Kişilik & Karakter 2 ay Beyler ilk mesajı biz kadınlar yazınca ne hissediyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Beyler ilk mesajı biz kadınlar yazınca ne hissediyorsunuz? Cevapla 24 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sincapreyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 76% 2 ay Normal hissediyorum. Kadın erkek ayrımı olması saçma. 1 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% 2 ay Ya bu işin ilki sonu yok yaa yani sen daha işin bu kısmına kafayı taktıysan doğru bakırköy sadi konuk hastahanesi psikoloğa falan git 0 1 Yorumla Soran 2 ay Tamam abi hastanenin konumunu ver gideyim Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Helal olsun , ilk mesajı erkek atar kafasında değil. Cesaretli kadın derim 0 1 Yorumla Soran 2 ay Teşekkür ederim😊 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 736 cevap paylaştı. Acaba niye attı ne yapmaya çalışıyor diye düşünüyorum bazen 0 2 Yorumla Soran 2 ay Bilmem belki konuşmak için atmış olabilir Yorumla Bosdurankisi 2 ay Olabilir Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir şey hissetmem derdi varsa dinlerim yardımcı olmaya çalışırım 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Meraklı oldugunuzu düşünüyorumHoşlandıgınızı düşünüyorum bu kadar 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 30 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 495 cevap paylaştı. Ama yazmakla kalmasın biraz uzaktasın mesela "Günaydınnnn" mutlu ediyor insanı 0 0 Yorumla
kajmer_dede Takip Et Xper 6 Yaş: 24 2 ay Keşkeeeeeeeeeeeee rüyada bile görmesi zor olan bir şey bu 😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay Erkekleri abaza gördüğünüz için sizin yazmanız daha makbül yoksa herkese abaza gözüyle bakıyorsunuz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Mutlu oluyoruz ama kisiden kisiye degisyor oyle mesaj atan coksa mutlu edmez bence 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hiç bişey ne hissedicez 0 1 Yorumla Soran 2 ay Hım iyimiş Yorumla
aichaa Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. S. kleri kalkıyor asldkxl 0 10 Yorumla İstanbul_bey 2 ay Çok ayıp 🙄 Yorumla aichaa 2 ay Yılın mı 🙄 Yorumla İstanbul_bey 2 ay Yılan Yorumla aichaa 2 ay Yalan mı * adhshs Yorumla aichaa 2 ay Sen bana cevap vermeden git soraa bana yaz 🙄😒 Yorumla İstanbul_bey 2 ay Herkes farklı benim bir yerim kalmıyor Yorumla aichaa 2 ay Kafamı bulandırıyorsun hep 😏 Yorumla İstanbul_bey 2 ay Ne varmış kafanda Yorumla aichaa 2 ay Mantığım şaşıyor Yorumla İstanbul_bey 2 ay İlginçmiş :)) Yorumla
everkeğii Takip Et Guru Yaş: 27 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 721 cevap paylaştı. Hiç öyle bişey olmadı 🙄 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çekici 0 0 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. Gururlu mutlu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Normal hissediyorum. Kadın erkek ayrımı olması saçma.
Ya bu işin ilki sonu yok yaa yani sen daha işin bu kısmına kafayı taktıysan doğru bakırköy sadi konuk hastahanesi psikoloğa falan git
Tamam abi hastanenin konumunu ver gideyim
Helal olsun , ilk mesajı erkek atar kafasında değil. Cesaretli kadın derim
Teşekkür ederim😊
Acaba niye attı ne yapmaya çalışıyor diye düşünüyorum bazen
Bilmem belki konuşmak için atmış olabilir
Olabilir
Bir şey hissetmem derdi varsa dinlerim yardımcı olmaya çalışırım
Meraklı oldugunuzu düşünüyorum
Hoşlandıgınızı düşünüyorum bu kadar
Ama yazmakla kalmasın biraz uzaktasın mesela "Günaydınnnn" mutlu ediyor insanı
Keşkeeeeeeeeeeeee rüyada bile görmesi zor olan bir şey bu 😀
Erkekleri abaza gördüğünüz için sizin yazmanız daha makbül yoksa herkese abaza gözüyle bakıyorsunuz
Mutlu oluyoruz ama kisiden kisiye degisyor oyle mesaj atan coksa mutlu edmez bence
Hiç bişey ne hissedicez
Hım iyimiş
Sevildiğimi düşünüldüğümü
Mutlu oluyorum ben şahsen
Cepte görürüm ben ://
S. kleri kalkıyor asldkxl
Çok ayıp 🙄
Yılın mı 🙄
Yılan
Yalan mı * adhshs
Sen bana cevap vermeden git soraa bana yaz 🙄😒
Herkes farklı benim bir yerim kalmıyor