Hangisi senin için daha önemli ya da öğrenmeye değer?

İnsanlar hakkında daha çok fikir edinmek için, eşyaların anısına bakardım. Çünkü bir insanda sadece onun anıları vardır. Bir eşyadaysa ona dokunan herkesin
Hangisi senin için daha önemli ya da öğrenmeye değer?

İnsanlar hakkında daha çok fikir edinmek için, eşyaların anısına bakardım. Çünkü bir insanda sadece onun anıları vardır. Bir eşyadaysa ona dokunan herkesin
Ben insanları görmek istemezdim. yani kimsenin anıları ya da kimsenin eşyası beni ilgilendirmiyor çünkü. sadece sevgilim olursa ileride bir gün onun anılarını görmek isterdim geçmişte nasıl bir hayatı vardı neler yapmıştı bunlara bakmak isterdim. eşyaların anısını da istemem çünkü aynı mantık yani eşyaları da kullanan insanlar zaten o yüzden de bir eşyaya bakmak demek bir insanının da anısına bakmak demektir. ikisi de benim için aynı kapıya çıkardı.
İnsanların anılarını pek merak etmezdim ama eşyaların anılarını edebilirim..
Mersi.. 🙏
Eşyaların... Bir tarak, bir saat, küçük bir sandık belki... Yapımından bu güne neler yaşamış, kimlerin elinden geçmiş, kim ona bakarak hayallere dalmış, hangi aşklara hangi kavgalara şahit olmuş bilmek isterdim. Eşyaların ruhu çok derin, insanlar gibi sığ değil.
Teşekkür ederim 💐
Bence insanların, ben birini görünce hemen yaşını merak ederim sormam ama içten içe merağım olur kendisi söyleyince bu merakım gider garip bir şey gibi gelebilir ama ilgimi çeken birinin anılarını falan dinlemek isterim cinsiyet fark etmez
Kış keşke yaşımızı demeyeydik birbirimize görünce tahmin ederdik
Eğlenceli olurdu bee neyse artık olanla ölmüşe çare yok
Cevap
5Cevap
Eşyanın mazisi benim daha çok ilgimi çekiyor. Sahaftan aldığım eski kitaplar mesela. Ya da babamın antika eşya koleksiyonu. Kimler kullandı, ne okudular ne anladılar hep merak etmişimdir.
İnsanların anıları bazen yüzlerinden okunur da eşyalar sır saklar, söylemez kimseye.
Her ikisini de görmek isterdim. Ama öncelik verilecek olursa insanların anılarını görebilmeyi çok isterdim. Neler yaşamışlar, ne hissetmişler, hâlâ o anıları taze mi, o anılar mutluluk mu yoksa hüzün mü veriyor onlara bilmek isterdim.
Eşyaların anısını görmek isterdim. Kimler kullandı ne hislerle dokundu neler gördü o eşya vs vs kafamda bunlar canlanır hep
İnsanların anılarını çünkü eşyalar biz insanların verdiği anlamlarla var oluyorlar.
2 si de çünkü 2 seninde ayrı özel maneviyat vardir
Kendim başta olmak üzere insanların anılarını seçerdim.
Aslında o eşyanın anılarını dinleyerek o eşyaya sahip insanı keşfetmek isterdim bu benim için daha keyifli olurdu..
Katılıyorum
Düşünsene Hidiv Kasrındayız eşyalara soruyoruz ; kimler geldi kimler geçti.
Çok güzel be orası
Gözümüz var çok şükür
Yaşanmışlıkları tercih ederim. İnsanlar yani.
İkisini de merak etmiyorum
Anıları.
Ama eşyanın mı, insanların mı?
Eşyalara anı bırakan da insan değil mi :)
neden görmek istiyorsunuz hsjs
Ne bileyim görülmeyene de bakalım dedim gcfxdgfc
eşyaların anılarını görmek isterdim
Eşyalar
Eşyaların.
anıları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?