Ben eğitsel şeylerle meşgul olursam kendimi daha iyi hissediyorum. Eğer o gün sosyal medyaya uzun süre daldiysam kendimi çok değersiz ve işe yaramaz hissediyorum psikolojik olarak.

Ben eğitsel şeylerle meşgul olursam kendimi daha iyi hissediyorum. Eğer o gün sosyal medyaya uzun süre daldiysam kendimi çok değersiz ve işe yaramaz hissediyorum psikolojik olarak.

Film izlediğim zaman kendimi değerli hissediyorum birde spor yaptığım zaman. aslında kendimi değerli hissetmek için fazladan bir şey yapmama gerek yok iyi olmak ve kimseye kötülük yapmamak yeterli benim için ve kendim olmak
Dünyaya ve insanlara (Allah'a) hizmet ederken kendimi değerli hissedebiliyorum...
🌹
En güzeli.
İlim öğrendiysem, yeni kelimeler ya da farklı lisanlar gördüysem ve kendime bir nebze olsun bir şeyler kattıysam -sadece bilgi değil- kendimi değerli hissederim 🌱
keşke ben de böyle olsam
❣️
Cevap
2Cevap
Kitap okuduğum zamanlarda kendimi o maceranın içine atıp hayallerde bulmayı seviyorum.
Genelde kitabımı yazarken.
Kitap mı yazıyorsun konusu ne internette yayınlıyor musun? Bir arkadaşım o şekilde bedavan kitap bastırdı yürüdü gitti.
Çok geçmiş olsun. Sana tavsiyem ilk fırsatta wattpad te yayınlamaya bak. Oradan okuyucu kitlesine ulaşırsan daha çok satar Hem de ücretsiz basım teklifi alabilirsin. Basarilar.
Ailemle ve işimle.
eğitsel şeylerle meşgul olursam
Kızımla tabii ki de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?