Durum fena aklımı kaybetmek üzereyim?

Uzun zamandır psikolojim bozuk bir şeyleri kafaya takıyorum hem de devamlı sonra da mutsuz oluyorum okuduğumu anlamak içn bidaha okuyorum çünkü tekrar o düşüncelere dalıyorum fena utangaç biriyim falan neyse bunları da geçtim bütün düşündüğüm şeyleri hatırlamaya çalışıyorum ki kendimi iileştireyim artık gerçek gerçeklikten çıkmak üzere yani dinden çıktım gerçekten var mıyım onu bile sorgulamaya başladım mutlu olunca utangaçlık da azalıyor ama dediğim gibi yani evreni dünyayı niye burdayız diye dusunmekten delircem yani o kadar fazla şey düşünüyorum ki şimdi size anlatmam için hatırlamam lazım ve dediğim gibi o da çok zor psikolog falan ona da her şeyi anlatamadım çünkü hatırlayamadım bu yüzden bıraktım. O kadar tuhaf şeyler oluyor size anlatmam mümkün değil hem sığmaz hem de hatırlayamam. Ne biliyim ya kafam çok karışık niye hastayım hasta olduğumu düşündüğüm için mi hastayım yoksa düşündüklerim doğru mu falan filan aman bi gün birilerine bi olayı anlattım sen kafayı yemişsin biz bile bu kadar kafa yaşamıyoruz herif beleş kafa falan demişlerdi hocam
Asıl soruya gelelim böyle akıl hastanesi gibi bi yer var mı beynimin fotoğrafı çekilip hastalık ordan saptanabilir mi böyle bisey var mı kafayı yicem çünkü köşeye sıkıştım kalbime ağrı giriyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Beyler lütfen sonuna kadar okuyun
Durum fena aklımı kaybetmek üzereyim?