174 75 yaşımı da yazmak istemiyorum ama bi kızın beni görünümümle beğeneceğini pek düşünmüyorum beni seçen bir kız ona önce neler sunacaklarımı bilerek adım atar
yazdığımı okudunsa ve sana yalan söylememe de gerek yoksa buna da ihtiyacım yok sanırım dediğim gibi bi kız ancak ona sunabileceklerimi bilirse adım atar bazı konularda fazlasıyla iyi durumdayım
önce hayatımızı kazanmaya harcadık şimdide kazandığımızı hayatımız için harcayacağız ve bunun yanında arzularım olsun saygım ve bakış açım olsun hiç kimseye zarar vermeyecek şeyler
sana kırk takla atanlara yaz bence inan ben kendimi beğendirerek taklalar atamam konumum durumum yapım gereği bana ters şeyler ve arzularıma da birini aradığım doğru olsada böyle şeylerle yapamam
Erkekler Ne Diyor
Yaş 23
Boy 177
Kilo 80
Ne ise yarayacak sa artık al
Beğendim
Nesini 😂
Gzll
Sen peki nasılsın
Kilolu
Nasıl peki?
Sende söyle
Yaş 37 boy 1.75 kilo 87
boş ver bunları, sana 17 cm yeter mi?
Evet gizlisin ama
Evet gizliyim herkese göstermem değecek biri olması lazim
Çık bakim
Olmaz
Niyeymis
Erkeğin nazlisi da hiç çekilmez bune kız gibi
Herkese gösteriyorum değerli
Gostermiyorum
Tm.
Sen nickini söyle ben bulurum seni
Yok pısırık erkekle isim olmZ
Pisirik değil, seciciyom güzelim kolay kolay kimseyi takip falan etmem
Gizliden çıkmayıp nick istemek seçicilik değil pisirikliktir
E o zaman sende pisiriksin, gizliden soruyorum soruyu
Tm kes
Ahh ahh senin nefesini bir keserim ki...
özel bir arayışın mı var
Boy kilo yaş kaç
174 75 yaşımı da yazmak istemiyorum ama bi kızın beni görünümümle beğeneceğini pek düşünmüyorum beni seçen bir kız ona önce neler sunacaklarımı bilerek adım atar
Hmmm
bence hayat reel arzularla yaşanmalı bu bazen hayata özel dokunuşlar ve bir kızın önce olmazsa olmazı güvene dayalı arzularıyla
Yaş söyle
yazılan rakamlardan fazla olduğu için burada yazmayı uygun bulmuyorum
Dürüst ol
yazdığımı okudunsa ve sana yalan söylememe de gerek yoksa buna da ihtiyacım yok sanırım dediğim gibi bi kız ancak ona sunabileceklerimi bilirse adım atar bazı konularda fazlasıyla iyi durumdayım
Hangi konular
önce hayatımızı kazanmaya harcadık şimdide kazandığımızı hayatımız için harcayacağız ve bunun yanında arzularım olsun saygım ve bakış açım olsun hiç kimseye zarar vermeyecek şeyler
Yakisikli misin
hahaha değilim benden olmaz boş ver :)
Niye
sana kırk takla atanlara yaz bence inan ben kendimi beğendirerek taklalar atamam konumum durumum yapım gereği bana ters şeyler ve arzularıma da birini aradığım doğru olsada böyle şeylerle yapamam
Gizliden çık
çıktım merak ettiklerini sorabilirsin ama test amaçlı değil soru amaçlı olursa sevinirim
neyse bu kadar yeterli gizli olma zamanım mutlu geceler
34 yaş 180 95
Iyiymis
Sen
Kilolu
Çok severim
Hmm
24 yaş 187 boy
Kilo
74
Noldu ki
Niye sordun