Çocuklarıyla geçinemeyen bazı anneler, çocuklarına Allah sana, senin gibi evlat versin diye beddua ederler.

Siz anneniz ya da bir başkası olsanız, kendinizle anlaşabilir ve geçinebilir miydiniz? Neden?
Çocuklarıyla geçinemeyen bazı anneler, çocuklarına Allah sana, senin gibi evlat versin diye beddua ederler.

Siz anneniz ya da bir başkası olsanız, kendinizle anlaşabilir ve geçinebilir miydiniz? Neden?
Geçinirdim, eğlenirdim de baya. Arada zıtlaşır, dellenirdim de. Kendiyle anlaşamayan, insan israfı kişilere Allah senin gibi çocuk versin sana da dememek lazım. Çünkü evlendiği kişiyi ve çocukları boşuna heba etmiş oluyoruz bu sözle. Onun yerine susmak ya da Allah aklını başına getirsin demek daha doğru gibi
Uyumlulukta pofuduk bir kuzuyumdur bu yüzden ilk başta geçinirdik. Ama sonra bencil yönümüz birbirimizi rahatsız etmeye başlardı. İkimiz de kendi hakkında konuşulsun diye uğraşırdı. Sıkılır ve ayrılırdık.
Evet kendim ile her zaman anlaşıyorum çünkü kendimi seviyorum ve öz güvenim de oldukça yüksek. genelde hata yapsam bile kendime kızmam hatamın farkında varır ve bir daha aynı hatayı yapmam.
Anlaşırız kendi aramızda 😄
Ricalar efenim
Cevap
11Cevap
Ben çocuklarımla anlaşıyorum ve kendimle çok iyi anlaşırım.
Arada bi fikir ayrılığı yaşayıp hafif tavir bile yapsak, günün sonunda öpüşüp koklaşıp alırdık birbirimizin gönlünü, gülll gibii gecinir giderdik kendimle 🤍
Anlasirdim aslinda zor bir karakter değilimdir karşımdaki kişi dürüst olduğu sürece sorun yasamam
anlaşır mıydım anlaşamaz mıydım bilemedim şimdi, karar veremedim.
Şu hayatta en iyi kendimle anlaşıyorum sanırım.
Anlaşırdımm ya da anlaşamazdımm
Bilmiyorum karar vermedimm.
anlaşırdım gayet saygılı ve aklı başında biri olduğumu düşünüyorum
Hayat zorluklara katlanma sanatıdır bu nedenle zor biriyim ve bunu basarabilirdim
Anlaşırdım fena kız değilim
işte kafa dengi bir insan!
Anlaşırım
Eğlenceli biriyim anlaşirdim sanirim
Anlaşırız tabiki de neden anlaşamayalım
Kendimi fazlasıyla seviyorum
Kesinlikle geçinirdim 😊
Ben sımsıkı sarılır, sevgimi verirdim.
Kesinlikle gencinemezdim
Evet
kendimeden başka kimse ile anlaşamıyorum desem :)
Anlaşamam galiba
Güzel soru! Muhtemelen anlaşabilirdim☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?