Kişilik & Karakter 2 ay Emin olmadığınız sevgiye teslim olur musunuz? Neslihürvicdanıhür Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Emin olmadığınız sevgiye teslim olur musunuz? Cevapla 17 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 19,4b cevap paylaştı. Emin olmadığım hiçbir şeye kalkışmam.. 1 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 2 ay Günaydın , hayır.https://voca.ro/1coVNaqBRV7e 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 56,3b cevap paylaştı. Ben emin değilsem hiç bir şey yapmam 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 60% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır. Bazı şeyler garanti olmalı. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır biraz zor 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ruh hastası değilim asla 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 31% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 900 cevap paylaştı. olmam ya 1 0 Yorumla
Anofel_anofel Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Hayır olmam 1 3 Yorumla orangeandchilly 2 ay Merhaba sana ilişkim hakkında bir şey sorabilir miyim Yorumla Anofel_anofel 2 ay @orangeandchilly buyur sor Yorumla orangeandchilly 2 ay Mesaj atabilir misin bana Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 34 , eic 31% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
blackk_eagle Takip Et Yoda Yaş: 28 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. İşimi şansa bırakmam 1 0 Yorumla
Klastar Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Emin olmadığım hiçbir şeye kalkışmam..
Günaydın , hayır.
https://voca.ro/1coVNaqBRV7e
Evlenip olmuşuz zaten bir önemi yok ki
Evet oldu sonu kötü bitti ama
Ben emin değilsem hiç bir şey yapmam
Hayır. Bazı şeyler garanti olmalı.
Hayır biraz zor
Ruh hastası değilim asla