Uzun zamandır psikolojim bozuk bir şeyleri kafaya takıyorum hem de devamlı sonra da mutsuz oluyorum okuduğumu anlamak içn bidaha okuyorum çünkü tekrar o düşüncelere dalıyorum fena utangaç biriyim falan neyse bunları da geçtim bütün düşündüğüm şeyleri hatırlamaya çalışıyorum ki kendimi iileştireyim artık gerçek gerçeklikten çıkmak üzere yani dinden çıktım gerçekten var mıyım onu bile sorgulamaya başladım mutlu olunca utangaçlık da azalıyor ama dediğim gibi yani evreni dünyayı niye burdayız diye dusunmekten delircem yani o kadar fazla şey düşünüyorum ki şimdi size anlatmam için hatırlamam lazım ve dediğim gibi o da çok zor psikolog falan ona da her şeyi anlatamadım çünkü hatırlayamadım bu yüzden bıraktım. O kadar tuhaf şeyler oluyor size anlatmam mümkün değil hem sığmaz hem de hatırlayamam. Ne biliyim ya kafam çok karışık niye hastayım hasta olduğumu düşündüğüm için mi hastayım yoksa düşündüklerim doğru mu falan filan aman bi gün birilerine bi olayı anlattım sen kafayı yemişsin biz bile bu kadar kafa yaşamıyoruz herif beleş kafa falan demişlerdi hocam
Asıl soruya gelelim böyle akıl hastanesi gibi bi yer var mı beynimin fotoğrafı çekilip hastalık ordan saptanabilir mi böyle bisey var mı kafayı yicem çünkü köşeye sıkıştım kalbime ağrı giriyor.
Asıl soruya gelelim böyle akıl hastanesi gibi bi yer var mı beynimin fotoğrafı çekilip hastalık ordan saptanabilir mi böyle bisey var mı kafayı yicem çünkü köşeye sıkıştım kalbime ağrı giriyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Beyler lütfen sonuna kadar okuyun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen fazla yanlız kalmışsın o yüzden bu haldesin gibi geldi. fazla düşünüyorsun anlıyorum ama kendini oyalaman lazım yapıcak bir şey bul olumlu düşünmeye çalış
Zaten ilk zamanlarda arkadaşımın beni sevmediğini düşünmeye başlamıştım sonra da arkadasiknyok diye kafaya takmaya başlamıştım ilk böyle başladı
Hocam o kadar uzun bi hayatım var ki 18 yaşındayım ama 50 yaşına gelen biri kadar düşündüm çünkü
Dusunceleri hayat sayarsak ben baya yaşlandım
Kalbime ağrı giriyor artık
Lan ya ölürsem
Seni anlıyorum bende senin gibi aynı dönemden geçtim. bunu aşmaya çalıştım kendimi oyalamaya çalıştım
İnsan fazla yanlız kalınca kafayı sıyırır gibi oluyo ben bi ara kendimi değil ama insanları öldürme düşüncesi vardı maalesef
şu an kuruntu yapıyorsun ne ölmesi ya
İlk defa birisi derdimi yazdığım mesaja cevap verdi 🥲
Yalnızlıktan sa eğer
Yalnızlık kalp krizine falan sebep olabiliyormuş
Benim de son zamanlarda kalbim böyle çok sert atmaya başladı
Dışarıdan bile görünüyor atışı
Öncelikle sakin ol kendine çok yükleniyorsun rahatla derin derin nefes al
Biliyorum bunun üstesinden gelebilirsin
Teşekkür ederim
Birileri beni dinleyince çok rahatladım
İnan ki psikolog arkadaşın kadar iyi gelmiyor (derdini dinleme konusunda) çünkü biliyorsun ki o bunu meslek olarak yapıyor ve bi günde bi sürü insan geliyor ama arkadaşın seni seviyor
Nefesim de daralıyor zaten 1 aydır oooofff yani arada bi derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum ölmem demi
Off neyse ya üzerimde nazar varsa
Nazara da bazen pek inanmiyom ama
Nazara bende inanmıyorum seninki psikolojik gibi kendini fazla yoruyorsun
Hayır ölmezsin böyle zamanlarda kendini rahatlatmalısın ne yaparsan huzurlu olursun onu düşün
Aynıyız hocam tıpa tıp aynı şeyleri yaşıyorum kafayı yememe az kaldı
Kafamda tümör mu var diyorum bazen cidden bu bir şeymeri tekrar hatırlama çabası odaklanma sorunu vs manyak olursun
Bence biz hasta falan değiliz Okb var o kadar
Unutkanlık olunca hatırlamaya çalışıyorsun hatırlayamayınca Çok tuhaf bir ruh haline giriyorsun dehset bisey
Anladım hocam sorduğunuz sorulardan da anlaşılıyor zaten böyle akıl hastanesi gibi bi yer var mı beynimin fotoğrafı çekilip hastalığın öyle saptanabilecego bi yer
Aynen hatirlayamayincA deli okuyorum
Oluyorum
Bende Nörolojiye gideceğim ama randevu bulamıyorum umarım psikolojiktir
Hocam aynı tımarhaneye gidelim de takılırız bari çizgilere basmadan yürüme iki adım atıp zıplamaca hırsız polis falan oynarız puahahahah
Ksissnsksnsjsb bana uyar mk
PuHahahah
İki deli bi araya gelmemeliydi
Bak aslında şöyle bi tedavi olabilir iki deli birbirine sıkıntısı anlatırsa iki kişi de farkına varar düşündüklerinin saçma oldugunun
Benim 1 haftadır teşhis koyamadığım şeyi sen koydun hani bu hatirlayamainca deli olma falan aynen öyle işte 1 haftadır o evredeyim
Sadece 1 hafta mı? Ben neredeyse 1 yıldır böyleyim
Biz deli değiliz kanka
Sadece Yalnız Loserlarız
Bunu kabullenmek benim için imkânsiz normalde tüm Gururumu bir kenara bırakıp söyledim bunu
Zaten bu durumun Tedavisi mevcut şu an benimle konuşunca kendini iyi hissettin değil mi? Çünkü senden daha kötü durumda olan ve yahut aynı durumda olan nadir insan hatta ve hatta Bu sorunu tek sen yaşıyorsun diye düşündün
Nhk ni youkoso adlı Animeyi izlemeni öneririm
Hayır bir hafta değil 1.5 senedir problemliyim ama o hatirlayamayip deli olma şeyini 1 haftadır yaşıyorum ama tarifsiz yani bağırcam
Evet son dedigin çok doğru birileri benim yazdığım şeye yorum yapınca senle konuşunca büyük oranda rahatladim
Çünkü kendimi henüz kesfedilmemis bi hastalığın içinde hissediyodum
Neyse seni yordum teşekkür ederim kk
Yalnız değilsiniz hocam bunu bilin yeter
Ne demek her zaman yorulduğum falan yok ben bu uygulamada yaşıyorum
Sağolasın sonra buraya yazarım belki
İstediğin zaman yazabilirsin