1-Bir şey söylemek istediği zaman parmakla dürtmesi. 2- el kol hareketi yapıp komik olduğunu düşünenler. (Kolunu bacağını kırasım geliyor 😅) 3. Sevmediğim şey ne bil bakalım?
1. Kibirli olmak: Kendine çok fazla değer verme, başkalarına üstünlük hissi ve kendini beğenmiş tavırlar, diğer insanların sevmediği ve rahatsız olduğu bir özelliktir.
2. Dışa dönük olmak: Bazı insanlar sürekli konuşur, sürekli ilgi çekmeye çalışır ve her zaman merkezde olmak isterler. Bu halleriyle, diğer insanları dinlemeyi veya fikirlerine saygı duymayı unuturlar ve bunun sonucunda rahatsızlık yaratırlar.
3. Gereksiz agresiflik: İnsanlarla yüzleşmek, fikirlerini savunmak veya kendi alanlarını korumak normaldir, ancak gereksiz agresiflik, sert konuşma veya fiziksel şiddet gibi davranışlar, diğer insanları rahatsız eder ve hatta korkutabilir.
Kalabalık bir yerde eliyle sırtımı yiten olunca deliriyorum! Ne münasebetle dokunuyorsun sen bana Sözümün sürekli kesilmesi Ortamda her konu da bilmişlik taslayan ve bağırarak konuşan insanlardan nefret ediyorum desem yeridir. insan her şeyi bilemez, illaki eksiği vardır Öylelerine böyle diyesim geliyor da terbiyem müsade etmiyor maalesef
-Bebek gibi konuşan ve göz deviren insanlar -Gereksiz trip atan insanlar -Sırf samimiyiz diye ağzına gelen hakareti eden insanlar neymş arkadaşımız bu tür insanlardan nefret ediyorum.