Güncellemeler
+1 yıl
Biraz da hemcinskolarım yorum yapabilir mi
Güncellemeler
+1 yıl
sahurda sadece 1 ekmekten 2 yarım tost yaptım kardeşimle yedik diye sahur vakti boyu annem bağırdı pis nefis o kadar tostu nasıl yedin dedi zayıf da biriyim çok şükür. sadece 2 tost vardı orada dedim 2 ne. 2 ne 2 ne diye zıplıyor gecenin 5inde korkunç ve bu zebaniden kurtarmıyor beni Rabbim lütfen kurtar bu ramazan bi kurtulayım bi daha annem izimi bulamasın amin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yorumlara hemen mutluluk dağıtıcılar dolmaya başlar. :)
Mutluluk şırıngası
Bende olamadım abla hayat bazenleri böyle
Senden 1 yaş küçüğüm
18 yaşındayım
Yalancı olmak senin suçun
Hiç yalan söylemedim yaşımı sallamıştım ve şimdide değiştiremiyorum
Rabbin seni bi obje olarak görüyor
Ossur ablam
Sen sıyırmışsın
Evet o yüzden benimle muhattap olma konuşmaların ossuruk sesi kadar boş çünkü
Hurilerle mutluluklar
Ben kızım aptaal😳😁
Hocanın biri kadınlarında erkek hurileri olucak demişti ondan dedim
Nuri onlarr cahil
Tamam her neyse kavuşursun inş
İnşallah canım hadi Allah’a emanet ol
Tanrının olduğunu sanmıyorum
Ablam ateist ergen mallardan olma
Örnek aldığım çoğu insan dinsiz hiç biride öyle mal değil zira bu ülkenin geldi hale ve gelmesine sebep olanlara bakarak genelleyeceksek durum tam tersidir
Dinde kul hakkı yemek yoktur dine göre yönetilseydi Halife odalar dolusu hazineye rağmen yırtık yamalı üstle geziyordu bizim dinimizde hırsızların eli kesilir lütfen
Hayır olsun neden acaba?
Off abi sadece ağlayasım geliyor
Ağlamak iyidir bazen
Her şeyin zamanı var kardeşim
Dert etme tek değilsin.
Neden mutlu olamadın?
Düzelü be
Evet inşallah
baktım buyur
Ramazan ramazan küfür etmek istemiyorum onlar için bi şey yazacaktım da
detaylı anlat anlıyım
Burdan yorumdan tanıştık burdan kimseyi takmazdım ama onla instafan konuştuk kankaydık sonra bu resmimi görünce beni sevmeye başladı ben dedim ben Kürt severim sen Kürt değilsin olmaz falan gibisinden ama bu ısrar etti 3 haftadır konuşuyoduk her gece beni rüyasında görüyor öyle ki Bulgaristanda yaşıyor her gece başkasıyla takılan erkek 3 haftadır kimseyle yapmamıştı ve her sorduğumda da 50 defa söyledim şeyim senden başkasına kalkmıyor ben senin gözlerine aşık oldum dedi. Sonra bi gece en son seni çok seviyorum ve istiyorum aşkım yazıp uyumaya gitti ve ertesi gün mesajıma cevap vermedi her gün yazdım 1 hafta boyu cevap vermedi en sonunda bitirmek istiyorsan söyle ama böyle bekletip kul hakkına girme yazdım evet görüşmek istemiyorum çünkü sana yanlış yaptım ve daha konuşup günahına girmek istemedim yazmış ben de biz sevgili değiliz söyleseydin ben karar verirdim buna yazdım evet ihanet değil ama o. rosbu zorladı beni alkollüydüm yalamaya başladı tanımadığım bi kadın dedi arkadaşlarla toplanmıştık dedi. Neyse işte beni bu kadar beklettin bi hediye almalısın dedim dün akşam dün akşamdan beridir cevap vermiyo
Oglim anlat dedin anlattık
noldyu neyin var
Bu aralar ben de
Noldu
Konu ne
Nolduki
Ne derdin var
noldu hayırdır
Gerçekten psikoloji mezunu musun🥹🥰
Konu nedir
Ossurmak istiyorum
Olir
Hepimiz çatlağız shdhfjgbf
Akıllının işi ney
Senin yaş kaç abi
Sana kaç lazım knk
Sen bi de hele gerçeği
25
Büyüksün ya
Benim sorunum bu bu arada Burdan yorumdan tanıştık burdan kimseyi takmazdım ama onla instafan konuştuk kankaydık sonra bu resmimi görünce beni sevmeye başladı ben dedim ben Kürt severim sen Kürt değilsin olmaz falan gibisinden ama bu ısrar etti 3 haftadır konuşuyoduk her gece beni rüyasında görüyor öyle ki Bulgaristanda yaşıyor her gece başkasıyla takılan erkek 3 haftadır kimseyle yapmamıştı ve her sorduğumda da 50 defa söyledim şeyim senden başkasına kalkmıyor ben senin gözlerine aşık oldum dedi. Sonra bi gece en son seni çok seviyorum ve istiyorum aşkım yazıp uyumaya gitti ve ertesi gün mesajıma cevap vermedi her gün yazdım 1 hafta boyu cevap vermedi en sonunda bitirmek istiyorsan söyle ama böyle bekletip kul hakkına girme yazdım evet görüşmek istemiyorum çünkü sana yanlış yaptım ve daha konuşup günahına girmek istemedim yazmış ben de biz sevgili değiliz söyleseydin ben karar verirdim buna yazdım evet ihanet değil ama o. rosbu zorladı beni alkollüydüm yalamaya başladı tanımadığım bi kadın dedi arkadaşlarla toplanmıştık dedi. Neyse işte beni bu kadar beklettin bi hediye almalısın dedim dün akşam dün akşamdan beridir cevap vermiyo
Kanka salla yaa düşündüğün şeye bak kuzen
🥹🥹 ümit bağlamıştım bana para verecek bi erkek olacaktı annemin evinden çıkacak kurtulacaktım
Yalan kanka bunlar hayal işte bak hayal
Ya neden öyle olsun
Boş iş knk inanma kanma
Niyeee
Gitti bak gitti
İyi de knk olamayacak bi şey değil ki o hariç konuşuyorum sosyal medya diye konuştuğumuz insan değil mi bana aşık olamaz mı
Görmeden ne aşkı
Resmimi görerek diyorum
Sacma kanka saçma
Niye abi niyr
banane
Ossur
Seni kim üzdü
Burdan bi şerro🤦🏻♀️😔
Niye taktın
Öyle değil ya burdan kimseyi takmazdım ama onla instafan konuştuk kankaydık sonra bu resmimi görünce beni sevmeye başladı ben dedim ben Kürt severim sen Kürt değilsin olmaz falan gibisinden ama bu ısrar etti 3 haftadır konuşuyoduk her gece beni rüyasında görüyor öyle ki Bulgaristanda yaşıyor her gece başkasıyla takılan erkek 3 haftadır kimseyle yapmamıştı ve her sorduğumda da 50 defa söyledim şeyim senden başkasına kalkmıyor ben senin gözlerine aşık oldum dedi. Sonra bi gece en son seni çok seviyorum ve istiyorum aşkım yazıp uyumaya gitti ve ertesi gün mesajıma cevap vermedi her gün yazdım 1 hafta boyu cevap vermedi en sonunda bitirmek istiyorsan söyle ama böyle bekletip kul hakkına girme yazdım evet görüşmek istemiyorum çünkü sana yanlış yaptım ve daha konuşup günahına girmek istemedim😔 yazmış ben de biz sevgili değiliz söyleseydin ben karar verirdim buna yazdım evet ihanet değil ama o. rosbu zorladı beni alkollüydüm yalamaya başladı tanımadığım bi kadın dedi arkadaşlarla toplanmıştık dedi. Neyse işte beni bu kadar beklettin bi hediye almalısın dedim dün akşam dün akşamdan beridir cevap vermiyor
Bu soruyu burada sordun ben görmüştüm ulan ne dertleriniz var ya niye yabancıyla konuşuyorsun.
Yabancı feğil awk Türk ya
Türk olsun bu topraklarda mı hayır.
Kanka ben ne biliyim Bulgaristanda yaşadığını soruma yorum yapan Türkçe konuşan birinin yani konuştuktan birkaç gün sonra öğrendim
Anladım takılma salla gitsin bundan önemli sorunların vardır.
Yo hayatımı buna bağlamıştım ben yani iyi bir erkeğe evliliğe şimdiki en büyük sorunum bu yani
Buradan birini tanıyorsan yok çukum senden başkasın kalkmıyor vs vs onunla evlilik düşünmüyorsun öyle mi.
Benden öyle bi şey talep etmedi sadece evlenmek istedi
🥲🥲