Arkadaş olduğunuzu söyleyen sizi kaybetmek istemeyen ama asla ciddi bir adım atmayan flörtünüze. Ben dün güzel bir tarife uyguladım. Siz nasıl bir tarife uyguluyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Günceeel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Sizi belirsizlikte bırakan flörtünüze hangi tarifeyi uygularsınız?
Ben silmeyi seçtim ağır ve acılıydı ama ben buna dayanabilirim...
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında beni kaybetmek istememesini seviyorum. Bende onu kaybetmek istemedim ama bu belirsizlik va arafta hali uzun sürdürürsek ikimizden biri üzülür. Birimizden birinin hayatına biri girerse zaten arkadaştık diyecek. Bir tarafa yazık olacak... O yüzden mesafe kararı aldığımı söyledim
Seviyorsanız söylersiniz o da seviyorsa mutlu olabilirsiniz ama zaten sevmiyorsa bir mesafeye gerek yok belirsizliğe de gerek yok sevilmediğiniz kalp de yer edinemezsiniz boşa uğraş. Seni seviyorum ama arkadaş kalalım diye bir şey yok kocaman bir yalan bu arkadaşı başka seversin sevdiğini başka seversin ya Ömrüne eklerisin ya ömründen silersin...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben silmeyi seçtim ağır ve acılıydı ama ben buna dayanabilirim...
Aslında beni kaybetmek istememesini seviyorum. Bende onu kaybetmek istemedim ama bu belirsizlik va arafta hali uzun sürdürürsek ikimizden biri üzülür. Birimizden birinin hayatına biri girerse zaten arkadaştık diyecek. Bir tarafa yazık olacak... O yüzden mesafe kararı aldığımı söyledim
Seviyorsanız söylersiniz o da seviyorsa mutlu olabilirsiniz ama zaten sevmiyorsa bir mesafeye gerek yok belirsizliğe de gerek yok sevilmediğiniz kalp de yer edinemezsiniz boşa uğraş. Seni seviyorum ama arkadaş kalalım diye bir şey yok kocaman bir yalan bu arkadaşı başka seversin sevdiğini başka seversin ya Ömrüne eklerisin ya ömründen silersin...
Hiç yüzyüze görüşmedik biz ondan
Gözlerine bakmadığınız kimsenin sözlerine inanmayın...
Haklısın nasip, olucağı varsa olur ama ben artık kovalamıycam ve oyalanmıycam. Net olan gelir görür.
Yol verme tarifesi uygularım. Değer vermeyen yolu görür
Ara veririm ya da onu onemsemem ayna taktiği uygularim
Bende onu belirsizlikte bırakırım
oyyyyyy
Babasının evine 😂
Hesap kesip tarihi gelmistir hesabini keserimm
Bırakırım herhalde çünkü belirsizliği çok sevmem
Hayatımdan cikaririm
Hayalet modumu açarım arar durur