Kişilik & Karakter Böyle fotoğraf paylaşsam çok mu günah olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben kapalıyım. Ama Allahın affedicliğine güvenerek açılıp böyle şeyler giysem kesin cehenneme gider miyim Güncellemeler+1 yıl www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y= Güncellemeler+1 yıl Saçını açtığın her dakika günah değil mi zaten? Hele bi de her teliyse Böyle fotoğraf paylaşsam çok mu günah olurdu? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
crazzy42 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 99% +1 yıl sen cennete gideceğini mi sanıyorsun kadın olarak :) 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla crazzy42 +1 yıl kıran ayetlerini iyi okudun mu Yorumla Soran +1 yıl Ben kapalıyım Yorumla crazzy42 +1 yıl ee kapalı olunca cennete mi gidiyorsun yoksa ayetleri mi biliyorsun , Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla crazzy42 +1 yıl 😆😆😆😆😆😆😆😆😆 Yorumla Soran +1 yıl Ayetleri biliyorum Yorumla crazzy42 +1 yıl 😆😆😆😆essah mı Yorumla
meraklihakanenyeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl nasil seyler cik da. erwk ettim neler kat etigini sormak isteridm birseyler 0 0 Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Ben on kere cehenneme gidip geldim biliyorum sevap. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Senin vücuduna bakip mastürbasyon yapan erkekten akan spermler senden ahirette hesap soracak 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Çüşş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çüşş ne kızze at miyiz biz Yorumla Soran +1 yıl Oğlum böyle bi bilgi bilmiyordum ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben kzim ama ya Önce at sonra oğlan muamelesi niye yapiyon Kiriliyorum Yorumla Soran +1 yıl Her şeyi bu kadar ciddiye alma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam bilader Yorumla
şivred Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl sen bilirsin ama sen açıksın , milleti zarflıyorsun ayıp 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır kapalıyım Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tek taraflı ol derim kapalı isen öyle giyin 0 5 Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Burada özelden kimseye sakın yazmamalısın çok tehlikeli Yorumla Ali112364 +1 yıl Sana bile yazmamalı dimi Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Banada yazmasın zaten o kadar Abaza veya kız düşkünü değilim Yorumla Soran +1 yıl Asla yazmadım abi zaten verdiğim cevabı görmedin mi Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Gelmedi ki burdan ne yazdıysan Yorumla
Ali112364 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Neden açılıyorsun erkekler baksın azsın diyemi 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Hayır havalı görünmek için Yorumla Ali112364 +1 yıl Kime havalı görünmek istiyorsun fani olanlaramı? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Ali112364 +1 yıl İyi o zaman ne halt yiyorsan ye Yorumla Soran +1 yıl Ama açılmam günah Yorumla Ali112364 +1 yıl Eee ne diye böyle soru soruyorsun zaten 50 yıl sonra muhtemelen hepimiz ölmüş olacağız yani değer mi Yorumla Soran +1 yıl Ne 50si kanka la 40a gelmeden ölürz çoğumuz Yorumla Soran +1 yıl Yani 40 yaşına gelmeden Yorumla Ali112364 +1 yıl 50 yaş demedim ki 50 yıl sonra muhtemelen kıyamet kopmuş dünyalar yok olmuş demek istedim Yorumla Soran +1 yıl Evwt de ben o kadar bile olmaz 10 yıla kadar kıyamet kopar diyorum Yorumla Ali112364 +1 yıl Yok daha 3. dunya savaşı olmadı daha 40 yıllık altın çağ (asrı saadet) dönemi yaşanmadı savaş en geç 10 yıla çıksa 10 +40=50 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl cehenneme değil sürekli orada kalırsın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hahah o kadar kesin yani. Ama ayette Allah affedicidir diyor Cevap sahibi +1 yıl affediciliğine ne şüpe bilmeden veya bilerek yapmanın günahı iki kat aç bak Soran +1 yıl Evet. Cevap sahibi +1 yıl e ozaman 🤷♂️🤷♂️ ama seni merak ettim işin doğrusu Soran +1 yıl Amca annem yaşındasın Cevap sahibi +1 yıl öyle değil ya kendini bile bile ateşe atmanı lafa bak amca mış
Umutyoooehhh Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 42% +1 yıl Ohoooo 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dünya hayatın boyunca açık olduğun her dakika için günah yazılsa, dünya hayatı boyunca işlediğin sevabın onu örtme ihtimali çok az Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 918 cevap paylaştı. allah bilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nite özendin ki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çünkü bunların çok takip edeni var sevgilisi var ve dışarda güzel diye sevgilisi de beğeniyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki senin sevgilin var mı? Yorumla Soran +1 yıl Yok. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
sen cennete gideceğini mi sanıyorsun kadın olarak :)
Niye
kıran ayetlerini iyi okudun mu
Ben kapalıyım
ee kapalı olunca cennete mi gidiyorsun yoksa ayetleri mi biliyorsun ,
Evet
😆😆😆😆😆😆😆😆😆
Ayetleri biliyorum
😆😆😆😆essah mı
nasil seyler cik da. erwk ettim neler kat etigini sormak isteridm birseyler
Ben on kere cehenneme gidip geldim biliyorum sevap.
Senin vücuduna bakip mastürbasyon yapan erkekten akan spermler senden ahirette hesap soracak
Çüşş
Çüşş ne kızze at miyiz biz
Oğlum böyle bi bilgi bilmiyordum ya
ben kzim ama ya
Önce at sonra oğlan muamelesi niye yapiyon
Kiriliyorum
Her şeyi bu kadar ciddiye alma
Tamam bilader
sen bilirsin ama sen açıksın , milleti zarflıyorsun ayıp
Hayır kapalıyım
Tek taraflı ol derim kapalı isen öyle giyin
Burada özelden kimseye sakın yazmamalısın çok tehlikeli
Sana bile yazmamalı dimi
Banada yazmasın zaten o kadar Abaza veya kız düşkünü değilim
Asla yazmadım abi zaten verdiğim cevabı görmedin mi
Gelmedi ki burdan ne yazdıysan
Neden açılıyorsun erkekler baksın azsın diyemi
Hayır havalı görünmek için
Kime havalı görünmek istiyorsun fani olanlaramı?
Evet
İyi o zaman ne halt yiyorsan ye
Ama açılmam günah
Eee ne diye böyle soru soruyorsun zaten 50 yıl sonra muhtemelen hepimiz ölmüş olacağız yani değer mi
Ne 50si kanka la 40a gelmeden ölürz çoğumuz
Yani 40 yaşına gelmeden
50 yaş demedim ki 50 yıl sonra muhtemelen kıyamet kopmuş dünyalar yok olmuş demek istedim
Evwt de ben o kadar bile olmaz 10 yıla kadar kıyamet kopar diyorum
Yok daha 3. dunya savaşı olmadı daha 40 yıllık altın çağ (asrı saadet) dönemi yaşanmadı savaş en geç 10 yıla çıksa 10 +40=50
Sevap bu resmen
yok abla sırat köprüsünde oturursun
cehenneme değil sürekli orada kalırsın
Hahah o kadar kesin yani. Ama ayette Allah affedicidir diyor
affediciliğine ne şüpe bilmeden veya bilerek yapmanın günahı iki kat aç bak
Evet.
e ozaman 🤷♂️🤷♂️ ama seni merak ettim işin doğrusu
Amca annem yaşındasın
öyle değil ya kendini bile bile ateşe atmanı lafa bak amca mış
Ohoooo
Dünya hayatın boyunca açık olduğun her dakika için günah yazılsa, dünya hayatı boyunca işlediğin sevabın onu örtme ihtimali çok az
Bilmem ayrıca linkte sorunlu galiba
allah bilir
Nite özendin ki
Çünkü bunların çok takip edeni var sevgilisi var ve dışarda güzel diye sevgilisi de beğeniyor
Peki senin sevgilin var mı?
Yok.
Nasıl şeyler giysem