Kişilik & Karakter 2 ay Hayattan keyif alıyor musunuz? metropoltilkisi Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Ben bu aralar çok kötüyüm, ölü gibiyim yaşama hevesimi yitirdim. Hayattan keyif alıyor musunuz? Cevapla 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77Fenomen Takip Et Master Yaş: 46 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayatımda çok büyük eksiklik var ve 6 aydır bunun yokluğunu yaşıyorum. Ama yinede hayattan keyif almak için elimden geleni yapıyorum. 2 5 Yorumla metropoltilkisi 2 ay Sen her zaman bu sitede çok dikkatimi çeken üyeler arasında olmuşsundur. Umarım eksiklikler en güzel haliyle tamamlanır. Yorumla Hayatİstanbul77 2 ay Teşekkür ederim Kardesimi kaybettim asla yeri dolmaz. Yorumla metropoltilkisi 2 ay Başın sağ olsun😓, ölümün yeri dolmaz haklısın Yorumla Hayatİstanbul77 2 ay Allah razı olsun Yorumla metropoltilkisi 2 ay Senden de allah razı olsun Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 56,5b cevap paylaştı. Hiç almıyorum maalesef. yani almayı deniyorum ama keyif alacak bir şey kalmadı.sadece anı yaşıyorum bende. film izliyorum dışarı çıkıp geziyorum öyle arkadaşlar ile takılıyorum o kadar. 1 0 Yorumla
s PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 28 , eic 78% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Eveet, bugün 10. seansimizi tamamladık. Kendimizi savunmasiz hissettiğimiz de ne yapıyorduk? Eee çikolata yiyorduk 😋Keyif verecek çok şey var bu hayatta 🍫 0 1 Yorumla metropoltilkisi 2 ay İftardan sonra yiyeceğim teşekkür ederim
Hdjhdjdjs Takip Et Xper 1 Yaş: 24 2 ay Keyif aldigim zamanlardan cok aci cektigim zamanlar daha fazla 1 1 Yorumla metropoltilkisi 2 ay Ayni ben. Yorumla
Koçervkl Takip Et Xper 3 Yaş: 26 2 ay elini tutabileceğim bi manita olsaydı keyif alırdım belki :d 1 2 Yorumla metropoltilkisi 2 ay Tek derdin bu olsun Yorumla Koçervkl 2 ay Eyvallah. Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Nefesimi tüketen insanlar sayesinde yinede alıyorum 😀 0 0 Yorumla
madina1 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kaygılar olmasa güzel. 1 0 Yorumla
Amanyabosver Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% 2 ay İyiyim🌼 1 2 Yorumla metropoltilkisi 2 ay Allah daha iyi etsin Yorumla Amanyabosver 2 ay Senide. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Ben yıllardır böyleyim 1 1 Yorumla metropoltilkisi 2 ay Sebebi yok mu neden böylesin Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 760 cevap paylaştı. Hayır, 1 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. İdare eder 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Maalesef pek değil 0 1 Yorumla metropoltilkisi 2 ay :/// Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayatımda çok büyük eksiklik var ve 6 aydır bunun yokluğunu yaşıyorum.
Ama yinede hayattan keyif almak için elimden geleni yapıyorum.
Sen her zaman bu sitede çok dikkatimi çeken üyeler arasında olmuşsundur. Umarım eksiklikler en güzel haliyle tamamlanır.
Teşekkür ederim
Kardesimi kaybettim asla yeri dolmaz.
Başın sağ olsun😓, ölümün yeri dolmaz haklısın
Allah razı olsun
Senden de allah razı olsun
Hiç almıyorum maalesef. yani almayı deniyorum ama keyif alacak bir şey kalmadı.
sadece anı yaşıyorum bende. film izliyorum dışarı çıkıp geziyorum öyle arkadaşlar ile takılıyorum o kadar.
Eveet, bugün 10. seansimizi tamamladık. Kendimizi savunmasiz hissettiğimiz de ne yapıyorduk?
Eee çikolata yiyorduk 😋
Keyif verecek çok şey var bu hayatta 🍫
İftardan sonra yiyeceğim teşekkür ederim
Keyif aldigim zamanlardan cok aci cektigim zamanlar daha fazla
Ayni ben.
elini tutabileceğim bi manita olsaydı keyif alırdım belki :d
Tek derdin bu olsun
Eyvallah.
Nefesimi tüketen insanlar sayesinde yinede alıyorum 😀
Kaygılar olmasa güzel.
İyiyim🌼
Allah daha iyi etsin