Kişilik & Karakter 2 ay Yağmur sesiyle uyanmayı sever misiniz? Minass1 Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yağmur sesiyle uyanmayı sever misiniz? Cevapla 65 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 19,4b cevap paylaştı. Yağmur sesiyle uyumak daha keyifli.. 1 0 Yorumla
gençbirgenç Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% 2 ay Evet severim ama en çok da kar manzarasına ve benim için en önemli olan @Bir_sızıntı_kalbim manzarama uyanmayı severim 🌹🥰🥰 2 2 Yorumla Bir_sızıntı_kalbim 2 ay 🥰🙈🌹 Yorumla gençbirgenç 2 ay Benim canım 🥰🌹❤️ Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 105 , eic 100% 2 ay Hayır. Çünkü yağmur yağarken dışarıda olmalıyım. Yağmur yağarken evde uyursam üzülürüm ☯ 1 0 Yorumla
BlueBass Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uyumayı, uyanmayı, ıslanmayı, yağmurda yapılabilecek herhangi bir şeyi çok severim. 2 2 Yorumla γυναίκα 2 ay Anlaştık. Yorumla BlueBass 2 ay 😉😉 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 834 cevap paylaştı. Çok severim.Ah, şu şarkıyı da zihnimde mırıldanır oldum şimdi.Yağmurun sesine bak, aşka davet ediyor.https://youtu.be/pMgE6tLE3Vc 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 32 , eic 42% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Uyumayı daha çok severim.. hatta telefondan açıyorum bazen 1 0 Yorumla
subaru1919 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Böyle bir uyandırma hizmeti başlatabilirim...🥰🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🥰 1 0 Yorumla
anavrinn7 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 94% 2 ay Bayılırım ben zaten kış insanıyım havanın kapalı olması beni motive ediyor 1 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 67% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 577 cevap paylaştı. Yağmur ve kar yağışını seyretmeyi sonrasında toprak kokusunu çok severim. 1 0 Yorumla
Balloons Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 986 cevap paylaştı. Evet seviyorum Nisana giriyoruz Nisan Yağmurlarda geliyor ☺️ 1 0 Yorumla
m MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 666 cevap paylaştı. Ben bugün tam olarak öyle uyandim. 😌 Çok keyifli... 1 0 Yorumla
Bitirim10 Takip Et Guru Yaş: 28 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yağmuru herturlu severim iş olmuyor ofiste yatış da Allah afatsiz versin 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% 2 ay yatak odamın tavanı cam olduğundan yağmurlu sabahları dört gözle bekliyorum başka bir haz başka bir keyif 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 84 , eic 97% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uyumayı daha çok severim belkide Şubat ayında doğdum o gece yağmur yağıyordu o yüzden yağmurlu bir günde ölmek istiyorum 0 0 Yorumla
TOKAREV Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Uyumakta uyanmakta çok keyifli. Sessiz sakin ahşap dağ evinde çok çok daha güzel oluyor emin olun. Yağmurda yürümekte çok güzel. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay 8 ay çadirda kaldim o yağmur sesi sanki annemin ninni söyleyişi gibi uyuturdu beni 1 0 Yorumla
KediBabası666 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Yağmur sesiyle uyumak çok zevkli de uyanmak güzel değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay evet hem uykusunu hemde iyanmasını çok seviyorum bugün yağmur sesiyle uyandım çok güzeldi 0 0 Yorumla
ZbiliGonzalesZ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 2 ay Yağmur kar sadece zengin romantizmi. Dışarıda yaşayan evsizler fakir insanlar içinse bir cehennem maalesef. 0 0 Yorumla
KutsalBöcük Takip Et Xper 5 Yaş: 31 2 ay Mütahit güzel kardeşim çatı yerine balkon yapmış üst kat gölet oldu uyuyamıyorum ne güzel yağmur sesi ne güzel. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Yağmur sesiyle uyumak daha keyifli..
Evet severim ama en çok da kar manzarasına ve benim için en önemli olan @Bir_sızıntı_kalbim manzarama uyanmayı severim 🌹🥰🥰
🥰🙈🌹
Benim canım 🥰🌹❤️
Hayır. Çünkü yağmur yağarken dışarıda olmalıyım. Yağmur yağarken evde uyursam üzülürüm ☯
Uyumayı, uyanmayı, ıslanmayı, yağmurda yapılabilecek herhangi bir şeyi çok severim.
Anlaştık.
😉😉
Çok severim.
https://youtu.be/pMgE6tLE3VcAh, şu şarkıyı da zihnimde mırıldanır oldum şimdi.
Yağmurun sesine bak, aşka davet ediyor.
Uyumayı daha çok severim.. hatta telefondan açıyorum bazen
Böyle bir uyandırma hizmeti başlatabilirim...
🥰🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🥰
Bayılırım ben zaten kış insanıyım havanın kapalı olması beni motive ediyor
Yağmur ve kar yağışını seyretmeyi sonrasında toprak kokusunu çok severim.
Evet seviyorum Nisana giriyoruz Nisan Yağmurlarda geliyor ☺️
Ben bugün tam olarak öyle uyandim. 😌 Çok keyifli...
Yağmuru herturlu severim iş olmuyor ofiste yatış da Allah afatsiz versin
yatak odamın tavanı cam olduğundan yağmurlu sabahları dört gözle bekliyorum başka bir haz başka bir keyif
Uyumayı daha çok severim belkide Şubat ayında doğdum o gece yağmur yağıyordu o yüzden yağmurlu bir günde ölmek istiyorum
Uyumakta uyanmakta çok keyifli. Sessiz sakin ahşap dağ evinde çok çok daha güzel oluyor emin olun. Yağmurda yürümekte çok güzel.
8 ay çadirda kaldim o yağmur sesi sanki annemin ninni söyleyişi gibi uyuturdu beni
Yağmur sesiyle uyumak çok zevkli de uyanmak güzel değil
evet hem uykusunu hemde iyanmasını çok seviyorum bugün yağmur sesiyle uyandım çok güzeldi
Yağmur kar sadece zengin romantizmi. Dışarıda yaşayan evsizler fakir insanlar içinse bir cehennem maalesef.
Mütahit güzel kardeşim çatı yerine balkon yapmış üst kat gölet oldu uyuyamıyorum ne güzel yağmur sesi ne güzel.