Güncellemeler
+1 yıl
27 Mart 'tan itibaren hayatımda kimse yok
Kimseyi ciddiye almıyorum
Acımla mutluyum ve öyle mutluyum
Ders çalışacağım bakalım hayat nereye götürecek
Üşengeçin ve bıktmn farkındayım ama boş boş bakabiliyorum hala bunu kim elimden alabilir?
Şöyle diyim bir kene yapıştı ve onunla yaşıyor gibiyim ama olsun beynimde sorun yok ilerde nolucak bilmiyorum ama beklemek benim seçimim kendi seçimlerimi seviyorum. karar almak zorunda bırakılsam da kötü karar alsam da hatta seviyorum bunu. Kimseye kızmıyorm
Kimseyi ciddiye almıyorum
Acımla mutluyum ve öyle mutluyum
Ders çalışacağım bakalım hayat nereye götürecek
Üşengeçin ve bıktmn farkındayım ama boş boş bakabiliyorum hala bunu kim elimden alabilir?
Şöyle diyim bir kene yapıştı ve onunla yaşıyor gibiyim ama olsun beynimde sorun yok ilerde nolucak bilmiyorum ama beklemek benim seçimim kendi seçimlerimi seviyorum. karar almak zorunda bırakılsam da kötü karar alsam da hatta seviyorum bunu. Kimseye kızmıyorm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevgi ve sefkat yoksunlugu sendromu gibi duruyor. Sana biri beyaz dese sen kara diyorsun ve bu yuzden anlasamiyorsun ve herseye bir sey dusunuyorsun. Bu sevgisizlik ve geei itilmr duygusu
Cidden sevseler de fark etmez ben zaten hiçbir şeye karşı çıkmayan biriyim ama herkes karşı çıktı ben şuanda karşi çıksam ne olur ki kendi kendime konuşuyorum işte. Sevgi çözüm olamaz bence kafam farklı çalışıyorum benim mesela takıntılıyım dedim ya sevgili yapsam her gün ona şundan bundan bişey olur mu diye sıkıyorum boğuyorum kimse sevemez sevse de ben bitik olduğum için hevesim yok. Ben biri ölse bakmayan biri olduğum için galiba o türden arkadaşım yok hiç. Karşı çıkmayan birinin karşısına da hep ya ezenler çıktı ya da ben kötü olsam da yardım etmeyen izleyen dinleyenler eğlenenler bıktım cidden anlatmaktan yanliş kişilere anlatmaktan da bıktım.
Evde zaten sevilmiyorum
Cok cok cok iyi anliyorm senin kafa biraz farkli calisiyor ve buda insanlara ters geliyor. Dedigim gibi sen karaya ak aka kara deme niteliginde bir kisisi. Buda seni anlamayip kenara itmekten geliyor
Çocukluktan beri ben hep terstim zaten ama neden bilmiyorum. Hep her şey itici geldi bunu anlatmak istedim sadece... Kendimin bu yüzden itici olma ihtimalimi bile düşünürken düşünceler arasında boğuldum gittim evet her şeyi ciddiye alâ alâ böyle oldum. Artık ciddi bir sorunum var ama ciddiye almıyorum. Ve bundan garip şekilde zevk alıyorum. Hiç umursamaz olmadıgım kadar umursamazım ama bu aileme karşı olması saçma geliyor ama çevreme karşı kazandım hissi uyanıyor. Ailem zaten anlamaz onlara karşı kazandım duygusu bile hissedemiyorum. Çünkü son darbeyi annem vurdu sağlık açısından. Ama sevmiyorum zaten sevmediğim birine de ne anlatmak istiyorum ne anlatmamak yok gibiler. Sonuç olarak ben kötüyüm ama tek dikkate aldıgım mutlu olduğum ama bunu yansıtacak biri bile yok. Çünkü yansıtmasam daha iyi her şeyi anlattım hayatım boyunca zaten. Bu suskunluğum da anlattıklarıma karşı. Çünkü aileme karşı suskun olamam çünkü hiç konuşmadım. Bilişsel davranış mı deniyor bilmiyorum ama beni suskun yapan her ne olursa olsun ben bi yerlerden intikam duygusu alıyor ve köklü değişiklik hissediyor isem iyi hissediyorum. Ama bu şuanki durumumun annem yüzünden olmsaı sinirimi bozuyor o öldüremez gibi. Çünkü gerçekliğe döndürüyor beni sanki ben kafamda intikam aldıgımı yaşamam gerekiyor şuanda. Gerçeklerden dolayı öldüm diye daha ne kadar bu duygularımı erteleyeceğim?
Ya hep ya hiç diye bakıyorum ama annemin bu fikirlerimde yeri olmasını bile sevmiyorum. Keşke başka biri öldürseydi. Zaten el birliği ile öldürdüler. Bu duyguları kazanınca yaşamak isterdim ama hiç teyim artık.
Anlayan biri görünce hemen yazdım kusura bakmayın
Hani kesin hasta olacagını bilirsin ya o gibi şuanda benimki ama bekliyorum işim şansa kaldı dini inancım da kalmadı çünkü ben dini de takıntı ile yaşadım ( dua etmek zorundayım gibi. )
Istersen gel konusalim acilirsin dolusun belliki
Evet alçak gönüllü gibi yapıp her şeyi alttan aldım hayatım boyunca öyle olmak istedim ama içten içe sinir oluyordum herkese
Olur istek attım teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım neyin var böyle bu yaşta bitmissin sen... hayırdır?
Bitmek kötü mü ki
Niye yaşıyorsun ki... kim seni bu hale getirdi?
Herkes niye mi yaşıyom ne anlamda