Kişilik & Karakter Şimdi size soru? delikizinizzz Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor bu aralar kendimi mutsuz gibi hissediyorum sizce neden Güncellemeler+1 yıl ben geleceğimin derdindeyim siz bana gelmiş aşk diyorsunuz deli misiniz Şimdi size soru? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mutlu edecek bir şey yok hayatında her şey standart 0 4 Yorumla delikizinizzz +1 yıl üniversite okuyorum hani resmen yök bizimle dalga geçiyor okul yüz yüze olucak diyor sınav online olucak diyor Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Çok haklısın, üniversite hayatınızı p. ç ettiler.Umarım yüzyüze olur güzel bir üniversite hayatın olur Yorumla delikizinizzz +1 yıl ben geleceğimin derdindeyim siz bana gelmiş aşk diyorsunuz deli misiniz Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl @delikizinizzzY azdıklarımı okumadın mı, başkasına yazacakken mi bana yazdın Yorumla
ballıpankek Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Nerden bilelim 3 5 Yorumla İmposibleee +1 yıl Mantıklı bir yorum Yorumla delikizinizzz +1 yıl üniversite okuyorum hani resmen yök bizimle dalga geçiyor okul yüz yüze olucak diyor sınav online olucak diyor Yorumla İmposibleee +1 yıl Okul yüz yüze olacak ama isteyen gider isteyen gitmez diyorlar Yorumla delikizinizzz +1 yıl @İmposibleee ben geleceğimin derdindeyim siz bana gelmiş aşk diyorsunuz deli misiniz Yorumla İmposibleee +1 yıl Kim sana aşk diyor bacım Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gelir arada canını sıkan bişi vardır 1 2 Yorumla delikizinizzz +1 yıl üniversite okuyorum hani resmen yök bizimle dalga geçiyor okul yüz yüze olucak diyor sınav online olucak diyor Yorumla aichaa +1 yıl Salla ya Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bazı insanlardan darbe yemişsin 0 1 Yorumla delikizinizzz +1 yıl çok kez yedim ayaktayım Yorumla
kayrali Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Benle konuşmadığın içindir 0 4 Yorumla delikizinizzz +1 yıl üniversite okuyorum hani resmen yök bizimle dalga geçiyor okul yüz yüze olucak diyor sınav online olucak diyor Yorumla kayrali +1 yıl Bende üniversite okuyorum okula isteyen gitsin diyor ayrıca online olması gayet hüzel Yorumla delikizinizzz +1 yıl online olursa ödev olucak ama bizim okulda öyle Yorumla kayrali +1 yıl Gene daha iyi sonuçta online Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mutsuzluk bulaşıcı benden bulaşmıştır 0 3 Yorumla delikizinizzz +1 yıl üniversite okuyorum hani resmen yök bizimle dalga geçiyor okul yüz yüze olucak diyor sınav online olucak diyor Yorumla emreJ +1 yıl Onlara bakma onlara bakarsak ohoo depresyon ömürlük Yorumla delikizinizzz +1 yıl online olursa ödev olucak ama bizim okulda öyle Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Ruhsal olarak iyi hissetmiyosundur 0 4 Yorumla delikizinizzz +1 yıl evet Yorumla yolcu3434 +1 yıl Seni endişelendiren ne varsa başarmaya odaklan o zaman düzelir bu durum Yorumla delikizinizzz +1 yıl ben geleceğimin derdindeyim siz bana gelmiş aşk diyorsunuz deli misiniz Yorumla yolcu3434 +1 yıl Okuduğunu anlamaya çalış biraz aşk iş hepsi için geçerli genel bı çerçeve bu Yorumla
berrando Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl aşksızlıktan diye yorumladım 0 3 Yorumla delikizinizzz +1 yıl bende geleceğimin derdindeyim Yorumla delikizinizzz +1 yıl ben geleceğimin derdindeyim siz bana gelmiş aşk diyorsunuz deli misiniz Yorumla berrando +1 yıl Yahu soruda gelecek falan dememişsin benim sorunum şu an o olunca belki ondandır dedim delilik ne alaka Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Boşluktasindir 0 1 Yorumla delikizinizzz +1 yıl üniversite okuyorum hani resmen yök bizimle dalga geçiyor okul yüz yüze olucak diyor sınav online olucak diyor Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bilmiyorum ki 0 6 Yorumla delikizinizzz +1 yıl üniversite okuyorum hani resmen yök bizimle dalga geçiyor okul yüz yüze olucak diyor sınav online olucak diyor Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Valla haklısın onlar da ne yapacağını bilmiyorlar Yorumla delikizinizzz +1 yıl online olursa ödev olucak ama bizim okulda öyle Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Onu da yaparsın ya bu kadar karamsar olma Yorumla delikizinizzz +1 yıl ben geleceğimin derdindeyim siz bana gelmiş aşk diyorsunuz deli misiniz Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Nerede demişim? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aldatıldın 1 1 Yorumla delikizinizzz +1 yıl üniversite okuyorum hani resmen yök bizimle dalga geçiyor okul yüz yüze olucak diyor sınav online olucak diyor Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Modun düşmüş 0 1 Yorumla delikizinizzz +1 yıl üniversite okuyorum hani resmen yök bizimle dalga geçiyor okul yüz yüze olucak diyor sınav online olucak diyor Yorumla
Qoeııeısjjs Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Ben hep böyleyim 0 5 Yorumla delikizinizzz +1 yıl üniversite okuyorum hani resmen yök bizimle dalga geçiyor okul yüz yüze olucak diyor sınav online olucak diyor Yorumla Qoeııeısjjs +1 yıl Benimde psikolojik sorunlarım var dış görünüşümü beğenmiyorum Yorumla delikizinizzz +1 yıl bende geleceğimin derdindeyim Yorumla Qoeııeısjjs +1 yıl 😔😔 Yorumla delikizinizzz +1 yıl ben geleceğimin derdindeyim siz bana gelmiş aşk diyorsunuz deli misiniz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Mutlu edecek bir şey yok hayatında her şey standart
üniversite okuyorum hani resmen yök bizimle dalga geçiyor okul yüz yüze olucak diyor sınav online olucak diyor
Çok haklısın, üniversite hayatınızı p. ç ettiler.
Umarım yüzyüze olur güzel bir üniversite hayatın olur
ben geleceğimin derdindeyim siz bana gelmiş aşk diyorsunuz deli misiniz
@delikizinizzzY azdıklarımı okumadın mı, başkasına yazacakken mi bana yazdın
Nerden bilelim
Mantıklı bir yorum
üniversite okuyorum hani resmen yök bizimle dalga geçiyor okul yüz yüze olucak diyor sınav online olucak diyor
Okul yüz yüze olacak ama isteyen gider isteyen gitmez diyorlar
@İmposibleee ben geleceğimin derdindeyim siz bana gelmiş aşk diyorsunuz deli misiniz
Kim sana aşk diyor bacım
Gelir arada canını sıkan bişi vardır
Salla ya
Bazı insanlardan darbe yemişsin
çok kez yedim ayaktayım
Benle konuşmadığın içindir
Bende üniversite okuyorum okula isteyen gitsin diyor ayrıca online olması gayet hüzel
online olursa ödev olucak ama bizim okulda öyle
Gene daha iyi sonuçta online
Mutsuzluk bulaşıcı benden bulaşmıştır
Onlara bakma onlara bakarsak ohoo depresyon ömürlük
Ruhsal olarak iyi hissetmiyosundur
evet
Seni endişelendiren ne varsa başarmaya odaklan o zaman düzelir bu durum
Okuduğunu anlamaya çalış biraz aşk iş hepsi için geçerli genel bı çerçeve bu
aşksızlıktan diye yorumladım
bende geleceğimin derdindeyim
Yahu soruda gelecek falan dememişsin benim sorunum şu an o olunca belki ondandır dedim delilik ne alaka
Boşluktasindir
Bilmiyorum ki
Valla haklısın onlar da ne yapacağını bilmiyorlar
Onu da yaparsın ya bu kadar karamsar olma
Nerede demişim?
Çünkü delisin 😄
Aldatıldın
Modun düşmüş
Ben hep böyleyim
Benimde psikolojik sorunlarım var dış görünüşümü beğenmiyorum
bende geleceğimin derdindeyim
😔😔