- +1 yıl
Saol tatlim baska zaman baska yerde
- +1 yıl
Tm peki 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Ama bi soruyla kurtulamazsin onuda solim
Mutlumusun?
15 Yorumla- +1 yıl
Çok şükür mutluyum huzurluyum en önemlisi sağlıklıyim bir evim var , bir işim, 2 tane dünya tatlısı evladım var arkamda duran güzel bir aileye sahibim ee daha ne olsun bundan iyisi can sağlığı diyelim , şu an sadece eksikligini hissettiğim şey hayatımda sevebilecegim ve guvenebilecegim bir insan olması derdim oda nasip diyelim
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim güzel bayan 🌺🌿🌺 ağzına yüreğine sağlık
- +1 yıl
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
+1 yılÇok naifsin
14 Yorumla- +1 yıl
Estafurullah siz güzel baktığınız için öyledir teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
Rica ederim olanı söylüyoruz sadece. Genç kadın 🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim 🙏
En çok gıdıklandığın yer neresi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri