Sizi kullanmaya çalışan insanlara karşı tepkileriniz ne olur?

Kendimi kullandırmak öncelikle kendime yapmış olduğum en büyük saygısızlık olur. Bu benim zoruma gider, kabullenemem.
Kullanmak isteyen varsa hiçbir şekilde izin vermem.
Cevap
13Cevap
Kendini kullandıran insanlar bişiylere muhtaç olan insanlardır... Allaha şükür kimseye muhtaç değiliz ve bunun için çok çalışıyoruz... Bu düşüncede olan birine de yol verip gidişini seyrediyoruz
Fark edersem sebebi direkt söyleyip iletişimimi koparırım
buna izin vermem. yani sizi biri kullanıyorsa emin olun ona bu fırsatı veren sizsiniz
Onu yapmasına müsade etmem o kişiler kendini belli ediyor
Hayatımdan çıkarırım bende onun ekisklierini yüzüne sert şekilde çarparım bir şey diyemeden emgellerim veya ordan uzaklaşırım
Hayatımdan çıkartırım. zaten kimseye kullandırtmam kendimi.
Beni kullandığını düşünür ama bunu hissettiğim an ben onu kullanmaya başlarım 😉
Sence o bunu hissetmicek mi hemde uzmaan bu konuda
Manipüle edeceksin, ağlayacaksın 😂
Vay bilirmisin o teknikleri. Mesela en basta buyuk bise isteyip sonra kucuk bise isteyince kendiliginden yaparmis. Hadi bitane soyle ne olur
Karşılıklı menfaatim varsa olur veririm ters durumda müsade etmem
Yok ya iyi niyetle yardım etmeyi kabul edebilirim ama bu suistimale dönüşürse kesinlikle tavrım net olur
Arkadan konuşmayı sevmem. İstediği şeyleri yapmak zorunda olmadığımı hatta onunla görüşmek zorunda da olmadığımı. B*ktan ve zavallı hayatına tek başına devam etmesi gerektiğini söylerdim.
Beni kimse kullanamaz bilirler zaten huyumu hemen çat diye yapıştırırım lafı o yüzden kimse cesaret edemedi şimdiye kadar.
eskiden tepkisizdim ya da farkında değildim ama yaşım ilerledikçe gözüm açıldı kimin ne mal olduğunu
Saf gibi görünüp tekmeyi vuran insanlardanımdır
Bende 🤣🤣
Öyle insanları hayatımda barındırmam
Öyle sanıp benim onları kullanmam.
Kullanmaya izin vermiyorum genelde
Ben mal değilim deyince anlar zaten.
Biraz salaga yatarım niyetini öğrenmek için..
İzlerim sadece izlerim
Önce kılavuzu mu alması lazım🤪
Müsade etmem tabikide. Tavrımı koyarım.
En İyi Cevap