Havam giderek açılıyor sanırım, yoğun sis perdesi kalkmış ve belli belirsiz şekiller gözümde canlanıyor artık. Her şeyin yoluna girdiği, günün anlam ve önemine önem vermeden her anın tadını çıkarıp kendimle ve etrafımdaki tüm canlılarla bir iyileşme sürecindeyim. Oldukça gözlemliyorum, anlamaya ve tanımaya çalışıyorum. Geçiş sürecinde olduğumu hissediyorum, ruhsal olgunluğa doğru emin adımlarla ilerliyorum. İçimde bir şeylere dair heyecanlar ölmüşken yeni bir şeylerin doğacağı ümidindeyim. Neyse fazla uzattım. Keyifli geceler..
Kişilik & Karakter konusunda 206,4b cevap paylaştı.
Ben havalar yok pek. daha çok uzay boşluğu gibi. sessiz rüzgarsız. soğuk biraz. ya da daha çok son bahar gibi sürekli yapraklar düşüyor ve havada savruluyor. bir yandan da rüzgar çarpıyor. ama yine de yaşıyoruz işte pek modum olmasa da, yani keyifli bir gün geçirmiyorum ;) :D
Bugün bende hava bulutlu, tamamen kapalı ve karanlık. Yoğun yağış bekleniyor ama yağdırmamak için de elimden geleni yapıyorum diyebilirim. Yok olur da bir şekilde patlarsa fırtınadan, sel felaketlerine kadar gidebilir :')