Hayırlı iftarlar dilerim 🌺 ben geldim selamss bir kaç gündür rahatsızım tansiyonum sürekli yüksek düşmüyor o yüzden gelemedim 🙂dua eder dualarınızı beklerim canlarım 🌺

Hayırlı iftarlar dilerim 🌺 ben geldim selamss bir kaç gündür rahatsızım tansiyonum sürekli yüksek düşmüyor o yüzden gelemedim 🙂dua eder dualarınızı beklerim canlarım 🌺
Ben hiç bir şekilde mutlu olamıyorum yani büyük küçük fark etmiyor çünkü beni mutlu edebilecek bir tane şey var o da olmadığı için mutlu olamıyorum yani şey olur ya mesela diyelim ki çok sevdiğiniz biri ölmüştür yakınınız ve o an sizi hiç bir şey mutlu etmez yani ne olursa olsun durgun olursunuz sanki hayat anlamını amacını yitirmiş gibi bende son yıllarda öyleyim işte yani birini kaybetmedim tabi ki ama amacımı kaybetmiş gibiyim. bu da beni hiç bir şekilde mutlu edemiyor
allah razı olsun ablamdan :D diyorki beni uğraştırma kendini imha et :D olaki gaz zehirlemez uyanırsan çakmağı çak aynı işi görür garantici karı :D
Allah şifa versin. Bende aynı durumdayım. Küçük şeylerden mutluluk duyarım genelde. Bazen bir yağmur bile mutlu ediyor. Bazen de ufacık bir tebessüm ya da bir söz bile 🌱
Amin ecmain
Gazdan zehirlenmeyip uyanırsa ocakta patlayıp paket olsun diye garantiye almış kadın kendini başladığı isi bitirme vizyonu böyle bisey iste..
Gecmis olsun 🙏
Cevap
13Cevap
Yemeği öbür tarafta yiyecek galiba 😃😃😃
Geçmiş olsun :)
Evet iyi kıyakcılik yapmış. Afiyetler olsun
Beni böyle şeyler mutlu etmez 🤨 yok neymiş altını yakmış
Evet küçük şeylerle mutlu olurum ama hedeflerim her zaman daha iyisi
Çok geçmiş olsun 🙏🏻
Elbette mutluluğun büyüğü küçüğü olmaz
Çok geçmiş olsun bana mı yükseliyor anlamadım ki :D
Vahşi bir cazibem olduğu doğrudur :D
https://www.youtube.com/watch?v=35Kh6xGjEVM
Geçmiş olsun. Ben sabah kahvaltısını onunla yapmak isterdim.
Büyükleri elde edemedikçe öğreniyor insan küçüklerin kıymetini
Beni mutlu ediyorsa o büyüktür
Allah'tan degil
Kaç ulan kaç patlıycakkkk 😂😂
Hipertansiyon mu var esmer? Yoksa oruçtan mı?
Geçmiş olsun güzelim ihmal etme kalp damar sıkıntıları da çıkar. Çok tuzlu mu yiyosun?
Tuz tansiyon yapıyor. Yağ da kolesterol. Kolesterol sıkıntısı da var mı güzellik?
Bilirim. Büyük şeylere ihtiyaç duymuyorum öyle.
Evett
Pardon yanlış okumuşum😅
Evet benim için mutluluk küçük şeylerde zaten
Evet bilirim
Tamam işte bende gazı açık bırakıp gidiyorum 🤣🤣
Bu arada çok geçmiş olsun
🤣🤣🤣
Olurum esmer
Bazen bilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?