Uykumu geri getirmem lazım depremden beridir. İstanbullu olarak uyuyamıyorum ve bunun sonunda hastalıklarım artabilir psikolojim iyice bozulabilir kısaca kendimi iyileştirmeye çalışırken bugün bile uyuyamıyorum. Hayırlısı. İftardan önce dua ederken uyku duasıda edeyim.
Sadece el yetenegi kalemi güzel kullanmayı bilmek yetiyor bende bazen cizemedigim oluyor bazende çok güzel çiziyorum kalemi nasıl tutacağını iyi bilmek gerekiyor asil mesele orada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Yemek yerim çünkü ramazan jdj
Müzik dinliyorum
Uykumu geri getirmem lazım depremden beridir. İstanbullu olarak uyuyamıyorum ve bunun sonunda hastalıklarım artabilir psikolojim iyice bozulabilir kısaca kendimi iyileştirmeye çalışırken bugün bile uyuyamıyorum. Hayırlısı. İftardan önce dua ederken uyku duasıda edeyim.
Uykuma mesaj atarım 😊😊
Su an yaptığım gibi 😅😂🤣🤣
O an ki halime bağlı hangisini yaptığım
değişir. müzik dinlerim, bişeler çizerim, arkadaşlarla konusum, kitap okurum, müzik dinlerim
yatağıma yatıp önce yüz kaslarımı gevşetiyorum ve yukarıdan aşşağıya doğru sırasıyla en kısa sürede uyuyorum 2 dk
Uykumu aramaya çıkarım bende. Bana haber etmeden saklambaç oynadığı oluyor 🌱
Telefonda KS'de ve İnstagram'da takılırım, sonra araba oyunu oynarım. (Kulaklıkla oynadığımda bir süre sonra uyku geliyor)
Ben şarkı dinliyorum genelde
https://www.youtube.com/embed/psuRGfAaju4Biraz da olsa sakinleşebileceğim videolar izliyorum, meditasyon gibi. Bazen de sadece kafamı dinliyorum, uykum geliyor zaten.
Müzik dinlerim bolca. Eline sağlık başarılı bir çizim olmuş
Teşekkürler ✿
Rica ederim 💐başarı ve başarılar seninle olsjn
Seninle de olsun 🦋
Umarım güzel dileklerin için teşekkür ederim
Rica ederiim
🙂💐
O an canımın istediği şeyleri. Kalkıp temizlik bile yapabilirim bazen
Çay demler boş boş düşünürüm. Online alışveriş olayına sararım
İnstagram ya da kızlar soruyor da takılırım
Uyumam gerekmiyorsa telefondan video, film veya dizi izlerim.
Telefonda kısık seste herhangi bişey açarım sadece ses gelir bana uyur kalırım öyle
Arka fonda müzik açıp KS de ki trol sorulara bakıyorum
Video izlerim canım saçma o kadar bunu yapamam
Yav bunu nasıl çiziyorsunuz tel ali çizemiyorum ben
Sadece el yetenegi kalemi güzel kullanmayı bilmek yetiyor bende bazen cizemedigim oluyor bazende çok güzel çiziyorum kalemi nasıl tutacağını iyi bilmek gerekiyor asil mesele orada
Çok çizmek istiyorsan kareleme yöntemi ile çizebilirsin ben de araba çiziyorum genelde😁