#selamgençlik 🍀🍀
🍎 #Kişilik #Karakter Ciddi tavır insana ne gibi artılar ve katkılar sağlar sizce?🍎
#tubasueda 🍀🍀
🍎 #Kişilik #Karakter Ciddi tavır insana ne gibi artılar ve katkılar sağlar sizce?🍎
#tubasueda 🍀🍀

Yaşlı göstermez olgun gösterir. Ortamına göre ciddi duruş sergilediğim zamanlarım vardır ama her daim yapamam bunu içimdeki ruh hastası hemen belli eder kendini
Güvenilir biri olduğu izlenimi verir.
Teşekkürler
Rica ederim
Cevap
12Cevap
Yaşlı göstermez ama biraz mesafeli duruştan dolayı kimse yaklaşamaz, arkadaş olmak konuşmak falan istemez. İnsanı yalnızlığa sürükleyebilir.
Hayır ciddiyetle yaşın alakası yok.. yılışık ve ortamın havasını sezemeyenlerden hoşlanmam her şey tozunda tatlıdır 🙂
Ciddi duruş insani yaşlı mı gösterir bilemiyorum ancak diger insanlara mesafe uyarısı verir net bilirim 😏
Yok bence ya sen öyle düşünüyorsun ciddi duruş insanı nasıl durduğunu gösterir ve ortamdan ortama göre değişir
Her şeyi dalgaya alan biri ciddiye alınmıyor ama hep ciddi olunca da asık suratlı oluruz en iyisi yerine göre
Dengeli olmak lazım bunun için özellikle uğraşmaya gerek yok doğal olmak yeter
Sürekli kasıntı olmaz. eğlenceli olmak iyidir.
Yaşlı değil ama olgun ve oturaklı gösterir bana göre. İnsan biraz soğuk nevale ve ciddi olmalı zaten kanımca.
yaşlı mı bilmem ama insan gülmüyorsa ölü gibi gösteriyor bence :D 🙈
Size karşı ciddi olmayanı fazla hayatınızda yeri olmuyor siz ciddi modunda olunca 🍀
Yaşlı mı bilmiyorum ama hoş göstermediği kesin
Sürekli ciddiyet evet
Naparsam yapayım yaşlı gösteremem😀
Evet kesinlikle çocuksu şımarık olun hayatta 🥳
Genç ruhlu dediğin biraz kıpır kıpır olur.
enerjiden dolayı olabilir evet
Alakası yk. Ne alaka yani
olgun gösterir yaşlı değil tubam🎀🎀🎀
Kendini daha değerli hissediyorsun.
Sanmıyorum.
Yooo
Her zaman ciddiyet iyi değil bazen salmalısın
Kaliteli gösterir
Sıkıcı
Gosterio maalesef
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?