“Küstüm, barışmam” modun ne kadar sürüyor?

Selamlar
beş dakika küsüp geliyorum :D
#sosyetic
Küsmek arafta bi duygu, bir de epey çocukça! Bende genellikle tüm hatlar koparsa bir daha dönüşümün olmayacağı belli başlı kişiler olur. Bir de hiç küsmeyeceğim bir kaç değerli insan. Bir de idare ettiklerimiz oluyor, sevmiyoruz, uzak duruyoruz, şerleri kendilerine olsun hepsinin.
İki güzel söze kanıp barışıyorum ben ya 😂 Ta acılı tribim günlerce sürer o ayrı
Ponçik kalpli misin sen 😃
Zalımın kızı olduğum söylenir ama ponçik de fena durmadı değil 😂💜
Dışarıya karşı zalııım ama içinde ponçik minik bir kız çocuğu vakası :D tespit edildi
Veee onaylandı 🥳
♥️
Cevap
42Cevap
Karşı taraf adım atana kadar sürer bu konuda çok 🐷'um.. ama hiç kinci değilim az bi yüzüme gülse karşılığını alır üzerine çizik atmadığım sürece.😃
Ahaha yapma şunu
Benim sinirim saman alevi ya kin de tutamayınca 5 dk gidip geliyorum oluyor detaydaki gibi djdjd
Oy oy :D kalamam küs müs kıyamam ben kindar değilim kulübümüze hoş geldiniz
Hiç sevmem bu huyumu ya hemen yumuşamak istemiyorum. Bir burnu sürtsün + en büyük 10 bedduayı edeyim falan ama nöö olmuyor yani :(
Ama şöyle bir şey var; küstükten sonra karşı taraftan hamle gelmezse, ha o zaman asla yumuşamam sjjs
Eveet evet ben de öyleyim djdhd ama keşke doğduklarına pişman edebilsek hemen yumuşamasak :/
Öyleleri hep kazanıyor güzelim. 🙄 yine de öyle olmadığım için çok şükür.
Uzun süre küs kalmam, sorun neyse onu çözerim. Küs kalmayı sevmiyorum. Küslüğü uzatmış barışmamışsam benden umudu kessin yoluna baksın. Çünkü küstüğüm kişiye öyle günlerce küs kalan bir yapım yok.
Kimseye küsmem
Nefret ettiklerimi silerim
Onun dışında başka durumlarda ise
Araya mesafeler girer selam selam bu kadar
2 dakika falan ondan sonra gine can ciğer kuzu sarması jsjdb samimi olmadığın kişilere karşı ise sonsuz olabilir.
Hiç küs kalamam, kalmam için inat etmem lazım sevdiğim insanada pek yapamıyorum ahshjs
Güneş batıdan doğana kadar sürebilir.
Ben küsmem hayatımdan çıkartırım bunun yerine. yani bir kişi bana hata yapmışsa bile çocuk gibi darılmam ayda küsmem hatasını gösteririm sadece kendisi anlarsa anlar anlamıyorsa da konuşmam. yani hayatımdan çıkartırım. sorunları konuşarak çözmek varken bana küsmek oldukça mantıksız geliyor. bunun dışında sevgilime de zaten hiç bir şekilde küsmezdim küs kalamazdım dayanamazdım çünkü.
Kime küstüğüme bağlı 🤨 13 yıldır konuşmadığım bi arkadaşım var mesela 🙃 sözde konuştuğu kiz ona benim ona takip isteği attığımı söylemiş ( öyle bi şey yok , ki o zaman askerdim mümkün değildi , muhtemelen isim benzerliğiydi) bende bana inanmıyorsan senin gibi arkadaşım yok demiştim
İnadım tutarsa kırk takla da atsa kolsy kolay konuşmam.. Ama basit bir şey ise trip atarım ama çok uzun sürmez..
Bana inat deme :D
Neden ve niçin.. 😅😅
Çünkü inatçılığım yüzünden çok şey yaptım ben 😅
Hımm bazen inat ve gurur yüzünden olmayacak şeyler yapıyoruz maalesef..
Allah kabul etsin 😁 küsmemle barışmam değer vermemle orantılı. Ne kadar değer veriyorsam o kadar kısa sürer
Amin cümlemizinkini 😅✌️
Ben küsüp konusmamazlik etmem, bunu çocukça buluyorum. Ancak kırılmış olabilirim bu da en fazla 24 saatte geçer. Karşımda ki hodukluk etmez ve hatasını telafi etmeye çalışırsa 24 saatten de çabuk bitebilir.
Karadenizli oluşumun bana verdiği yetkiye dayanaraktan biraz uzun sürebilir küslüklerim😁😁
Uuiii bizim oralardan :D
Giresun
Yok artık 🍻
Ne bileyim bazı kişiler ile çok fazla küstüm ve hâlâ barışmadım
Onlar ufak tefek küsme değildir
Yarım dakika kadar küstüm ya derim. Sonra da kendi kendime affedip ya da unutup devam ederim konuşmaya, sarılmaya vs 🌱
Benim biri ile konuşmama sebebim ufak tefek şeylerden dolayı olmaz Ben biriyle konuşmuyorsam küsüyorsam bu durumu 15-20 dakika sonra sonlandırmam
Ortada bir sorun, tatsızlık varsa o an çözülmesini isterim. Uzun sürmemeli. Araya bir küslük girince zamanla uzaklaşmaya ve soğumaya başlıyorum. 🪄
Kolay kırılıp, küsen biri değilim biraz uzaklaşır nefeslenirim devam ederim.. bi noktada ciddi bisey olursa da yok hükmündedir benim için küsmek yanında hafif kalır..
Böyle davranışım yok. Sadece bazı insanlar kalbimi kırabilir. Onlara da ona göre muamele yaparım. Asla küsme barışma yapmıyorum. Bana nasıl değer verilirse ben de karşılığında o kadar değer veriyorum
Küslük iyi bir şey değil, bana göre değil 🙂 Sadece olmadık biriyse hayatımdan silerim.
En İyi Cevap