AAnlamayan sorsun lütfen ?

Kimseyle anlaşamıyorum hareketlerimi kontrol etmekte güçlük çekiyorum sürekli her gün sağlığım risk altında hem takıntılı hem paranoyak hem de ne yaptıgımı bilmiyorum. Uzun süre değerli olmak için çabaladım. Ama en son bir şey oluyor başa dönüyorum. Hasta insanı hasta anlar diye onlarla iletişim kurdum doktorlarla konuştum dost edindim ama hiiçbiri ile anlaşamadım. bu dünyada ya ailem beni kurban edecek ya ben kendimi öldürücem. Çok zor bir evin içinde tıkılıyım ailem dışarı bile çıkarmıyor zaten çıkmak da istemiyorum evin içinde bile tehlikeler yaşiyorum okadar dalgınım ki. kapıdan bile çıkamıuorum ben çalışkan olsam ne olacak geleceğimi kurtarsam ne olacak ben ne geleceğimi kurtarabilirim ne anımı. Üşengecim artık asosyalim doktora da gitmek istemiyorum. Beni 5 kişi öldürmeye çalıştı. Duygusal olarak ise öldürmeyen yok. Gerçekten iyi dayanıyorum. hayatta tek değer verdiğim şey müziklerim. Para ne işe yarar onu bile bilmiyorum. Yani param olsa bile harcayacak yer yok kıyafet alıp güzel mi görünücem? Mutlu değilim ki artık istemiyorum kimsenin beğenmesini bi ara buna çabalıyordum. çünkü ben korka korka yaşıyorum zorla hastaneye götürebilecek arkadaşım bil yok halinden ailemin haberi yok. Sadece boş boş bakmak istiyorum suçlu arasam çok çünkü. Sağlığımı ailem de tehtıt ediyor beni anlayan yok. Bi gün her şeyi unuturum diye çok çabaladım ama instamı felan da sildim artık. Çok hızlı yaşadım. çocuklugumu hiç hatırlamıyorum. Ailemi sevmiyorum bana öğüt verip duran insanları sevmiyorum kendimi acı çekerken özgür hissediyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
27 Mart 'tan itibaren hayatımda kimse yok
Kimseyi ciddiye almıyorum
Acımla mutluyum ve öyle mutluyum
Ders çalışacağım bakalım hayat nereye götürecek
Üşengeçin ve bıktmn farkındayım ama boş boş bakabiliyorum hala bunu kim elimden alabilir?
Şöyle diyim bir kene yapıştı ve onunla yaşıyor gibiyim ama olsun beynimde sorun yok ilerde nolucak bilmiyorum ama beklemek benim seçimim kendi seçimlerimi seviyorum. karar almak zorunda bırakılsam da kötü karar alsam da hatta seviyorum bunu. Kimseye kızmıyorm
AAnlamayan sorsun lütfen ?