Ne istediysem olmadı, ne ummadıysam o oldu, sizinde hayatınız böyle mi geçiyor?

Ne istediysem olmadı, ne ummadıysam o oldu, sizinde hayatınız böyle mi geçiyor?
Kadere teslimiyet böyle zamanlarda çok önemli. Çok istesen de, kendini paralayıp didinsen de sonuçta ne yazıldıysa o olur. Buna da nasip denir.
Bazen çok istediğimiz şeyler uzun vadede bize hayır getirmeyecektir bu yüzden olmuyordur aslında. Kul olarak, sınırlı aklımızla bilemiyoruz ne hayırlı ne hayırsız.
Çoğu zaman çok istediğim, dualar edip gözyaşı döktüğüm şey olmadığı için ALLAHa şükrediyorum.
ALLAH ım, çok istediğimiz ama vermediği mevzuların hayrını bize aşikar olarak göstersin. Amin
Cevap
6Cevap
Hayatımın bazı alanlarında bu durum aynen öyle.
Bi kırmızı arabamız olmadı beee
Nazar etme kem göz
Evet benim de hayatım bu şekilde geçiyor. ne istediysem olmadı ve ney ummadıysam da olur. şanssızlık çok var
O kadar da değil ya.. İstediğim şeylerin olduğu da oldu..
Tebrikler bu arada 2-0 olcak 😬
Şom ağzına.. 😄
Kusura bakma ama fener kendi elleriyle macı verdi beceriksizliginden 5 olucakken 2 yi attınız 😀
Benimde hayatımın tamamı öyle geçti bilen varsa aydınlatsın
Tamam birisi beni aydınlatsın bende sana ışık tutarım 😂
Olur valla hocam hayatım boyunca hiçbir şeyin yolunda gittiğini görmedim selam el attığım yer kuruyor selam verdiğim üç gün yaşamıyor 😅
Artik istemiyorum bişey.. Eskiden tam böyleydi.. Şimdi ummadığım için başıma gelince mutlu falan oluyorum
Ben birşeyi de birini de çok istedim olmadı... meğerse ben yanlışı başta yapmışım yanlışı istemekle...
Çok istediğim her şey oldu, ama artık istediğim için olmasını istemiyorum. Olması gerektigi icin olmasıni istiyorum.
Gerçekten öyle ama şimdi yeni bir başlangıçtayım bilgisayarım 22 Nisan da geliyor nisana iyi bir giriş yaptım
Bugüne kadar hakkımda hayırlısı neyse o oldu..
Maalesef öyle dönemlerden geçiyor her insan 😫
Çok istedim 190 lık kocam olsun ama hayat hep 178likleri yolladı..
Hayatımda en çok istediğim şeylerden biri oldu onlar için de çok şükür diyorum..
Her istediğimiz olmuyor zaten ama olan da oldu şimdi 🙄
her istediğin olcak diye bir şey yok herkes böyledir acun ılıcalı değilsen :d
Bir zamanlar öyleydi. Artık değil 😄
Şimdi ¿
Mutlu olduğuna göre belli 😇
Huzur islamda degilmiydi ya 🥳
😇
Evet ama yinede isteme şeklide önemli bence nasıl isticeğini bilmeli insan
İstediğim çoğu şey oldu
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?